- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Cnm ovulasyon testi uyguladigin zaman beyaz esnek akintiya da dikkat edermisin ya yumurtlama dan kac gün önce geliyor ya da kaç gün sonra...bende bugün geldi de kafam karisrtiVajına ultrason dan bakilmadimi canım. Bende ovulasyon testi aldım şuan adetim bitsin hemen uygulucam.eğer olmazsa bende doktora gidicem.Allah yardımcımız olsun..
Tamam canım dikkat ederim.sende ovulasyon testi kullansana.Cnm ovulasyon testi uyguladigin zaman beyaz esnek akintiya da dikkat edermisin ya yumurtlama dan kac gün önce geliyor ya da kaç gün sonra...bende bugün geldi de kafam karisrti
Cnm geçti artik bu ay olmazsa kullanırım su an tam yumurtlama donemindeyim seffaf akintim geldi kasik ve bacak agrim var..ins iyi degerlendirirm bu ayi..sen testi nerden aldin ne kadar fiyatiTamam canım dikkat ederim.sende ovulasyon testi kullansana.
Yok canım yumurtlama 3 veya 4 gün devam ediyor çalış senKizlar ya bisey soracam..yumurta aki gibi beyaz seffaf esnek akinti oldugunda yumurtlama yaklasti anlamina mi geliyor yoksa yumurtlama oldu ve bitti anlamina mi geliyo...dün birliktelik olmadi malesef onceki gün oldu gece..bu aksam beraber olsak yumurtlama kacirmis olur muyim
Cnm geçti artik bu ay olmazsa kullanırım su an tam yumurtlama donemindeyim seffaf akintim geldi kasik ve bacak agrim var..ins iyi degerlendirirm bu ayi..sen testi nerden aldin ne kadar fiyati
Ayy cnm ya cok SagolYok canım yumurtlama 3 veya 4 gün devam ediyor çalış sen
Ayyy ins cnm yaa iste seffaf akinti geldi bende bilmiyorum acaba yumurtlama basladi mi bitti mi bilmiyorum diye kafam karisti..evet stres cok buyuk engelCanim üzme kendini benim bildigim Sperm iyise bosandiktan sonra 48 saat canli kalir cok iyi bir spermse 72 saat canli kalir sen dun yapipda bugub yumurtladiysan o döllenir saten Tabi Allahin izniyle sen panik yapma stress yapma 2 gun arayla yap. Ve stress inanki cok engelliyo stress yapma.. Rabbim tüm isteyen herkese hayirli bir evlat nasip etsin hepimize insalllahhh...
Hayırlı olsun Sabrili masallah herkese nasip etsin rabbimkızlarRR günaydıNN
HA M İ L E Y İ M
BUGÜN TEST YAPTIM POZİTİF CIKTI
Ayyy ins cnm yaa iste seffaf akinti geldi bende bilmiyorum acaba yumurtlama basladi mi bitti mi bilmiyorum diye kafam karisti..evet stres cok buyuk engel
Cnm ince uzun iste sefaf akinti oldu esnek ti bencede bu aralar iyi degerlenirim findik fistikla besleyim kocisimi:) :) cnm hepimizin evlatları gelecegi günü biliyor bizler sadece araci oluyoruz hersey kısmet..en iyisi oluruna birakmak stres yapmamak..seninde güzel haberlerini bekliyorum...sen elinden geleni yap calismalari yap gerisi Allah a kalmışBizde istiyoruz bebek bende bekliyorum Hersey Allahin izniyle. Cok stress yaptim baktim olmuyo olan bana oluyo cok uzuluyom dusunmemeye kara verdim ve oyleyim dusunmuyorum .. saten yogun akii ti sefaf geliyosa bildigme gore yumurtlama oluyor.. sen bugunleri degerlendir stress yapma
ayy görmedim hamileyim kız :))İnşallah canım.benimde 5 gün geçmişti.ama ben kirmizilari gördüm umarım sen görmezsin :)
aynen öyle herseyin hayirlisi ... evt yumurtlaman olmus senin bendede bazen öyle geliyor yumurtladigim zamanlar .. bende senin güzek haberlerini bekliyorum.canimCnm ince uzun iste sefaf akinti oldu esnek ti bencede bu aralar iyi degerlenirim findik fistikla besleyim kocisimi:) :) cnm hepimizin evlatları gelecegi günü biliyor bizler sadece araci oluyoruz hersey kısmet..en iyisi oluruna birakmak stres yapmamak..seninde güzel haberlerini bekliyorum...sen elinden geleni yap calismalari yap gerisi Allah a kalmış
Amin cnmaynen öyle herseyin hayirlisi ... evt yumurtlaman olmus senin bendede bazen öyle geliyor yumurtladigim zamanlar .. bende senin güzek haberlerini bekliyorum.canim
Bende de o donemde beuazımsı bir akıntı gelıyor goguslerim hassaslasıp kasıklarım bir tarafı batıyor .. zaten hangi taraftan agrı oluyorsa o yumurtalık catlıyor demekmiş dıye biliyorum ..Ayyy ins cnm yaa iste seffaf akinti geldi bende bilmiyorum acaba yumurtlama basladi mi bitti mi bilmiyorum diye kafam karisti..evet stres cok buyuk engel
Hayır canım normal ultrason ile bakıldı. Amin canım inşallah en kısa zamanda alırız biz de bebiş haberini. Stres yapma sakın.Vajına ultrason dan bakilmadimi canım. Bende ovulasyon testi aldım şuan adetim bitsin hemen uygulucam.eğer olmazsa bende doktora gidicem.Allah yardımcımız olsun..
Kızzzz tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dua edin bize de:)kızlarRR günaydıNN
HA M İ L E Y İ M
BUGÜN TEST YAPTIM POZİTİF CIKTI
Cnm iste bu akinti olunca yumurtlama baslio demek degil mi..bende de kasik agrisi var ama gogusler pek hassas degilBende de o donemde beuazımsı bir akıntı gelıyor goguslerim hassaslasıp kasıklarım bir tarafı batıyor .. zaten hangi taraftan agrı oluyorsa o yumurtalık catlıyor demekmiş dıye biliyorum ..
Evet boyle olduysan yumurtlama doneminde sin tatlımCnm iste bu akinti olunca yumurtlama baslio demek degil mi..bende de kasik agrisi var ama gogusler pek hassas degil
amiinnn sağol kız .. rabbim isteyen herkezler hayırlı evlatlar versin...amiinn...Kızzzz tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dua edin bize de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?