- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 53
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Ayyy ne guzellll çok sevindim kız :) darısı bize :) ne kadarlık bebişayy görmedim hamileyim kız :))
kızlarRR günaydıNN
HA M İ L E Y İ M
BUGÜN TEST YAPTIM POZİTİF CIKTI
Çok hızlı yapmayın canım. Ben ilkini düşük yaptığım için doktor bu hamileligimde kalp atislarini duyana kadar yapmayın yaparsanız da penisin hepsini değil yarısına kadar ilişkiye girebilirsiniz demişti ama sen yinede doktoruna sorKızlar bende hamileyim 3 ayım bitti. Vajinusmus yasadım 1 yıllık evliyim tam yendim Bebek istiyoruz diye korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım. Birde şuna inanıyorum Allah n Zaman nasip ederse Ozaman olur. Ben kayganşıştırıcı da kullandım anestol da kullandım ve tek seferde hamile kaldım spermler ölmedi. Tek dikkat ettiğim yumurtlama gününde denedik ve 5 dk kalkmadan bekledim. Ama şu hep içİmde keşke tamamen alışınca yapsaydım şuan korkuyorum bebeğe zarar veririz diye denemiyoruz
amin kız .. rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın :)ayyyy inanmıyorum canım benim. selinden duydum şimdi hemen buldum yazdım. Teyze oluyorum ben. hey hey heeey :) Rabbim tamamını erdirsin inş. çoookkk sevindim
amiinn inşeallahAyyy ne guzellll çok sevindim kız :) darısı bize :) ne kadarlık bebiş
Çok hızlı yapmayın canım. Ben ilkini düşük yaptığım için doktor bu hamileligimde kalp atislarini duyana kadar yapmayın yaparsanız da penisin hepsini değil yarısına kadar ilişkiye girebilirsiniz demişti ama sen yinede doktoruna sor
Anladım canım. Sen ne kadar olmuştu yeneliamiinn inşeallah
valla doktora pazartesı gıdcem muhtemelen ya 4 yada 5 haftalıktır
Nasil yaniiiiii birlikte olamadınız ancak hamile misin anlayamadım canmMrb arkadaşlar 4 aylık evliyim eşimle birlikte olamadık bugün dr gittim ve Vajinismus oldugumu şöyleadetime bir hafta var ve çok az kanamam oldu midem de kötü biraz hamile olma ihtimalim var mi acaba
Sürtünme ya da vajına ağzına bosalma mı oldu sendeÇok düşük ihtimal ama bazı formlarda hamile kalinabiliyomus benimki psikolojik olabilir bilinç altimin bana oyunu galiba
Evet hatta biraz içeri de girdik olabilir mi acabaSürtünme ya da vajına ağzına bosalma mı oldu sende
Boyle bır ihtimal var evet dusuk ama sans tabıkıEvet hatta biraz içeri de girdik olabilir mi acaba
Canım bu arada o dra yazıklar olsun yani sen vajı fln değilsin oyle olsa yarıya fln bIrak az bile izin vermezsin. . Sen sadece cesaret ve zmna ihtiyacın var bunuda egzersızlerls kısa surede aşabilirsinEvet hatta biraz içeri de girdik olabilir mi acaba
Offff keşke hamile olsamBoyle bır ihtimal var evet dusuk ama sans tabıkı
Yaaaa ama içeri girdiğinde çok aci çekiyorum kaslar varmis vajinanın biraz içinde onlar kasiliyormus 3 aylık bir süreçle tedavi olursun dediCanım bu arada o dra yazıklar olsun yani sen vajı fln değilsin oyle olsa yarıya fln bIrak az bile izin vermezsin. . Sen sadece cesaret ve zmna ihtiyacın var bunuda egzersızlerls kısa surede aşabilirsin
13.8.2015 te yenmıstım 4 ay olacak :))Anladım canım. Sen ne kadar olmuştu yeneli
kız birşey soracam şimdi ben pazartesi devlet hastanesine gidecem .. özele bu ay gıtmıyecem herhalde bağzı tahlıller yapılıomus ya o yüzden özelde cok para istşolar.. neyse sana alttan baktılarmı ılk gıttıgındeZaten drlar sormadikca bilgi vermiyor bisey olmaz heralde ya dikkatli oldukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?