- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Sair burda ne anlatmak istiyor? Bu soruyla senin çocuğun olmaması daha iyi aslında . Çünkü soru ve yaklasim garipvajinismus hastasıyım, geçen ay eşimle sürtünme yoluyla sadece bir kez birliktelik yaşadık, boşalma vs olmadı(çocuk istemiyoruz).
ilk çocuğumuz da aynı yolla oldu, 15 gün içerisinde olmuştu, gerçi çocuğumun olmasını bilinçli olarak istemiştim.
sorum şu adetim 6gün gecikti, göğüslerim hassas, sizce sadece bir ilişkiyle, üstelik boşalma da olmadı, hamilelik oluşur mu?
teşekkür ederim.
anlayamadım?Sair burda ne anlatmak istiyor? Bu soruyla senin çocuğun olmaması daha iyi aslında . Çünkü soru ve yaklasim garip
bence önce tedavi ol. Iliskisiz surtunmeyle hamile kalmissiniz disaridan o sey nasıl yolunu bulmusta gitmiş yumurtayi dôllemis ? Hadı ataistler bunuda açıklayın
3 yıl bitecek yakındakaç yıllık evlisiniz. tedavi olmadınmı. ilişkiniz hep sürtünerekmi. eşin çokmu sabırlı. sabır da bi yere kadar
Neyi anlayamadiniz?anlayamadım?
İlahi pelin kahkaha attım ilk yorumuna
tedavi olmadınmı hic enınde sonunda aldatır seni sabırda bır yere kadar3 yıl bitecek yakında
tedavi sorularına hiç cevap vermemişsin. benimkinede öyle3 yıl bitecek yakında
cümleleri tümünü, baştan yine okudum, ilgi kuramıyorum, anlattıklarımı sanırımdalga geçmek içinmi yazdığımı düşündünüz neden bana öyle cümleler yazdınızNeyi anlayamadiniz?
yanlış yazmışım meselenin özünü anlatabildiğimi düşünüyorum, neden güldünüzValla ben de millet sperm icermeyen siviyla hamile kaliyor, bidaha otobuste erkegin kalktigi yere oturmayacagim diye dusunmeye baslamistim
korkularım var henüz hazır değilim tedaviiçin
tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyortedavi sorularına hiç cevap vermemişsin. benimkinede öyle
Valla ben de millet sperm icermeyen siviyla hamile kaliyor, bidaha otobuste erkegin kalktigi yere oturmayacagim diye dusunmeye baslamistim
sperm içermeyen sıvıyı YANLIŞ yzmışım, içeren yazmakistemiştim,kafa bulmuyorumKocaman oglun var
Simdi bir tane daha olabilir
Sperm icermeyen zevk suyuyla °-°
Korkularin oldugu icin tedaviye hazir
Degilsin.
Cocuk dogurmus kadinsin
Neyine hazir degilsin.
Ya vajiyim diye esini kekliyorsun
Yada birlesmeyi surtunme zannediyorsun.
Yada arkadaslarin dedigi gibi kafa buluyosun.
Bunun baska aciklamasi olamaz.
sperm içermeyen sıvıyı YANLIŞ yzmışım, içeren yazmakistemiştim,kafa bulmuyorum
tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor
gerçek bi ilişki yaşasaydın, asla böyle düşünmezdin. çocuk bile doğurmuşsun daha ne korkun var gerçi oda sezaryan. bi örnek vercektim ama kırarım belki diye vazgeçtim neysetedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor
çocuk doğurdumamane kadar korktum,ölecekmişimgibi geldi, çenemistemsiz titremeye başladıameliyathanede, kateter vs çokkorkunçtu,konuşamadım,çenemtakır takır titriyordu çok ilginç ve üşüme geldi,lavman yaparlarken deligibi bağırdım hastane inledigerçek bi ilişki yaşasaydın, asla böyle düşünmezdin. çocuk bile doğurmuşsun daha ne korkun var gerçi oda sezaryan. bi örnek vercektim ama kırarım belki diye vazgeçtim neyse
çocuk doğurdumamane kadar korktum,ölecekmişimgibi geldi, çenemistemsiz titremeye başladıameliyathanede, kateter vs çokkorkunçtu,konuşamadım,çenemtakır takır titriyordu çok ilginç ve üşüme geldi,lavman yaparlarken deligibi bağırdım hastane inledi
dalga mı gecıyorsunuzvajinismus hastasıyım, geçen ay eşimle sürtünme yoluyla sadece bir kez birliktelik yaşadık, boşalma vs olmadı(çocuk istemiyoruz).
ilk çocuğumuz da aynı yolla oldu, 15 gün içerisinde olmuştu, gerçi çocuğumun olmasını bilinçli olarak istemiştim.
sorum şu adetim 6gün gecikti, göğüslerim hassas, sizce sadece bir ilişkiyle, üstelik boşalma da olmadı, hamilelik oluşur mu?
teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?