- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
kız birşey soracam şimdi ben pazartesi devlet hastanesine gidecem .. özele bu ay gıtmıyecem herhalde bağzı tahlıller yapılıomus ya o yüzden özelde cok para istşolar.. neyse sana alttan baktılarmı ılk gıttıgınde[/QUO
Alttan bakmazlar canım. özelde de çok bişi tutmuyor sabrili. toplam 50 tl verdim ben. sonra özele gidim desen ilk gidince yine tahlil ister ki. sen bilirsin tabi. Ben de gebelik tahlilimi devlette yapmıştım o ayrı da. Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sana bana, tüm gebelerimize. Çok farklı bir duygu yaaa
kız birşey soracam şimdi ben pazartesi devlet hastanesine gidecem .. özele bu ay gıtmıyecem herhalde bağzı tahlıller yapılıomus ya o yüzden özelde cok para istşolar.. neyse sana alttan baktılarmı ılk gıttıgınde
hmm tamam sagol canım.. bende galiba devlete gıdecem.. birde sen aile doktorunada haber verdinmi.. yani öyle birsey varmıHamilemisin? Hamileysen alttan bakmadilar bana hic ultrasonla bakiliyor eger ilk haftalar bebek gorunmezse alttan bakiyorlar ama dr gerek duymadi haftaya geldiginde gorunur dedi. Devlete gidiyorum tahliller pahali bikac ay sonra ozele gecicem
hmm tamam sagol canım.. bende galiba devlete gıdecem.. birde sen aile doktorunada haber verdinmi.. yani öyle birsey varmı
Üzülme canım bu geçici bi durum Egzersizlerle bunu yenebilirsin zaten yenmeden hamile kalmayı isteme. Doktor egzersiz vermedi miMrb arkadaşlar 4 aylık evliyim eşimle birlikte olamadık bugün dr gittim ve Vajinismus oldugumu şöyleadetime bir hafta var ve çok az kanamam oldu midem de kötü biraz hamile olma ihtimalim var mi acaba
Üzülme canım bu geçici bi durum Egzersizlerle bunu yenebilirsin zaten yenmeden hamile kalmayı isteme. Doktor egzersiz vermedi mi[/
evet verdi ama çok uzun bir süreç üç ay özelde 3 günde olabiliyor dedi doktorum ama bilinç altına inmedikleri amaçlarının birleşmeyi sağlamak olduğnu söyledi yine sorun yaşarsın zevk alma yerine göreve döner dedi devam etsem mi yoksa özele mi gitsem bilemedim
ayy allah senden razı olsun kız ..rabbim ne dileğin arzun varsa versin..Saglik ocagina gidip gebe kaydi yaptiriosun her aile hekiminin bi hemsiresi var. Ben yaptirdim hem benim asilarim olcak hem bebegin gec kalma sakin
Senin daha hic ultrasonla bakilmadi dimi okadar buyumedi sana şöyle söyliyim böyle olacak diye bişey yok ama dış gebelik denen birsey var bu yumurta dış tarafta tutunuyor ve içinde bebek olusmuyor tahlillerde gebesin çıkıyor ama bu kadını zehirliyor alınması gerekiyor o yüzden ilk ay tahlilini yaptir normal gebelik olduğunu öğren kaynanalar herseyi çok bilmesin herseye karisalari geliyor benimki de özele gitmemi istemiyor allahtan başka yerdelerde ona pek karisamiyorayy allah senden razı olsun kız ..rabbim ne dileğin arzun varsa versin..hepiniz canımsınız varya
benim kaynanada tutturdu gebe kalınca hemen gıdılmez dıye 1 2 ay geçsin öyle gidin dio hastaneyekocamın aklıda az çelindi..normalinde pazartesi gidecektik kaldı bu akşam belli olur nezaman gidecemiz
ayy allah senden razı olsun kız ..rabbim ne dileğin arzun varsa versin..hepiniz canımsınız varya
benim kaynanada tutturdu gebe kalınca hemen gıdılmez dıye 1 2 ay geçsin öyle gidin dio hastaneyekocamın aklıda az çelindi..normalinde pazartesi gidecektik kaldı bu akşam belli olur nezaman gidecemiz
Se
Senin daha hic ultrasonla bakilmadi dimi okadar buyumedi sana şöyle söyliyim böyle olacak diye bişey yok ama dış gebelik denen birsey var bu yumurta dış tarafta tutunuyor ve içinde bebek olusmuyor tahlillerde gebesin çıkıyor ama bu kadını zehirliyor alınması gerekiyor o yüzden ilk ay tahlilini yaptir normal gebelik olduğunu öğren kaynanalar herseyi çok bilmesin herseye karisalari geliyor benimki de özele gitmemi istemiyor allahtan başka yerdelerde ona pek karisamiyor
Bende ilk gittiğimde sağlık ocağında testlerimi yaptırdım öyle gittim haftaya ikili tarama testi yapilacakmis onu sağlık ocağı yapıyor mu bilen var mibende dedim kocama allah korusun hadı bıde dış gebelikse dedim.. seslenmedi artık nezaman gıdersek :)) ama ben o gelmese bıle pazartesi giderim
