VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

dayanamadım bugun öglen test yaptım negatif cıktı. ama yarın gidip kan vereceğim insallah. kanda belli olur.

1 hafta bekle canım daha iyi sonuç alırsın yumurtlama döneminde kaldıysan gozukebilir ama son anda hamile kaldıysan teste hemen çıkmıyor varken yok gözüküyor boşa üzülürsun

dayanamadım bugun öglen test yaptım negatif cıktı. ama yarın gidip kan vereceğim insallah. kanda belli olur.
Bende senin gibi yaptım ama her ne hikmetse kanda da çıkmadı sonra doktor yumurta catlatma hapı verdi bebek yok sende dedi ama ben kullanmadım 1 hafta daha bekledim yine gelmeyince doktora tekrar gittim bu sefer hamilesin dedi gideceksen git doktora ama öyle haplar verirse kullanma aklında olsun

Kızlaaaaarrrrrrr test yaptım az onceeee
Veee hamileyımmmmmm
Ayy bir hamiş daha Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Canım
Ne kadar olmuştu sen yeneli nasıl bir süreç oldu hamile kalman ilham ver bana da darısı başımıza inşallah

Ayy bir hamiş daha Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Canım
Ne kadar olmuştu sen yeneli nasıl bir süreç oldu hamile kalman ilham ver bana da darısı başımıza inşallah
Amin canımmm darısı sizlerin basına..
Ben 13 ekimde yenmiştim :) ilk denememizde oldu sukurler olsun pek planlamadık Allahın işi verdı işte :)

Amin canımmm darısı sizlerin basına..
Ben 13 ekimde yenmiştim :) ilk denememizde oldu sukurler olsun pek planlamadık Allahın işi verdı işte :)
Maşallah canım işte Rabbim ol deyince oluyo :) aramızda bir ay varmış bende 8kasımda yenmiştim.
Şimdi hep soruyorum dedim bi de senden duyayım hani ilişkilerde kayganlaştırıcı kullandınmı ya da zeytin yağı hamile kaldığın ay?
Bende kuruluk oluyo pnse illa az da olsa zeytin yağı sürüyoruz tam rahatlatamıyorum ondan sanırım
Hatta bugün eşime dedim ki artık keşke yağsız yapabilsek... Garibim o kadar masum bir şekilde nasıl yani bunu birşey sürmeden yapabilen var mı?
Yazık işte onları da nasıl etkilediğimizn kanıtı :)

Can'ım ben kayganlaştırıcı kullandım ve hamile kaldım. Çok az kullandım azalttım 3. Denememizde hamileyim yeni öğrendim. Maalesef ben de kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum.

Can'ım ben kayganlaştırıcı kullandım ve hamile kaldım. Çok az kullandım azalttım 3. Denememizde hamileyim yeni öğrendim. Maalesef ben de kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum.
Canım Rabbim inşallah seninde bebişini kucağına sağlıklı ve hayırlı bir şekilde almayı nasip etsin
Canım bilmiyorum olmaz diyorlar ya hani spermleri öldürüyor diye
Sen hangi kayganlaştırıcı kullandın
Ben direk zeytin yağı kullanıyorum  kayganlaştırıcı bile yapış yapış gibi geliyo
Ama adını bana da ver canım

Canım ben gleitgelen kayganlaştırıcı kullanıyorum ancak cok az miktarda nohut buyulugunde fln aslında psikolojik cunku oylesine suruyrm rahatlatıcı oluyor:) su bazlı olanlardan kullan bnce zeytınyagı kullanma artık

Tebrikler Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben de cumartesi test yaptım öğrendim:) bugün de kan testi yaptırdım bebiş var:) rabbim yavrularımıza kavuştursun inşallah bizi:)
Aminnn canım Allah herkese tattırsın bu duyguyu biz hala soktayız ztn ilkte olmaz fln dıyorduk. . Sukurler olsun sende sağlıkla al kucağına canım benim

Canım aynen öyle sırf rahatlatsın diye sürüyoruz aslında ama dediğin gibi su bazlı olsa daha iyi olur di mi
Dua edin bizlere de canım hamiş lerin duaları kabul olur derler
Yumurtlama gününü falan takip ettin mi bu arada bende de bi program var ya hani adet takvimim diye o var bakalım ona göre hareket edelim diyoruz

gözün aydın cnm..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Aminnn canım Allah herkese tattırsın bu duyguyu biz hala soktayız ztn ilkte olmaz fln dıyorduk. . Sukurler olsun sende sağlıkla al kucağına canım benim
Şanslısın ne güzel :) biz de şaşkınız eşimle çok değişikmiş. Bizim 3. Denemede oldu:) zaten ağustos doğumlu olsun istiyordum bir aksilik olmazsa inşallah istediğim Zaman'da kucağıma alacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin istediği Zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…