vajinismus ve hamilelik.

Allah kolaylık versin..bi gidip bu işin profesyonellerine danışın,onların da fikirlerini alın isterseniz

Tedavi olmayışınız bencillik değil mi? Gercekten eşiniz de memnun mu bu durumdan? Sadece çocuk için cinsellik olur mu? Evli değilim ama absürt geldi. Lütfen yanlış anlamayın sorgulamak için sormuyorum bunlari fikir yürütmek adına soruyorum.

cinsel ilişki içimden gelmiyor ama eşim de istemiyor sanırım beni çekici bulmuyor artık aşık olduğunu bile düşünmüyorum, bu durumu ikimiz de içten içe kabullendik
ha bir de ilk çocuğumuzda eşim şok oldu, hoş olayan durumlar oldu, sorgulamalar vs şimdi ilişkiden acayip korkuyor çocukolur mu diye, çocuk kesinlikle istemiyor belki de en iyisi budur ben de bilmiyorum

1 çocuğun var ama hala bakireyim diyosun,
Vajinismus hastasisin,
Sürtünme yoluyla ilişki yaşadin ama hamile olabilir miyim diyosun
Arkadaşlar çocuk sahibi olmak isteyenleri tekrar bakireliğe(!) ve vajinismus a davet ediyorum

Çok zor bir evlilik yaratmışsınız karşılıklı...
Yazık etmişsiniz.
Çabalamalıydınız, tedavi için her yolu denemeliydiniz.
Sevginin aşkın içinde cinsellik de vardır. Bunu çıkarırsanız işte böyle bir evlilik kalır elinizde.
Eşiniz de haklı ama, seks çocuk içindir yoksa yapmam diyorsunuz da aşkın içinde sevişmek de vardır. Adamın varsa aşkı bu şekilde biter çok normal.
Bence tekrar deneyin tedaviyi.

tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor

Bence durumunuzda çok ciddi bir anormallik var, doktora gidin. Hormonlarınız mı yeterli değil, nasıl ilişki istemezsiniz onu cidden anlamadım. Bu yemek yemek gibi bir ihtiyaç sonuçta. Hormonsal ya da psikolojik olabilir sebebi belki.

Ben erkek olsam, gerçekten boşanırdım. Kadın olarak, kocam ilişkiyi sadece çocuk için istese de boşanırdım.

Ayrıca hukuki ve dini açıdan da (yorumlarınıza binaen yazıyorum, dini yorum yapmak değil amacım) cinsel hayatın olmamasını sebep göstermek boşanma sebebi olarak geçer.

Eşinizin istememesi doğal değil mi. vajinismus utanılacak birşey değil ancak siz tedavi yoluna gitmiyorsunuz. neden evlendiniz. kocanıza yazık ya kocaman adam ayda bir sürtünme ile cinsellik yaşadığını zannediyor.

Ilişkiye girmeden hamile kalmak çocuk sahibi olmak vajinismus sürtünme bakirelik...şoktayım ne kadar yeteneklisiniz ve de doğa üstü güçleriniz oldugunu düsunüyorum şayet konunuz gerçekse¿

İlişki sırasında erkekten gelen sperm ile yani çok düşük bir olasılıkla çocuğunuz olmuş, gerçekten şanslısınız.
Nasıl doğurduğunuzu merak etmedim değil de neyse...
Evlilikte eşlerden birinin cinsellik isteksizliği boşanma sebebidir.
Kadın ya da erkek farketmez, bu bir güdüdür ve eşler arasında olması şarttır.
Bence hala eşinizin sizinle olduğuna şükredin çünkü ben bırakın onun yerinde olmayı, kadın olarak boşanırım, net!

Canim sende birazcık bencillik gördüm kalbini kirmak da istemem ama hayal isim bence. çünkü bende vasinusmus hastasıydim. ama senin tam tersine düzelmek için elimden geleni yaptım. 1 ay aralıksız yazılar okudum eşim için. hep dedim ki onu üzmeye hakkim yok. O mutlu olsun evliliğimiz huzurlu olsun. allah razı olsun o hep yanımda oldu o süreçte anlayisliydi. ama yine de ben huzursuzdum. bence eşiniz de anlayışlı imiş. ama bence esinizin iyi niyetini kullanmissiniz. zor ya düzeltmek kendinizi kolaya kacmissiniz. böyle devam ediyor zaten demişsiniz kendi içinizde ama büyük hata. dinsel açıdan da yaptığınız günah bence. bence bir an önce düzelmeniz gerekiyor. eşiniz ayrılmamış bence gerçekten şanslısınız cok fazla erkek var bizim gibi hasta olan kadınları çekmiyor yani. sukretmen lazım bence. bu hastalığı çekmiş biri olarak söylüyorum ki size icimden kızdım ben. çünkü evliliğimin ilk bir ayında bende hastaydım ama her günüm ölüm gibi idi. sende yıllar geçmiş ama hala düzelme isteği yok. yazık ya eşine.
Vasinusmus iken hamile kalınır bence de. vasinusmus sitesinde bir kaç kadının hikayesini okudum kalinabiliyor. adet kanının akmasi için açık olan delikten sperm girebilir normal yani. ikinci hamilelik bence yok çünkü eşim boşalmadi demişsiniz. buraya arkadaşlar yazmış bakirelik ve ikinci çocuk diye. eğer bebek normal doğum ile dünyaya gelmiş ise kızlık zari doğumda bozulmuştur zaten. bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim konu sahibi bence hemen duzelmelisin ki eğer eşin seni aldatirsa tabii esinde dogru yapmis olmaz ama sen o hataya onu götürmüş oluyosun

