vajinismus ve hamilelik.

Boşalma olmadan hamıle nasıl kalınır ?

Niye evlendınız acaba ? İkinizde birbirinizi sevmiyorsunuz buyuk ıhtımalle aldatılmanıza ramak kalmışta olabilir neyın cabası bu ? Eşinizi sevmiyorsunuz anladık orasını da diğer laflarınızı hala anlayamadık,Allah akıl fikir versin diyecek baska bırsey bulamıyorum.

Sanada yazık ama ben kocana çok üzüldüm . Erkeklerin nerdeyse evlenme sebebi cinsellik . Ne demek istememek? Bırak hamile miyim sorusunu. Sen asıl soruna odaklan .Hangi erkek bu kadar süre dayanır.Bence tadavi olmayı göze al artık ,adamın günahına girme.Evlilik sadece çocuk için zaten de ne demek yaaaaaAnlayışın böyleyse eğer , vicdan sıkıntısı var.

Bende ayni durumu yasadim 6 ay sen de yasamissin biz bir seylerin ters oldugunu kabul ederek yendik ama konu sahibi halinden gayet memnun gorunuyor onu elestirdik aslinda

Bende ayni durumu yasadim 6 ay sen de yasamissin biz bir seylerin ters oldugunu kabul ederek yendik ama konu sahibi halinden gayet memnun gorunuyor onu elestirdik aslinda
Ne bilim biri dalga geçmek deyince kendimi kötü hissettim öyle amacım yoktu asla. sadece konu sahibinin kendi hatasını görmesini ve düzelerek ailesini daha mutlu yapmasını istedim icimden. belki de aynı sorunu yaşayıp düzelmek için çok çaba sarfettigim için düzelmek istemeyip rahatı seçen birini okuyunca bir an kızdım ona. şimdi de düşünüyorum onun adına çok üzülüyorum ya hiç kolay değil. Allah bu sorunu yaşayan herkese yardım etsin inşallah. Konu sahibi bir an önce kafasını toparlar düzelir inşallah. bir bebek de var o bebegin mutlu bir yuvada büyümesini isterim o yüzden konu sahibinin düzelmesini çok isterim. Allah yardımcısı olsun

Yok canim zaten dalga gecilecek bir konuda degil,hepimiz konu sahibinin iyiligi icin yaziyoruz sadece usluplarimiz farkli.

Mesela ben vajiyken kendimi hep eksik hissederdim sadece esim icin degil kendim icin de yenmem gerektigini dusunurdum konu sahibi de umarim esi icin de olsa yenmek ister.

Oharaa diycem affedin. adam iconize girmeden bosaldi ve hamile mi kaldiniz ilk çocukta.... vay arkada bu nasil dogurganlik?

Sanirim esiniz cocugunuzun biraz buyuyup anlayabilecegi bi zamani bekliyor bosanmak icin. O yuzden yeni bi cocuktan korkuyor.
Bosanmak istemiyorsaniz tedavinize bakin bi an once.

Adamı da hayatından bezdirmiş ve kendinizden uzaklaştırmayı başarmışsınız.
Ama sakın ha sakın tedavi filan olmayın allah muhafaza ilişkiye girersiniz ve zevk alırsınız filan aman kaçın tedaviden.
Bu arada vajinismus olabilirsiniz çok doğal ancak tedavi olmam diye diretmeniz inanılmaz saygısızca ve bencilce.
Hukukta kadın tedaviyi kabul etmiyorsa kesinlikle boşanma sebebidir hatta eşiniz size manevi tazminat davası bile açabilir ve kazanır da yüksek ihtimal.
Siz sekse tamamen kapalı biri de olabilirsiniz ona da saygı duyarım ancak o zaman da evlenip bir erkeğin hayatını mahvetmeye hakkınız yok ömür boyu bekar kalabilirsiniz mesela.
Benzer bir durumla ve eşle karşı karşıyayım kendinizi düşündüğünüz kadar karşınızdakini düşünün eşinizin hakkına giriyorsunuz sürekli Allah diyorsunuz eğer dindar biriyseniz buna da önem vermeniz gerekmez mi ?
Dinen de adamın kesinlikle sizi boşamak hakkı zaten.

Bilmediğinizkonular var, konuları bilmiyorsunuz, o sebeple sadece bu olaya bakılarak yorum yapılamaz.konu nerelere gelmiş ya, ben bunu sormamıştım, nereden çıktı

Bilmediğinizkonular var, konuları bilmiyorsunuz, o sebeple sadece bu olaya bakılarak yorum yapılamaz.konu nerelere gelmiş ya, ben bunu sormamıştım, nereden çıktı

Haklı ama.
Böyle evlilik olmaz.
Kadın için de olmaz erkek için de olmaz.
Aseksüelseniz de kimsenin hayatını yakmayacaksınız.
Benim kocam evlendikten sonra ay ben böyle iyiyim kanka olalım, sevişmeyelim dese ben devam etmezdim. Bir de bu tuhaf evliliğe çocuk gelmiş adamın boşanması zorlaşmış. Hepten işkence.

ben aseksüel değilim, nasılbir yorum bu, kınıyorum

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…