- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Bana göre canım sen tam bir vajinusmus değilsin yarısına kadar alman büyük bir başarı sen kısa zamanda düzenli egzersizle bunu asarsin. Hatta sen üst pozisyonda dene kontrol sende olsun kayganlastirici jel sür penise sonra yavaş yavaş üstüne otur nefes verirken ittir penisi hatta aynı çocuk doğurur gibi ikin böyle ilerle bunu yaparken beynine komut ver olucak yapıcam hepsi girecek de ama hergün egzersizleride yap
Uyudugunda dene çabuk mu uyanıp uyuyor tabi benim daha olmadigindan bilmiyorumbebis yemek yeye bile firsat vermiyorken ne egzersisi arkadasim
günaydın kızlar bende doktora gıttım devlete.. sızın devlet hastanelerı nasıl bılmıom ama bızımkı berbattı kımseye önermem.. resmen bagırıp cagrıolar bızım burda ...bende şuan 4 bucuk haftalık hamıleymısım öyle dedı.. sonra aıle hekımlıgınegıttım oda dedıkı ulrtason bagzen gerıden göstere bılıomus ılk zamanları sen şimdi 6 haftalık hamıle olman gerek dedı ..bidakı ay daha netleşir dedi..ocaktada inşallah geri kendı doktoruma gıdecem özele :))
Benim de normal de bu hafta gitmem lazım ama gitmicem daha 11 haftalık çünkü 3 aylıkken cinsiyeti belli olur diyorlar haftaya gidicem oyüzden boşa bu hafta gidip para vermiyim haftaya da gidersem 2 kez para vericem çünkü .Burda ki devlet hastanesi de kötü düşük yaparken gitmiştim tansiyonumu ölçüp yolladilar hiç bir ilgi yokgünaydın kızlar bende doktora gıttım devlete.. sızın devlet hastanelerı nasıl bılmıom ama bızımkı berbattı kımseye önermem.. resmen bagırıp cagrıolar bızım burda ...bende şuan 4 bucuk haftalık hamıleymısım öyle dedı.. sonra aıle hekımlıgınegıttım oda dedıkı ulrtason bagzen gerıden göstere bılıomus ılk zamanları sen şimdi 6 haftalık hamıle olman gerek dedı ..bidakı ay daha netleşir dedi..ocaktada inşallah geri kendı doktoruma gıdecem özele :))
Benim de normal de bu hafta gitmem lazım ama gitmicem daha 11 haftalık çünkü 3 aylıkken cinsiyeti belli olur diyorlar haftaya gidicem oyüzden boşa bu hafta gidip para vermiyim haftaya da gidersem 2 kez para vericem çünkü .Burda ki devlet hastanesi de kötü düşük yaparken gitmiştim tansiyonumu ölçüp yolladilar hiç bir ilgi yok
sen her ay gıdıonmuBenim de normal de bu hafta gitmem lazım ama gitmicem daha 11 haftalık çünkü 3 aylıkken cinsiyeti belli olur diyorlar haftaya gidicem oyüzden boşa bu hafta gidip para vermiyim haftaya da gidersem 2 kez para vericem çünkü .Burda ki devlet hastanesi de kötü düşük yaparken gitmiştim tansiyonumu ölçüp yolladilar hiç bir ilgi yok
amin sagol cnm .. sende inşallah :))canım geç döllenme olmuştur..benim öyleydi şükür şimdi 10ncu ayımız bitti..saglıkla al inş
ama birde benim bebiş 9mm miş öyle yazdı kağıda .. ozaman 4 bucuk haftalık ıcın buyuk degılmıkı acabacanım geç döllenme olmuştur..benim öyleydi şükür şimdi 10ncu ayımız bitti..saglıkla al inş
Canım bence senin ki 6 haftalık baksana internete 4 haftalikken kaç cm olur diye ben öyle yapmıştımama birde benim bebiş 9mm miş öyle yazdı kağıda .. ozaman 4 bucuk haftalık ıcın buyuk degılmıkı acaba
Her ay gidiliyor heralde son ay daha fazla gidiliyirmus bu ay 2 li tarama var gelecek ay 3 lü tarama varmışsen her ay gıdıonmu
hmm kan tahlılı felanmı yapıo kıHer ay gidiliyor heralde son ay daha fazla gidiliyirmus bu ay 2 li tarama var gelecek ay 3 lü tarama varmış
baktım 6 haftalık yazıor..Canım bence senin ki 6 haftalık baksana internete 4 haftalikken kaç cm olur diye ben öyle yapmıştım
ama birde benim bebiş 9mm miş öyle yazdı kağıda .. ozaman 4 bucuk haftalık ıcın buyuk degılmıkı acaba
hmm kan tahlılı felanmı yapıo kı
Evet canım kandan ama herseyi yine allah bilir internete baktım yüzde 65 biliyorlarmis yüzde 90 falan değil hamileler in duası kabul olurmuş bol bol dua edelim inşallah sağlıklı olur diye en güzeli ohmm kan tahlılı felanmı yapıo kı
aynen öylede.. insan yıne merak edıo :))canım sen mm lik hesaplamalara takılma.anı yaşa.eli kolu parmağı tammı kalbinde organlarında bir sorun yokmu ona bak en önemlisi sağlıklı olması
hakklısın..rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze.. <3Evet canım kandan ama herseyi yine allah bilir internete baktım yüzde 65 biliyorlarmis yüzde 90 falan değil hamileler in duası kabul olurmuş bol bol dua edelim inşallah sağlıklı olur diye en güzeli o
Merhaba canım, ben de bu akşam test yaptım yapmayacağım dedim ama bir arkadaşım belirtilerin hamilelik belirtisi test yap diyince test aldım ve yaptım. Sonuç pozitif. 9 kasımdı son adet tarihim bugün 34. Günümdü. İstersen biraz daha bekle.merhabalar herkesi burda görmek çok güzel. bende yaklşık 1.5 aydır vajiyi yenmiş bulunmaktayım. bebiş istiyorum. adetim 1 gün gecikti. yarın öbur gun gelcek diye korku bastı. adet olmzsam testi ne zman yaptırayım. sımdı erken demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?