- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
1 hafta bekle canım daha iyi sonuç alırsın yumurtlama döneminde kaldıysan gozukebilir ama son anda hamile kaldıysan teste hemen çıkmıyor varken yok gözüküyor boşa üzülürsunmerhabalar herkesi burda görmek çok güzel. bende yaklşık 1.5 aydır vajiyi yenmiş bulunmaktayım. bebiş istiyorum. adetim 1 gün gecikti. yarın öbur gun gelcek diye korku bastı. adet olmzsam testi ne zman yaptırayım. sımdı erken demı
Bende senin gibi yaptım ama her ne hikmetse kanda da çıkmadı sonra doktor yumurta catlatma hapı verdi bebek yok sende dedi ama ben kullanmadım 1 hafta daha bekledim yine gelmeyince doktora tekrar gittim bu sefer hamilesin dedi gideceksen git doktora ama öyle haplar verirse kullanma aklında olsundayanamadım bugun öglen test yaptım negatif cıktı. ama yarın gidip kan vereceğim insallah. kanda belli olur.
Tebrik ederim canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKızlaaaaarrrrrrr test yaptım az onceeee
Veee hamileyımmmmmm
Ayy bir hamiş daha Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin CanımKızlaaaaarrrrrrr test yaptım az onceeee
Veee hamileyımmmmmm
Tesekkur ederim canım aminnnnnTebrik ederim canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Amin canımmm darısı sizlerin basına..Ayy bir hamiş daha Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Canım
Ne kadar olmuştu sen yeneli nasıl bir süreç oldu hamile kalman ilham ver bana da darısı başımıza inşallah
Maşallah canım işte Rabbim ol deyince oluyo :) aramızda bir ay varmış bende 8kasımda yenmiştim.Amin canımmm darısı sizlerin basına..
Ben 13 ekimde yenmiştim :) ilk denememizde oldu sukurler olsun pek planlamadık Allahın işi verdı işte :)
Tebrikler Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben de cumartesi test yaptım öğrendim:) bugün de kan testi yaptırdım bebiş var:) rabbim yavrularımıza kavuştursun inşallah bizi:)Kızlaaaaarrrrrrr test yaptım az onceeee
Veee hamileyımmmmmm
Can'ım ben kayganlaştırıcı kullandım ve hamile kaldım. Çok az kullandım azalttım 3. Denememizde hamileyim yeni öğrendim. Maalesef ben de kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum.Maşallah canım işte Rabbim ol deyince oluyo :) aramızda bir ay varmış bende 8kasımda yenmiştim.
Şimdi hep soruyorum dedim bi de senden duyayım hani ilişkilerde kayganlaştırıcı kullandınmı ya da zeytin yağı hamile kaldığın ay?
Bende kuruluk oluyo pnse illa az da olsa zeytin yağı sürüyoruz tam rahatlatamıyorum ondan sanırım
Hatta bugün eşime dedim ki artık keşke yağsız yapabilsek... Garibim o kadar masum bir şekilde nasıl yani bunu birşey sürmeden yapabilen var mı?
Yazık işte onları da nasıl etkilediğimizn kanıtı :)
Canım Rabbim inşallah seninde bebişini kucağına sağlıklı ve hayırlı bir şekilde almayı nasip etsinCan'ım ben kayganlaştırıcı kullandım ve hamile kaldım. Çok az kullandım azalttım 3. Denememizde hamileyim yeni öğrendim. Maalesef ben de kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum.
Canım ben gleitgelen kayganlaştırıcı kullanıyorum ancak cok az miktarda nohut buyulugunde fln aslında psikolojik cunku oylesine suruyrm rahatlatıcı oluyor:) su bazlı olanlardan kullan bnce zeytınyagı kullanma artıkMaşallah canım işte Rabbim ol deyince oluyo :) aramızda bir ay varmış bende 8kasımda yenmiştim.
Şimdi hep soruyorum dedim bi de senden duyayım hani ilişkilerde kayganlaştırıcı kullandınmı ya da zeytin yağı hamile kaldığın ay?
Bende kuruluk oluyo pnse illa az da olsa zeytin yağı sürüyoruz tam rahatlatamıyorum ondan sanırım
Hatta bugün eşime dedim ki artık keşke yağsız yapabilsek... Garibim o kadar masum bir şekilde nasıl yani bunu birşey sürmeden yapabilen var mı?
Yazık işte onları da nasıl etkilediğimizn kanıtı :)
Aminnn canım Allah herkese tattırsın bu duyguyu biz hala soktayız ztn ilkte olmaz fln dıyorduk. . Sukurler olsun sende sağlıkla al kucağına canım benimTebrikler Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben de cumartesi test yaptım öğrendim:) bugün de kan testi yaptırdım bebiş var:) rabbim yavrularımıza kavuştursun inşallah bizi:)
Canım aynen öyle sırf rahatlatsın diye sürüyoruz aslında ama dediğin gibi su bazlı olsa daha iyi olur di miCanım ben gleitgelen kayganlaştırıcı kullanıyorum ancak cok az miktarda nohut buyulugunde fln aslında psikolojik cunku oylesine suruyrm rahatlatıcı oluyor:) su bazlı olanlardan kullan bnce zeytınyagı kullanma artık
gözün aydın cnm..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınMerhaba canım, ben de bu akşam test yaptım yapmayacağım dedim ama bir arkadaşım belirtilerin hamilelik belirtisi test yap diyince test aldım ve yaptım. Sonuç pozitif. 9 kasımdı son adet tarihim bugün 34. Günümdü. İstersen biraz daha bekle.
gözün aydınn..rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..Kızlaaaaarrrrrrr test yaptım az onceeee
Veee hamileyımmmmmm
Şanslısın ne güzel :) biz de şaşkınız eşimle çok değişikmiş. Bizim 3. Denemede oldu:) zaten ağustos doğumlu olsun istiyordum bir aksilik olmazsa inşallah istediğim Zaman'da kucağıma alacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin istediği Zamanda inşallah.Aminnn canım Allah herkese tattırsın bu duyguyu biz hala soktayız ztn ilkte olmaz fln dıyorduk. . Sukurler olsun sende sağlıkla al kucağına canım benim
Amin Canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi:)gözün aydın cnm..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?