youtube ta baktım galıba oda kadın doktorund BAKILIO.. ENSE KALINLIĞINA FELAN BAKILACAKMIS KAN FELAN VERİLİORMUS..ve yaşın kılona bakılıomus :))Bende ilk gittiğimde sağlık ocağında testlerimi yaptırdım öyle gittim haftaya ikili tarama testi yapilacakmis onu sağlık ocağı yapıyor mu bilen var mi
Cnm hayirli olsun...bende evlendim ve inan cok zorlandım iliskide yarim yamalak oluyordu tek pe...s basi falan o da zarzor..ama gel gor ki yarimyamalak ilişkiyle 2.ayımda hamile kaldim..ama hep beraberlik oldu ama yine pe..s basi oluyordu ve hakimiyet hep bende oluyordu...tabi alttan muayene sirasinda cok kasildim yapamadim ve sezeryan oldum..ama su an gayet iyiyim..vajiyi de yendim..ikinci cocuk istiyoruz..hayirlisi olsun hepimiz icinKızlar bende hamileyim 3 ayım bitti. Vajinusmus yasadım 1 yıllık evliyim tam yendim Bebek istiyoruz diye korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım. Birde şuna inanıyorum Allah n Zaman nasip ederse Ozaman olur. Ben kayganşıştırıcı da kullandım anestol da kullandım ve tek seferde hamile kaldım spermler ölmedi. Tek dikkat ettiğim yumurtlama gününde denedik ve 5 dk kalkmadan bekledim. Ama şu hep içİmde keşke tamamen alışınca yapsaydım şuan korkuyorum bebeğe zarar veririz diye denemiyoruz
Nasil yani sadece ucu girerek bile hamile kaldınız yani cok sasırdım masallah demek Allah isterse oluyor ☺Cnm hayirli olsun...bende evlendim ve inan cok zorlandım iliskide yarim yamalak oluyordu tek pe...s basi falan o da zarzor..ama gel gor ki yarimyamalak ilişkiyle 2.ayımda hamile kaldim..ama hep beraberlik oldu ama yine pe..s basi oluyordu ve hakimiyet hep bende oluyordu...tabi alttan muayene sirasinda cok kasildim yapamadim ve sezeryan oldum..ama su an gayet iyiyim..vajiyi de yendim..ikinci cocuk istiyoruz..hayirlisi olsun hepimiz icin
Cnm ucundan biraz fazla iste evet ya 2.ayimda hamile kaldim cok şükür hemde cok yogun bir isyerinde calisiordum.su an da 2 aydir deniyoruz olmuyor iste ki o zamanda yumurtlama zamani ne onu da bilmiyordum :) kafamiza göre iliski yaşıyorduk kismet isteNasil yani sadece ucu girerek bile hamile kaldınız yani cok sasırdım masallah demek Allah isterse oluyor ☺
Hmm yumurtlama gunune denk geldi demekki :) inşallah 2 ci de olur cnmCnm ucundan biraz fazla iste evet ya 2.ayimda hamile kaldim cok şükür hemde cok yogun bir isyerinde calisiordum.su an da 2 aydir deniyoruz olmuyor iste ki o zamanda yumurtlama zamani ne onu da bilmiyordum :) kafamiza göre iliski yaşıyorduk kismet iste
Bence tam tersi ilk aylar cok gidiosun kese gorcen kalp atisi duycan allah korusun bos gebelikler olabilio zaten sonra ayda 1 cagircak bana dunya tahlil yaptilar ilk haftalar herseyine bakiola
Cnm hayirli olsun...bende evlendim ve inan cok zorlandım iliskide yarim yamalak oluyordu tek pe...s basi falan o da zarzor..ama gel gor ki yarimyamalak ilişkiyle 2.ayımda hamile kaldim..ama hep beraberlik oldu ama yine pe..s basi oluyordu ve hakimiyet hep bende oluyordu...tabi alttan muayene sirasinda cok kasildim yapamadim ve sezeryan oldum..ama su an gayet iyiyim..vajiyi de yendim..ikinci cocuk istiyoruz..hayirlisi olsun hepimiz icin
Anladım canım Sağolyoutube ta baktım galıba oda kadın doktorund BAKILIO.. ENSE KALINLIĞINA FELAN BAKILACAKMIS KAN FELAN VERİLİORMUS..ve yaşın kılona bakılıomus :))
Cnm sezeryan da öyle korkulacak bişey değil...senin ve cocugun icin en hayirlisi neyse doğum öyle olsun..illa normal doğum olacak diye diretenler oldu ama sonuc malesef hüsran oldu ust komşum da sahit oldum buna..herseyi doktoruna birak..Canim tskler bilgi verdigin icin ben cogunu aldim normal birliktelik oldu ama hep kayganlastirici falan egzersiz ha diye olmadi. Normal dogum icinde surekli alttan muayne olcak boyle giderde devam etmezsem calismalara sezeryan olcak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?