vajinismus ve hamilelik.

Sair burda ne anlatmak istiyor? Bu soruyla senin çocuğun olmaması daha iyi aslında . Çünkü soru ve yaklasim garip
bence önce tedavi ol. Iliskisiz surtunmeyle hamile kalmissiniz disaridan o sey nasıl yolunu bulmusta gitmiş yumurtayi dôllemis ? Hadı ateistler bunuda açıklayın

Son düzenleme:
kaç yıllık evlisiniz. tedavi olmadınmı. ilişkiniz hep sürtünerekmi. eşin çokmu sabırlı. sabır da bi yere kadar

korkularım var henüz hazır değilim tedaviiçin

Kocaman oglun var
Simdi bir tane daha olabilir
Sperm icermeyen zevk suyuyla °-°
Korkularin oldugu icin tedaviye hazir
Degilsin.
Cocuk dogurmus kadinsin
Neyine hazir degilsin.
Ya vajiyim diye esini kekliyorsun
Ya birlesmeyi surtunme zannediyorsun.
Ya da arkadaslarin dedigi gibi kafa buluyosun.
Bunun baska aciklamasi olamaz.

sperm içermeyen sıvıyı YANLIŞ yzmışım, içeren yazmakistemiştim,kafa bulmuyorum

sperm içermeyen sıvıyı YANLIŞ yzmışım, içeren yazmakistemiştim,kafa bulmuyorum

Sen vaji falan degilsin.
Direk cinsellik istemeyen bir kadinsin.
Amacin dogurmak anne olmak.
Cocuk olsun diye
Mutlaka bir yere kadar izin verip cekiliyorsun.
Bu kadar basit.

tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor

Sen cinselliği sadece çocuk dünyaya getirmek için gerekli olan birşey olarak görüyorsun ama acaba eşin de böyle mi düşünüyor?

tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor
gerçek bi ilişki yaşasaydın, asla böyle düşünmezdin. çocuk bile doğurmuşsun daha ne korkun var gerçi oda sezaryan. bi örnek vercektim ama kırarım belki diye vazgeçtim neyse

gerçek bi ilişki yaşasaydın, asla böyle düşünmezdin. çocuk bile doğurmuşsun daha ne korkun var gerçi oda sezaryan. bi örnek vercektim ama kırarım belki diye vazgeçtim neyse
çocuk doğurdumamane kadar korktum,ölecekmişimgibi geldi, çenemistemsiz titremeye başladıameliyathanede, kateter vs çokkorkunçtu,konuşamadım,çenemtakır takır titriyordu çok ilginç ve üşüme geldi,lavman yaparlarken deligibi bağırdım hastane inledi

Herhangi bir rahatsizligin var mi?
Psikolojik anlamda.

dalga mı gecıyorsunuz
cocugunuzda var ustelık
ılkı madem oyle olmus sızın bunu daha ıyı bılmenız gerek
durun bı ultravıyole ısınlarımı acıp bakayım hamılemısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…