VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Kızlar bende hamileyim 3 ayım bitti. Vajinusmus yasadım 1 yıllık evliyim tam yendim Bebek istiyoruz diye korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım. Birde şuna inanıyorum Allah n Zaman nasip ederse Ozaman olur. Ben kayganşıştırıcı da kullandım anestol da kullandım ve tek seferde hamile kaldım spermler ölmedi. Tek dikkat ettiğim yumurtlama gününde denedik ve 5 dk kalkmadan bekledim. Ama şu hep içİmde keşke tamamen alışınca yapsaydım şuan korkuyorum bebeğe zarar veririz diye denemiyoruz

Çok hızlı yapmayın canım. Ben ilkini düşük yaptığım için doktor bu hamileligimde kalp atislarini duyana kadar yapmayın yaparsanız da penisin hepsini değil yarısına kadar ilişkiye girebilirsiniz demişti ama sen yinede doktoruna sor

Zaten drlar sormadikca bilgi vermiyor bisey olmaz heralde ya dikkatli oldukca

Mrb arkadaşlar 4 aylık evliyim eşimle birlikte olamadık bugün dr gittim ve Vajinismus oldugumu şöyle adetime bir hafta var ve çok az kanamam oldu midem de kötü biraz hamile olma ihtimalim var mi acaba

Mrb arkadaşlar 4 aylık evliyim eşimle birlikte olamadık bugün dr gittim ve Vajinismus oldugumu şöyle adetime bir hafta var ve çok az kanamam oldu midem de kötü biraz hamile olma ihtimalim var mi acaba
Nasil yaniiiiii birlikte olamadınız ancak hamile misin anlayamadım canm

Çok düşük ihtimal ama bazı formlarda hamile kalinabiliyomus benimki psikolojik olabilir bilinç altimin bana oyunu galiba

Evet hatta biraz içeri de girdik olabilir mi acaba
Canım bu arada o dra yazıklar olsun yani sen vajı fln değilsin oyle olsa yarıya fln bIrak az bile izin vermezsin. . Sen sadece cesaret ve zmna ihtiyacın var bunuda egzersızlerls kısa surede aşabilirsin

Canım bu arada o dra yazıklar olsun yani sen vajı fln değilsin oyle olsa yarıya fln bIrak az bile izin vermezsin. . Sen sadece cesaret ve zmna ihtiyacın var bunuda egzersızlerls kısa surede aşabilirsin
Yaaaa ama içeri girdiğinde çok aci çekiyorum kaslar varmis vajinanın biraz içinde onlar kasiliyormus 3 aylık bir süreçle tedavi olursun dedi

Merhaba,
Ben 5 yıllık evliyim. Evliliğimin 13.ayında vajiyi yenebildim ve 4 ay sonra hamile kaldım. Haöilelik boyunca hiç ilişkimiz olmadı normal doğum beklerken ani sezeryana alındım. Hamileliğim boyunca 3-4 kez alttan muayne oldum doğumu beklerken çatalda 2 kez muayne oldum. Zordu evet ama imkansız değildi :) doğumdan sonra bi kaç ay alışma süreci oldu ama tekrar sorunsuz devam edebildik. Şu an ikinci çocuk için çalışma yapıyoruz kızım 2,5 yaşını geçti :) sakın kprkmayın en zoru başardınız şartlar el verirse normal doğumda yapabilirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olabilmeyi...

Zaten drlar sormadikca bilgi vermiyor bisey olmaz heralde ya dikkatli oldukca
kız birşey soracam şimdi ben pazartesi devlet hastanesine gidecem .. özele bu ay gıtmıyecem herhalde bağzı tahlıller yapılıomus ya o yüzden özelde cok para istşolar.. neyse sana alttan baktılarmı ılk gıttıgınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…