VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Vajına ultrason dan bakilmadimi canım. Bende ovulasyon testi aldım şuan adetim bitsin hemen uygulucam.eğer olmazsa bende doktora gidicem.Allah yardımcımız olsun..
Cnm ovulasyon testi uyguladigin zaman beyaz esnek akintiya da dikkat edermisin ya yumurtlama dan kac gün önce geliyor ya da kaç gün sonra...bende bugün geldi de kafam karisrti

Cnm ovulasyon testi uyguladigin zaman beyaz esnek akintiya da dikkat edermisin ya yumurtlama dan kac gün önce geliyor ya da kaç gün sonra...bende bugün geldi de kafam karisrti
Tamam canım dikkat ederim.sende ovulasyon testi kullansana.

Tamam canım dikkat ederim.sende ovulasyon testi kullansana.
Cnm geçti artik bu ay olmazsa kullanırım su an tam yumurtlama donemindeyim seffaf akintim geldi kasik ve bacak agrim var..ins iyi degerlendirirm bu ayi..sen testi nerden aldin ne kadar fiyati

Yok canım yumurtlama 3 veya 4 gün devam ediyor çalış sen

Cnm geçti artik bu ay olmazsa kullanırım su an tam yumurtlama donemindeyim seffaf akintim geldi kasik ve bacak agrim var..ins iyi degerlendirirm bu ayi..sen testi nerden aldin ne kadar fiyati

Canim üzme kendini benim bildigim Sperm iyise bosandiktan sonra 48 saat canli kalir cok iyi bir spermse 72 saat canli kalir sen dun yapipda bugub yumurtladiysan o döllenir saten Tabi Allahin izniyle sen panik yapma stress yapma 2 gun arayla yap. Ve stress inanki cok engelliyo stress yapma.. Rabbim tüm isteyen herkese hayirli bir evlat nasip etsin hepimize insalllahhh...

Eğer 28 günde bir adet gören bir kadınsa normal olarak 14. günde yumurtlama olmasını bekleriz. Yumurta maalesef sadece 24 saat yaşayabilir. Bu süre içerisinde spermle buluşursa embriyo haline geçer ve bebek gelişir. Spermle buluşamamışsa kendiliğinden yok olur. Sperm ise kadın vücudunda, iyi sperm parametreleri varsa ilişkiden sonra 48 saat kadar yaşar. Hatta çok iyi sperm parametreleri varsa ve ortam da uygunsa bu süre 72 saate kadar çıkabilir.

Ayyy ins cnm yaa iste seffaf akinti geldi bende bilmiyorum acaba yumurtlama basladi mi bitti mi bilmiyorum diye kafam karisti..evet stres cok buyuk engel

Ayyy ins cnm yaa iste seffaf akinti geldi bende bilmiyorum acaba yumurtlama basladi mi bitti mi bilmiyorum diye kafam karisti..evet stres cok buyuk engel

Bizde istiyoruz bebek bende bekliyorum Hersey Allahin izniyle. Cok stress yaptim baktim olmuyo olan bana oluyo cok uzuluyom dusunmemeye kara verdim ve oyleyim dusunmuyorum .. saten yogun akii ti sefaf geliyosa bildigme gore yumurtlama oluyor.. sen bugunleri degerlendir stress yapma

Cnm ince uzun iste sefaf akinti oldu esnek ti bencede bu aralar iyi degerlenirim findik fistikla besleyim kocisimi:) :) cnm hepimizin evlatları gelecegi günü biliyor bizler sadece araci oluyoruz hersey kısmet..en iyisi oluruna birakmak stres yapmamak..seninde güzel haberlerini bekliyorum...sen elinden geleni yap calismalari yap gerisi Allah a kalmış

aynen öyle herseyin hayirlisi ... evt yumurtlaman olmus senin bendede bazen öyle geliyor yumurtladigim zamanlar .. bende senin güzek haberlerini bekliyorum.canim

Bende de o donemde beuazımsı bir akıntı gelıyor goguslerim hassaslasıp kasıklarım bir tarafı batıyor .. zaten hangi taraftan agrı oluyorsa o yumurtalık catlıyor demekmiş dıye biliyorum ..

Vajına ultrason dan bakilmadimi canım. Bende ovulasyon testi aldım şuan adetim bitsin hemen uygulucam.eğer olmazsa bende doktora gidicem.Allah yardımcımız olsun..
Hayır canım normal ultrason ile bakıldı. Amin canım inşallah en kısa zamanda alırız biz de bebiş haberini. Stres yapma sakın.

Bende de o donemde beuazımsı bir akıntı gelıyor goguslerim hassaslasıp kasıklarım bir tarafı batıyor .. zaten hangi taraftan agrı oluyorsa o yumurtalık catlıyor demekmiş dıye biliyorum ..
Cnm iste bu akinti olunca yumurtlama baslio demek degil mi..bende de kasik agrisi var ama gogusler pek hassas degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…