Ilişkiye girmeden hamile kalmak çocuk sahibi olmak vajinismus sürtünme bakirelik...şoktayım ne kadar yeteneklisiniz ve de doğa üstü güçleriniz oldugunu düsunüyorum şayet konunuz gerçekse¿
Konu bence gerçek canım. bende bu hastalığı geçirdiğim için cok araştırma yaptim oradan biliyorum. ama bebek normal doğum ile dünyaya gelmişse bakire değildir hala.

Konu sahibine şunu da iletmek isterim ki ben ilk bir ay da bazen ümitsizliğe kapılıp eşime seni hayat boyunca mutsuz edemem istersen bosanabilirsin demiştim. O benimle olmayı secti allah razı olsun. Ama kendi icimde dusunuyordum eger hic duzelmeseydim evlilige devam etmeyecek esimi mutsuz bir insan yapmayacaktim. siz yıllar geçmesine rağmen eşinizi mutsuz etmeye devam ediyorsunuz bu nokta da size kızdım. Eşim böyle mutlu demeyin. çünkü hangi eş bu şekilde mutlu olabilir ki. boşanmayı hic düşünmemiş eşiniz allah razı olsun demeniz gerekiyor ona sürekli. bebeginiz var zaten bu saatten sonra bosanmanizi bende istemem. ama duzelmenizi. düzelmek için çaba sarffetmenizi çok isterim doğrusu. duzelirseniz eviniz daha huzurlu olur.

Son düzenleme:
Bazi yorumlara çok uzuldum. Bir kadin sizden umuduna destek bekliyor. Olumlu olumsuz cevap verilir ama dalga geçmek mi lazim? "Kocan seni aldatir, bosar"vs...diyenler sanki ilişki yaşayanların basina bunlar gelmiyor da... Demek ki kocasi ona çok değer veriyor.

Canim sen önce bu durumun üstüne dus, çok kolay yenebilirsin bu durumu. Yine de Rabbim aratmamis bir tane vermiş sana. Ama son durumunda boşalma olmadigi için ihtimal yok denecek kadar az.

Ben vajinismus yasamadim ama ona ragmen benim için oramin buyuyup bebek cikacagi dusuncesi cok kotuydu. Benim de farkli psikolojik durumumdan dolayi bilerek sezeryan oldum. Ama ben cok cabuk iyilestim ve kolaydi sonrasi da
Yani ben de asla normal dusunemezdim.
Hayirlisi tabiki. Fakat cinsellik hic daha yaşamadan evlilik dusuncesi farkli geliyor.

Bence bu evlilik böyle çok sürmez. Ada'm da artık istemez olmuş ilişki, veya adamında cinsel problemleri var. İkinciyi de istemiyo, böyle bir durumda ks Nasıl çocuk istiyor anlamadım. Heralde kocayı sallamıyor ama boşansak da olmuşken bir çocuğum daha olsun yanlız kalmayalım mı diyor

Eğer benim için yazmissan dalga geçme meselesini seni düzeltmek isterim ki konu sahibinin durumunu yaşamış biri olarak onu sizden daha iyi anlıyorum. sadece ilerisi için daha fazla üzülmemesi ve bir an önce düzelemeye çalışsin diye koçan aldatır ise tamam onunda hatası var ama senin de hatan olur yazdım. ve bir sonra ki yazim da da bebek var bosanmanizi ben de istemem yazdım ki asla böyle bir şey istemem. dalga asla geçmedim. benim için yazmışsanız size katılmıyorum ben dalga geçmedim.

Eğer benim için yazmışsanız yazılarımı bir daha okumanızı tavsiye ederim. Ben aynı durumu yaşadığım için bir an düzelmeye başlamaya şevk etmek için yazdıklarımı ki eger konu sahibini incitti isem özür dilerim konu sahibinden. Ben kimseyi kirmak üzmek istemem

karşısında ilişki istemeyen, tedaviyi reddeden bi karısı olursa, artık çekicide gelmez soğurda çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…