VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Kızlar yumurtlama gününe çok takilmayin benim bi arkdsm mesela 10. Gün yumurtlama günü. Benimkinden emin degilim ama ama 10. Gün civarı başlayın calismaya. 2 günde bir birlikte olun yalniz (spermelr güçlü olsun ) 16. 17. Güne kdr ihtimal yüksek. Ki bakın bazen yumurtluyorsun ama yumurta hemen catlamiyor beklenen den geç çatliyor. Yani öyle o gün diye takilip kalmayin.

ayy rabbim haırlı uzun ömürler versin sizlere.. saglıkla kucagınızada alırsınız inşallah :))
Inşallah canimya bakalım senin ne olacak bu sene kız yılı diyorlar o kadar bebek haberi aldım hepsi kız 1 tane erkek duydum oyüzden sizikileride merak ediyorum ne kadarlık oldu şimdi seninki

Inşallah canimya bakalım senin ne olacak bu sene kız yılı diyorlar o kadar bebek haberi aldım hepsi kız 1 tane erkek duydum oyüzden sizikileride merak ediyorum ne kadarlık oldu şimdi seninki
hayırlısı rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. ama gölümden erek gecıo cok istiom :))
pazartesi gittigimde bu kez 6+0 haftalıktı şimdi 6+4 dür :)) eğerki dogruysa

Sevgili hamişler hamiş adayları normalmi Sezeryanmi hangi yontemle dogum dusunuyorsunuz. .

Sevgili hamişler hamiş adayları normalmi Sezeryanmi hangi yontemle dogum dusunuyorsunuz. .
Daha çok erken ben düşünmedim hiç Canım doktorumla konuşacağım ilerleyen Zaman'larda. Tabi en sağlıklısı normal doğum ama sadece istemek de yetmiyor bebeğin durumu da önemli doğuma yakın ne olur bilinmez.

DerinSuNaz sende agustos annesi olucam dimi bizim topicte vardın yanılmıyorsam *

Arkadaşlar iyi akşamlar .
Sizinle de paylaşmak istedim rabbime çok şükür dün gece hiç bir yağ kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkimiz oldu. Hani diyordum ya yağsız olmuyo korkuyorum kuruluk oluyo acıyacak sanıyorum diye...her ilişkide resmen yeni yeni şeyler öğreniyorum ya şükür Rabbime. Normal normal ilişki yaşayacağım günler geliyo artık
Sizden isteğim var benim için dua edin ne olur. Hamilelerin duası kabul olur derler. Edin ki bende hayırlısıyla bende sizlerin arasına katılayım

Canım benim çok güzel ben kayganlaştırıcı olmadan hiç yapamadım. Kayganlaştırıcı ile hamile kaldım. İnşallah sen de katılacaksın aramıza. Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah.

Bende anlamadım canım oldu ama hala şokundayım 7.ilişki de bu seviyeye gelmek mucize gibi geliyo bebek için yağı bırakmam gerektiğini düşündüm bakalım işte herşeyin bir zamanı varmış Allah büyük. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..

Canım inan çok sevindim forum sayesinde tanıdım seni ,bana destek oldun sonra da hatırladın hep beni, her girdiğinde hal hatır sordun yerin ayrı bende sağol canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelir yavrularımız. Belli mi olur belki aynı günde doğarlar dimi:) bebiş için dua ettik birbirimize Allah aynı Zamana denk getirmiş:)

Merhaba arkadaşlar Vajinusmus sayfasından hatırladığım bir cok arkadasım var burda. Rabbim beneklerimize sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah.

In wa ALLaH canim sagliqla aliriz bebiwleri:)
evet ayni konudan bawladik cok sevdim bende seni:* in wa ALLaH saglikli olsunlar dualarim seninle canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…