- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Allah kolaylık versin..bi gidip bu işin profesyonellerine danışın,onların da fikirlerini alın istersenizhamile olduğumu düşünmüyorum aslında umut etmekistiyorum, bunu anlaşılmaz yaşanır
tedavi olmak kişisel ir tercihtir
zeka eksikliğiiçiteessüf ederim, zira hakkıma girdiniz, hakaret edilebilecek bişisormadım
cinsel ilişki içimden gelmiyor ama eşim de istemiyor sanırım beni çekici bulmuyor artık aşık olduğunu bile düşünmüyorum, bu durumu ikimiz de içten içe kabullendik
ha bir de ilk çocuğumuzda eşim şok oldu, hoş olayan durumlar oldu, sorgulamalar vs şimdi ilişkiden acayip korkuyor çocukolur mu diye, çocuk kesinlikle istemiyor belki de en iyisi budur ben de bilmiyorum
tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor
Eşinizin istememesi doğal değil mi. vajinismus utanılacak birşey değil ancak siz tedavi yoluna gitmiyorsunuz. neden evlendiniz. kocanıza yazık ya kocaman adam ayda bir sürtünme ile cinsellik yaşadığını zannediyor.cinsel ilişki içimden gelmiyor ama eşim de istemiyor sanırım beni çekici bulmuyor artık aşık olduğunu bile düşünmüyorum, bu durumu ikimiz de içten içe kabullendik
ha bir de ilk çocuğumuzda eşim şok oldu, hoş olayan durumlar oldu, sorgulamalar vs şimdi ilişkiden acayip korkuyor çocukolur mu diye, çocuk kesinlikle istemiyor belki de en iyisi budur ben de bilmiyorum
Konu bence gerçek canım. bende bu hastalığı geçirdiğim için cok araştırma yaptim oradan biliyorum. ama bebek normal doğum ile dünyaya gelmişse bakire değildir hala.
Ilişkiye girmeden hamile kalmak çocuk sahibi olmak vajinismus sürtünme bakirelik...şoktayım ne kadar yeteneklisiniz ve de doğa üstü güçleriniz oldugunu düsunüyorum şayet konunuz gerçekse¿
Ben vajinismus yasamadim ama ona ragmen benim için oramin buyuyup bebek cikacagi dusuncesi cok kotuydu. Benim de farkli psikolojik durumumdan dolayi bilerek sezeryan oldum. Ama ben cok cabuk iyilestim ve kolaydi sonrasi dabennormal doğumistedim, doktor vajinismustan ötürü sıkıntılı olur, rahmin yırtılabilir dedi, hatta okadar sıkıntılıydım ki, belden aşağısını hissetmiyordumona rağmen muayene olamadım, belimde kateter vardı düşünün
Eğer benim için yazmissan dalga geçme meselesini seni düzeltmek isterim ki konu sahibinin durumunu yaşamış biri olarak onu sizden daha iyi anlıyorum. sadece ilerisi için daha fazla üzülmemesi ve bir an önce düzelemeye çalışsin diye koçan aldatır ise tamam onunda hatası var ama senin de hatan olur yazdım. ve bir sonra ki yazim da da bebek var bosanmanizi ben de istemem yazdım ki asla böyle bir şey istemem. dalga asla geçmedim. benim için yazmışsanız size katılmıyorum ben dalga geçmedim.Bazi yorumlara çok uzuldum. Bir kadin sizden umuduna destek bekliyor. Olumlu olumsuz cevap verilir ama dalga geçmek mi lazim? "Kocan seni aldatir, bosar"vs...diyenler sanki ilişki yaşayanların basina bunlar gelmiyor da... Demek ki kocasi ona çok değer veriyor.
Canim sen önce bu durumun üstüne dus, çok kolay yenebilirsin bu durumu. Yine de Rabbim aratmamis bir tane vermiş sana. Ama son durumunda boşalma olmadigi için ihtimal yok denecek kadar az.
Eğer benim için yazmışsanız yazılarımı bir daha okumanızı tavsiye ederim. Ben aynı durumu yaşadığım için bir an düzelmeye başlamaya şevk etmek için yazdıklarımı ki eger konu sahibini incitti isem özür dilerim konu sahibinden. Ben kimseyi kirmak üzmek istememBazi yorumlara çok uzuldum. Bir kadin sizden umuduna destek bekliyor. Olumlu olumsuz cevap verilir ama dalga geçmek mi lazim? "Kocan seni aldatir, bosar"vs...diyenler sanki ilişki yaşayanların basina bunlar gelmiyor da... Demek ki kocasi ona çok değer veriyor.
Canim sen önce bu durumun üstüne dus, çok kolay yenebilirsin bu durumu. Yine de Rabbim aratmamis bir tane vermiş sana. Ama son durumunda boşalma olmadigi için ihtimal yok denecek kadar az.
karşısında ilişki istemeyen, tedaviyi reddeden bi karısı olursa, artık çekicide gelmez soğurda çok normalcinsel ilişki içimden gelmiyor ama eşim de istemiyor sanırım beni çekici bulmuyor artık aşık olduğunu bile düşünmüyorum, bu durumu ikimiz de içten içe kabullendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?