- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Inss cnmmHmm yumurtlama gunune denk geldi demekki :) inşallah 2 ci de olur cnm
Cnm sezeryan da öyle korkulacak bişey değil...senin ve cocugun icin en hayirlisi neyse doğum öyle olsun..illa normal doğum olacak diye diretenler oldu ama sonuc malesef hüsran oldu ust komşum da sahit oldum buna..herseyi doktoruna birak..
Evet cnm birinde doğum esnasinda digerinde doğum sonrası:) ama sezeryanda öyle korkulacak bisey degil ben rahattim yani şükürler olsun zorlanmadim agri oldu tabi ama öyle cok fazla degilYok bende illa normal olsun istemiyorum hangisini secerdr dr... sonucta ikisindede agri ckcez :)
SLM kızlar uzun meşakatli stresli bir süreç vajinusmus .Bu sorunu yenip hamile kalmak çevrenin ne zaman bebek yapacaksınız sorularından kurtulup işte benim de bebeğim var demek ve bütün sorularınız ve sorunlarınız için oluşturulmuş bir konu açtım.Birbirimize destek olalım hamile kaldıktan sonra yaşadığınız sıkıntılar sevinçler hamilelik muaynesi konusunda yaşanılan sıkıntılar hepsi burda konuşup birbirimize destek olalım.Aynı vajinusmus konusunda destek olduğumuz sayfamız gibi orda çok şey öğrendik eminim ki bu konuda da birbirimize destek olabilirz
Cnm gecmis olsun oncelikle nasil hamile kaldin az da olsa pen...yarisini falan icine alabiliyor musun..sen vajinismus degilsin vaji olsan alttan muayene asla olamazsin bence baska bise psikolojik seninde beyninin oyunu..kayganlastirici jel kullan..bende ilk zamanlar yarim yamalak iliskiyle hamile kaldim ama zamanla daha da rahat olmaya basladim..sen de kasma kendini ve o anin tadini cikar ne kadar girdi canim aciyacak mi falan diye düşünme zevk almaya çalışmrhb, bende vajinusmus hastasıydım.evliliğimde 4 yılı bitirdim.10 aylık oglum var..halen vajinusmus devam ediyor..zaten oglum dogdu dogalı ilişkimiz bir kaç kere oldu onda da bol acı çektim.halen yenmiş değilim. sezeryan ile dogum oldum ama alttan da muayne oldum..tabi zarım tam yırtılmadıgı için muayene asamasında öyle böyle canım yanmadı bunun vajinusmuslada alakalı oldugunu düşünüyorum fobi gibi birşey bende..tabi şimdi zar kalmamıstır ama vajinusmusum halen korkuyorum..tam birleşme olmuyor eşimle..Nasıl yendiniz..lütfen bana da yardımcı olun..ben kısa gectim kendimle alakalı bölümü..
Özel mesajda atarım canimmrhb, bende vajinusmus hastasıydım.evliliğimde 4 yılı bitirdim.10 aylık oglum var..halen vajinusmus devam ediyor..zaten oglum dogdu dogalı ilişkimiz bir kaç kere oldu onda da bol acı çektim.halen yenmiş değilim. sezeryan ile dogum oldum ama alttan da muayne oldum..tabi zarım tam yırtılmadıgı için muayene asamasında öyle böyle canım yanmadı bunun vajinusmuslada alakalı oldugunu düşünüyorum fobi gibi birşey bende..tabi şimdi zar kalmamıstır ama vajinusmusum halen korkuyorum..tam birleşme olmuyor eşimle..Nasıl yendiniz..lütfen bana da yardımcı olun..ben kısa gectim kendimle alakalı bölümü..
Cnm gecmis olsun oncelikle nasil hamile kaldin az da olsa pen...yarisini falan icine alabiliyor musun..sen vajinismus degilsin vaji olsan alttan muayene asla olamazsin bence baska bise psikolojik seninde beyninin oyunu..kayganlastirici jel kullan..bende ilk zamanlar yarim yamalak iliskiyle hamile kaldim ama zamanla daha da rahat olmaya basladim..sen de kasma kendini ve o anin tadini cikar ne kadar girdi canim aciyacak mi falan diye düşünme zevk almaya çalış
Aynen cnm ayni yöntemle hamile kalmisiz..bende ayni senin gibi hamile kaldim ama alttan muayene olacagim sırada cok kasildim doktor sezeryan dedi..ama su an hic birsey yapmadim iliski yasandikca alistim .bakmadik hic ne kadar girmis diye oluruna biraktik zamanla ilerlerdi..sen de oluruna birak rahat ol..kasma diyecem ama kasacaksin kendini ki zamanla gecer...tşkler canım..evet hepsini içime alamıyorum acıyor yanıyor..içime boşaldıkdan sonra ayaklarımı 15-20 dk belime kadar dikip öylece bekledim ertesi ay hamile kaldım.fakat ben hamile kalmadan önce en son gittiğim kadın dogum doktoru zarımın saatin 12 yönünde yırtık oldugunu söyledi. ( sanırım üst tarafdandı yırtılma,nasıl oluyorsa artık onada anlam veremedim)..ayak kaldırma yöntemini arkadasımın ablası doktora gittiğinde ona öneriyor (tabi onda vajinusmusluk yok) hamile kalamadıgı için gitmiş doktora..ilk basta gülmüştüm birkac ay sonra aklıma geldi denedim hamile kaldım ertesi ay..evet psıkolojik olabilir..jel kullandım o da fayda etmedi oldukca kasıyorum kendimi.muayene olurken kıpkırmızı oldum kendimi kasmakdan 2-3 cm acıklık vardı doktor parmagını sokunca kaynar su basımdan dokuldu sandım ölüyorum sandım o derece ve tabi çok kastım kendimi utancımdan..mecbur muayene edicem diyince oluyorsun canım..doktor dedi zaten biraz cıgırtkanlıkda yapınca :) sen normal dogum yapamazsın dedi..sezeryan oldumevet pen... yarısı giriyor fakat o da ilşki sayılmaz can acıması..zevk alma olmuyor öyle bi durumda her iki tarafa da..
