VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Canım Amin inşallah, sağol. Ben durex kullandım masaj yağı olarak da kullanılıyormuş çok amaçlı. Öyle diyorlar ama ben bu ay çok az kullandım bir de stres yapmadım oluruna bıraktım rahattım baya. O da önemli. Allah ol diyince oluyor işte.

Ne guzelll ll ... yaa aynen ben aslanım bnde aslan istıyrdm sanslıyızzz:)) amin hepimiz saglikla mutlu kolay hamilelik geçirelim bebişlrrimizi alalım kucagımızaa

Ne guzelll ll ... yaa aynen ben aslanım bnde aslan istıyrdm sanslıyızzz:)) amin hepimiz saglikla mutlu kolay hamilelik geçirelim bebişlrrimizi alalım kucagımızaa
Aa ben de aslanım ben de ondan öyle istemiştim:)) gerçekten gönlümüze göre olmuş ne güzel:) Amin en önemlisi o inşallah kolay geçer sağlıklı evlatlarımız olur

ayy çoğumuzun dogmu ağustosta olacak
benımkısıde inşallah bi aksilik olmazsa 8.8.2016 .. :))

Kızlar ya birşey soracam yumurtlama günü adet bittikten iki gün sonra olur mu bilen var mı... Ya daha adet biteli 2.günüm yumurta beyazı gibi akıntı geliyo baya yoğun yumurtlama dönemine bile girmemişken mümkün mü yumurtlamak

Hiç bilmiyorum Can'ım ama sanmıyorum Ovulasyon testi yapabilirsin anlamak için. Akıntı her zaman yumurtlama döneminde gelir diye birşey yok normalde de gelebiliyor. Şu an bende de şeffafımsı akıntı oluyor ara ara.

Canım adetin 1. Gününden itibaren sanıyorsun 14. Gün 15. 16. 17. Günler yani mesala bugün adetin geldi 16 aralık basliyorsun bugünden saymaya 30 aralık senin yumurtlama günün umarım açıklayıcı olmuştur

Evet teşekkür ederim canım ama biliyorum bunu hatta takvimim diye bir program var onu kullanıyorum anlamak için .... Benim anlayamadığım şu hani deniyor ya yumurtlama günlerinde yumurta akı gbi sıvı gelir bu yumurladığınızı gösterir... Bugün çok fazla o gelince kafam karıştı

Canım eğer adetın duzenliyse 14.güne denk gelir eğer değilse değişir ona.dikkat et.bende takvimim uygulamasını kullanıyorum birde ovulasyon kullanıyorum bu ay.umarım kacirmayiz yumurtlama gününü :)

Canım eğer adetın duzenliyse 14.güne denk gelir eğer değilse değişir ona.dikkat et.bende takvimim uygulamasını kullanıyorum birde ovulasyon kullanıyorum bu ay.umarım kacirmayiz yumurtlama gününü :)

Canım adetim de düzenli çok şükür 14.gün o zaman benim kafam karışmış bugün ovülasyon testi almadım bakalım doktora gidecektim bu hafta randevu da alamadım doluymuş kadın burada çok seçenekte yok maalesef
İnşallah kaçırmayız canım ve hakkımızda hayırlısı olur...
Rabbim bize de yaşatır o duyguyu

Amin canım inşallah

ayy ne güzel :))
kız sen bebişiyin kalp atışlarını duydunmu.. duyduysan hangi ayda duydun.. veya duyuluo :))
7. Haftamiydi neydi canım tam hatırlamıyorum ama varya çok heycanlanmis çok duygulanmistik içinde küçücük bir kalp nasıl hızla atıyor göreceksin :) yanında ikili taramamiz var haftalar sonra tekrar göreceğim yarını iple çekiyorum

Evet canım bende duydum öyle birşey bazen hesapladigimiz güne denk gelmiyor yumurtlama günü testi varmış istersen onlardan al

Hiç üzülme yumurtlama günüm kaçtı diye son güne kadar çalış benimde bayrama denk gelmişti hesaplara göre uzulmustum calisamadik diye ama o ay geç yumurtlama sim allahın işi işte ne zaman nasip ettiyse ozaman olur sen dua et

ayy ne güzel ya bende 2 hafta sonra gıdecem doktora cok heycanlıyım valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…