VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

yok canım ben üstede geçtim olmadı..sorunun cogunlugu psikolojik sanırım ( acıcak korkusu can yanma korkusu vs..sanırım egzersizle alıştırma yapmam lazım ilk önce..alıştırma ne kadar sürer

günaydın kızlar bende doktora gıttım devlete.. sızın devlet hastanelerı nasıl bılmıom ama bızımkı berbattı kımseye önermem.. resmen bagırıp cagrıolar bızım burda ...bende şuan 4 bucuk haftalık hamıleymısım öyle dedı.. sonra aıle hekımlıgınegıttım oda dedıkı ulrtason bagzen gerıden göstere bılıomus ılk zamanları sen şimdi 6 haftalık hamıle olman gerek dedı ..bidakı ay daha netleşir dedi..ocaktada inşallah geri kendı doktoruma gıdecem özele :))

canım geç döllenme olmuştur..benim öyleydi şükür şimdi 10ncu ayımız bitti..saglıkla al inş

Benim de normal de bu hafta gitmem lazım ama gitmicem daha 11 haftalık çünkü 3 aylıkken cinsiyeti belli olur diyorlar haftaya gidicem oyüzden boşa bu hafta gidip para vermiyim haftaya da gidersem 2 kez para vericem çünkü .Burda ki devlet hastanesi de kötü düşük yaparken gitmiştim tansiyonumu ölçüp yolladilar hiç bir ilgi yok

kızlar kız ise geç gösterirmiş 17nci haftayı bulabiliyor..benim oglum 14 yada 16 da göstermişti..saglıkla alın inş..tarifsiz bir duygu evlat..sevgisi yeryüzünde hiçbirşey ile kıyaslanamaz..hiiii birde sizin içinize ne doğarsa cinsiyeti olarak genelde o oluyor..ben hamile kalmazdan önce bile erkek olacak demiştim.hamile kaldım erkek dedim.cinsiyet öğrenmeye gittik doktor ultr da gösterdi o söylemeden ben direk ' erkek bu,tipi erkek tipi' demiştim. doktorum bana tebrik ederim diyip elimi sıkmıştı :))) bol bol uyuyun sonra hasret kalacaksınız :)

sen her ay gıdıonmu

Evet canım kandan ama herseyi yine allah bilir internete baktım yüzde 65 biliyorlarmis yüzde 90 falan değil hamileler in duası kabul olurmuş bol bol dua edelim inşallah sağlıklı olur diye en güzeli o
hakklısın..rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze.. <3

merhabalar herkesi burda görmek çok güzel. bende yaklşık 1.5 aydır vajiyi yenmiş bulunmaktayım. bebiş istiyorum. adetim 1 gün gecikti. yarın öbur gun gelcek diye korku bastı. adet olmzsam testi ne zman yaptırayım. sımdı erken demı

Merhaba canım, ben de bu akşam test yaptım yapmayacağım dedim ama bir arkadaşım belirtilerin hamilelik belirtisi test yap diyince test aldım ve yaptım. Sonuç pozitif. 9 kasımdı son adet tarihim bugün 34. Günümdü. İstersen biraz daha bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…