Aynen cnm ayni yöntemle hamile kalmisiz..bende ayni senin gibi hamile kaldim ama alttan muayene olacagim sırada cok kasildim doktor sezeryan dedi..ama su an hic birsey yapmadim iliski yasandikca alistim .bakmadik hic ne kadar girmis diye oluruna biraktik zamanla ilerlerdi..sen de oluruna birak rahat ol..kasma diyecem ama kasacaksin kendini ki zamanla gecer...
canım inan oglum 10 aylık oldu..eşim 2 aydır hiç yaklaşmıyor bişeyde demiyor sadece ilişki acısından aramız soguk..sanırım artık beni kendi halime bıraktıonun adına da cok üzülüyorum..ona ragmen dısarda değil gözü allahdan..sagolsun anlıyor beni ama ben cok üzülmeye basladım artık o da bana akıl vermekden beni sakinleştirmekden bıktı
Anladim cnm hayirlsi olmus..esin anlayisli ve iyi olunca daha cok vicdan yapiosun ama sen yaklas ona uzaklasma ve istersen psikolojik destek al.beni doktor alttan muayene ettikden sonra adet olur sekilde kan geldi.sanırım zarın geri kalanı gitti o an..öyleki hemsire kalın sargı bezi verdi koydum altıma..zaten aynı gün öğlen sezeryan ile dogum yaptım..sabah 9 da muayeneye diye gittim 13.30 da oglumu aldım kucagıma
Bana göre canım sen tam bir vajinusmus değilsin yarısına kadar alman büyük bir başarı sen kısa zamanda düzenli egzersizle bunu asarsin. Hatta sen üst pozisyonda dene kontrol sende olsun kayganlastirici jel sür penise sonra yavaş yavaş üstüne otur nefes verirken ittir penisi hatta aynı çocuk doğurur gibi ikin böyle ilerle bunu yaparken beynine komut ver olucak yapıcam hepsi girecek de ama hergün egzersizleride yapcanım inan oglum 10 aylık oldu..eşim 2 aydır hiç yaklaşmıyor bişeyde demiyor sadece ilişki acısından aramız soguk..sanırım artık beni kendi halime bıraktıonun adına da cok üzülüyorum..ona ragmen dısarda değil gözü allahdan..sagolsun anlıyor beni ama ben cok üzülmeye basladım artık o da bana akıl vermekden beni sakinleştirmekden bıktı
Bi doktora git istersen başka sebepler olabilirKızlar Merhaba. . 5 gundur karnımda belimde ve kasıklarımda cok sancım oluyor oyleki vajınama dgru bıçak gbi saplanmslar var .. reglime daha bir hafta var sizce bu nedir
Bebekle birlikte ordaki rahim duvarı genislemistir canım ama egzersiz yapmanda fayda var böylece kafan daha rahat olur ilişkiye girmen kolay olurkizlar bende vajinusmus oldum hamileliktw kdusuk risklerim oldu alttan baktilar cok sıkınti yasadim ve dogumd geldi normal dogum yapiyordum bebegime basina bakmak icin suyum gelmedi onu patlatmk icin cok zor oldu kendimi kastim gine istemsiz ve epidural dogum yaptim hissetmedim dogum yaptim evet vajinusmus gectimi hayir ordan bir bebekcikti ama hala iliskide zor oldu dogumdn sonra elli gunu asmistir iliski girmedim ve dogumdn sonraki kontrollerdede ayni aciyi ve bu vajinusmusu yasadim elimde olmadn sıkıyrm kasıyrm kendimihrrneyse simdi yavas yavas basariyrm
bebis yemek yeye bile firsat vermiyorken ne egzersisi arkadasimBebekle birlikte ordaki rahim duvarı genislemistir canım ama egzersiz yapmanda fayda var böylece kafan daha rahat olur ilişkiye girmen kolay olur
Regl sancısıdır dıyıp beklıyrm ilk defa boyle oluyrm cunku reglim gelsin gıdıcem devam ederseBi doktora git istersen başka sebepler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?