- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Hem vajinusmus hem bebiş...
Ekbette olabilir neden topa tuttunuz anlamadım benim arkadaşmdaaynen bu durumu yasadı.
Şuan kızı 2 yaşnda ve yeni yeni ilerleme kat ediyorlar... yani ediyorlarmış
Hocan kim kiMerhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Hamile değilsiniz ama korunmasız ilişki yaşamaya devam ederseniz hamile kalırsınız.Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Çok sağolun içim ferahladı:)Hamile değilsiniz ama korunmasız ilişki yaşamaya devam ederseniz hamile kalırsınız.
Ferahlasın artık zaten, gebelik olsaydı bir şekilde anlardınız, yaptığınız onca gebelik testinde negatif çıkmış, Hamilelik olasılığınız yüzde sıfır bu durumda ama dediğim gibi korunmasız ilişki yaşıyorsanız hamile kalabilirsiniz, bu yüzden nişanlınızla ilişkiye girecekseniz mutlaka Doğum kontrol yöntemlerinden birini uygulayın.Çok sağolun içim ferahladı:)
Aklıma o kadar çok taktım ki durmadan kendimi yoklamaktan göğüslerime bakmaktan karnıma bakmaktan adet öncesi göğüslerim çok ağrıdı kesin hamilelik dedim adet olunca geçti ama yarın yine test yapıcam en iyisiFerahlasın artık zaten, gebelik olsaydı bir şekilde anlardınız, yaptığınız onca gebelik testinde negatif çıkmış, Hamilelik olasılığınız yüzde sıfır bu durumda ama dediğim gibi korunmasız ilişki yaşıyorsanız hamile kalabilirsiniz, bu yüzden nişanlınızla ilişkiye girecekseniz mutlaka Doğum kontrol yöntemlerinden birini uygulayın.
Yapmanıza gerek yok ama içinizi rahatlatacaksa yapın yine negatif çıkacak.Aklıma o kadar çok taktım ki durmadan kendimi yoklamaktan göğüslerime bakmaktan karnıma bakmaktan adet öncesi göğüslerim çok ağrıdı kesin hamilelik dedim adet olunca geçti ama yarın yine test yapıcam en iyisi
Bence psikolojik oldu karnım şişiyor gibi hissediyorum göğüsümdeki damarlar belirginleşiyor gibi düşünüyorum aylarca adet olanlar varmış ya onlardansam diyorum 3 aya kadar idrarda çıkmayan varmış ya öyleyse diyorum ve karnıma baktıkça kendimi alıkoyamıyorum kimseyede anlatamıyorumYapmanıza gerek yok ama içinizi rahatlatacaksa yapın yine negatif çıkacak.
Aslında Hamilelik düşüncesini kafanızdan çıkarın, düşündükçe yalancı Hamilelik yaşarsınız, göğüslerde hassasiyet, mide bulantısı gibi belirtiler yaşarsınız aklınız almaz taktıkça.
Kendi kendinize tekrarlayın hamile olmadığınızı çünkü gerçekten hamile değilsiniz.
Bence psikolojik oldu karnım şişiyor gibi hissediyorum göğüsümdeki damarlar belirginleşiyor gibi düşünüyorum aylarca adet olanlar varmış ya onlardansam diyorum 3 aya kadar idrarda çıkmayan varmış ya öyleyse diyorum ve karnıma baktıkça kendimi alıkoyamıyorum kimseyede anlatamıyorum
Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok duamı alacaksınız 2 aya zaten çıksa çıkardı dimi idrar testinde karnım beni böyle şüphelere sürüklemişti yarınki testten sonra takmamaya çalışcam size güveniyorum:)O üstüne görenler, gebelikte regl olanlar binde birdir, çoğunlukla gebeliğin başlangıcıyla regl kesilir ve birkaç ay sonrada başka belirtiler başlar, siz hamile değilsiniz ama duyduğunuz bazı gebelik hikayeleri sizi endişeye sürüklemiş.
Gebelikle ilgili tam bilgiye sahip olmamanız ve cinsel birliktelikle alakalı eksik bilgileriniz de endişelerinizi körüklemiş.
Sizden yaşça epey büyük bir hemcinsinizim ve hamile olduğunuza dair en ufak şüphem olsa söylerdim.
çok sağolun iyi geceler :)Ferahlasın artık zaten, gebelik olsaydı bir şekilde anlardınız, yaptığınız onca gebelik testinde negatif çıkmış, Hamilelik olasılığınız yüzde sıfır bu durumda ama dediğim gibi korunmasız ilişki yaşıyorsanız hamile kalabilirsiniz, bu yüzden nişanlınızla ilişkiye girecekseniz mutlaka Doğum kontrol yöntemlerinden birini uygulayın.
Niye evlendin o zaman adama yazık değil mi?
vajinismus hastasıyım, geçen ay eşimle sürtünme yoluyla sadece bir kez birliktelik yaşadık, boşalma vs olmadı(çocuk istemiyoruz).
ilk çocuğumuz da aynı yolla oldu, 15 gün içerisinde olmuştu, gerçi çocuğumun olmasını bilinçli olarak istemiştim.
sorum şu adetim 6gün gecikti, göğüslerim hassas, sizce sadece bir ilişkiyle, üstelik boşalma da olmadı, hamilelik oluşur mu?
teşekkür ederim.
vajinismus hastasıyım, geçen ay eşimle sürtünme yoluyla sadece bir kez birliktelik yaşadık, boşalma vs olmadı(çocuk istemiyoruz).
ilk çocuğumuz da aynı yolla oldu, 15 gün içerisinde olmuştu, gerçi çocuğumun olmasını bilinçli olarak istemiştim.
sorum şu adetim 6gün gecikti, göğüslerim hassas, sizce sadece bir ilişkiyle, üstelik boşalma da olmadı, hamilelik oluşur mu?
teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?