vajinismus ve hamilelik.

Hem vajinusmus hem bebiş...
Ekbette olabilir neden topa tuttunuz anlamadım benim arkadaşmdaaynen bu durumu yasadı.
Şuan kızı 2 yaşnda ve yeni yeni ilerleme kat ediyorlar... yani ediyorlarmış

Hem vajinusmus hem bebiş...
Ekbette olabilir neden topa tuttunuz anlamadım benim arkadaşmdaaynen bu durumu yasadı.
Şuan kızı 2 yaşnda ve yeni yeni ilerleme kat ediyorlar... yani ediyorlarmış

Konu vajinusmus olması değil. Herkesin başına gelebilir elbette ama evliliği için biraz emek verir.
Konu ben böyle iyiyim, tedavi olmayacağım demesi. Kocasına da yazık kendine de yazık, evliliğe hepten yazık.
Koca evli barklı adam sürtünerek cinsel bir hayat yaşıyor karısı bana ne ben böyle iyiyim diyor. Bu bencilliktir.

Bilmediğimiz şeyleri anlatmazsanız biz de yazdıklarınızdan yola çıkarak birtakım varsayımlarda bulunabiliriz gayet doğal olarak :)

Mesela ben eşinizin sizden boşanmak için evdeki evladının büyümesini beklediğini bu esnada başka bi Bebek istemediği için de sizden uzak durduğunu düşünüyorum
Aslında siz de bu durumun farkında olacaksınız ki tutuşmuş bi şekilde inşallah hamileyimdir diyor 'umut ediyorsunuz'

Bi arkadaş daha söylemiş ama ben tekrar edeyim eşlerin birbirleri üzerinde hakları var siz çok yanlış yapıyorsunuz umarım bu yanlışınızdan döner/dönmek gayretini gösterirsiniz.

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Hocan kim ki

Hamile değilsiniz ama korunmasız ilişki yaşamaya devam ederseniz hamile kalırsınız.

Çok sağolun içim ferahladı:)
Ferahlasın artık zaten, gebelik olsaydı bir şekilde anlardınız, yaptığınız onca gebelik testinde negatif çıkmış, Hamilelik olasılığınız yüzde sıfır bu durumda ama dediğim gibi korunmasız ilişki yaşıyorsanız hamile kalabilirsiniz, bu yüzden nişanlınızla ilişkiye girecekseniz mutlaka Doğum kontrol yöntemlerinden birini uygulayın.

Aklıma o kadar çok taktım ki durmadan kendimi yoklamaktan göğüslerime bakmaktan karnıma bakmaktan adet öncesi göğüslerim çok ağrıdı kesin hamilelik dedim adet olunca geçti ama yarın yine test yapıcam en iyisi

Yapmanıza gerek yok ama içinizi rahatlatacaksa yapın yine negatif çıkacak.
Aslında Hamilelik düşüncesini kafanızdan çıkarın, düşündükçe yalancı Hamilelik yaşarsınız, göğüslerde hassasiyet, mide bulantısı gibi belirtiler yaşarsınız aklınız almaz taktıkça.
Kendi kendinize tekrarlayın hamile olmadığınızı çünkü gerçekten hamile değilsiniz.

Bence psikolojik oldu karnım şişiyor gibi hissediyorum göğüsümdeki damarlar belirginleşiyor gibi düşünüyorum aylarca adet olanlar varmış ya onlardansam diyorum 3 aya kadar idrarda çıkmayan varmış ya öyleyse diyorum ve karnıma baktıkça kendimi alıkoyamıyorum kimseyede anlatamıyorum

O üstüne görenler, gebelikte regl olanlar binde birdir, çoğunlukla gebeliğin başlangıcıyla regl kesilir ve birkaç ay sonrada başka belirtiler başlar, siz hamile değilsiniz ama duyduğunuz bazı gebelik hikayeleri sizi endişeye sürüklemiş.
Gebelikle ilgili tam bilgiye sahip olmamanız ve cinsel birliktelikle alakalı eksik bilgileriniz de endişelerinizi körüklemiş.
Sizden yaşça epey büyük bir hemcinsinizim ve hamile olduğunuza dair en ufak şüphem olsa söylerdim.

Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok duamı alacaksınız 2 aya zaten çıksa çıkardı dimi idrar testinde karnım beni böyle şüphelere sürüklemişti yarınki testten sonra takmamaya çalışcam size güveniyorum:)

çok sağolun iyi geceler :)

Bir vajinismus sorunu yaşayan kadın çocuk sahibi olduktan sonra hala vajinismus sorunu devam eder mi??

Sorduğun soru saçma geldi, malesef kurduğun senaryo da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…