- 9 Aralık 2015
- 682
- 858
- 23
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
ayy rabbim haırlı uzun ömürler versin sizlere.. saglıkla kucagınızada alırsınız inşallah :))Cinsiyeti yüzde 95 kız dedi
Inşallah canimya bakalım senin ne olacak bu sene kız yılı diyorlar o kadar bebek haberi aldım hepsi kız 1 tane erkek duydum oyüzden sizikileride merak ediyorum ne kadarlık oldu şimdi seninkiayy rabbim haırlı uzun ömürler versin sizlere.. saglıkla kucagınızada alırsınız inşallah :))
hayırlısı rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. ama gölümden erek gecıo cok istiom :))Inşallah canimya bakalım senin ne olacak bu sene kız yılı diyorlar o kadar bebek haberi aldım hepsi kız 1 tane erkek duydum oyüzden sizikileride merak ediyorum ne kadarlık oldu şimdi seninki
Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın:))Cinsiyeti yüzde 95 kız dedi
Sabrili keseyi kac haftalık ken gordun kız değerin kaçtı ?hayırlısı rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. ama gölümden erek gecıo cok istiom :))
pazartesi gittigimde bu kez 6+0 haftalıktı şimdi 6+4 dür :)) eğerki dogruysa
EceCim prensesmi gelıyorrr oyy kuzum yaa masallahInşallah canimya bakalım senin ne olacak bu sene kız yılı diyorlar o kadar bebek haberi aldım hepsi kız 1 tane erkek duydum oyüzden sizikileride merak ediyorum ne kadarlık oldu şimdi seninki
Daha çok erken ben düşünmedim hiç Canım doktorumla konuşacağım ilerleyen Zaman'larda. Tabi en sağlıklısı normal doğum ama sadece istemek de yetmiyor bebeğin durumu da önemli doğuma yakın ne olur bilinmez.Sevgili hamişler hamiş adayları normalmi Sezeryanmi hangi yontemle dogum dusunuyorsunuz. .
DerinSuNaz sende agustos annesi olucam dimi bizim topicte vardın yanılmıyorsam *Daha çok erken ben düşünmedim hiç Canım doktorumla konuşacağım ilerleyen Zaman'larda. Tabi en sağlıklısı normal doğum ama sadece istemek de yetmiyor bebeğin durumu da önemli doğuma yakın ne olur bilinmez.
İnşallah Canım, evet ağustosta yendim yardımcı olmaya çalışıyordum ama şimdi çok takip edemiyorum orayı.DerinSuNaz sende agustos annesi olucam dimi bizim topicte vardın yanılmıyorsam *
Canım benim çok güzel ben kayganlaştırıcı olmadan hiç yapamadım. Kayganlaştırıcı ile hamile kaldım. İnşallah sen de katılacaksın aramıza. Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah.Arkadaşlar iyi akşamlar .
Sizinle de paylaşmak istedim rabbime çok şükür dün gece hiç bir yağ kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkimiz oldu. Hani diyordum ya yağsız olmuyo korkuyorum kuruluk oluyo acıyacak sanıyorum diye...her ilişkide resmen yeni yeni şeyler öğreniyorum ya şükür Rabbime. Normal normal ilişki yaşayacağım günler geliyo artık
Sizden isteğim var benim için dua edin ne olur. Hamilelerin duası kabul olur derler. Edin ki bende hayırlısıyla bende sizlerin arasına katılayım
Bende anlamadım canım oldu ama hala şokundayım 7.ilişki de bu seviyeye gelmek mucize gibi geliyoCanım benim çok güzel ben kayganlaştırıcı olmadan hiç yapamadım. Kayganlaştırıcı ile hamile kaldım. İnşallah sen de katılacaksın aramıza. Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah.
Canım inan çok sevindim forum sayesinde tanıdım seni ,bana destek oldun sonra da hatırladın hep beni, her girdiğinde hal hatır sordun yerin ayrı bende sağol canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelir yavrularımız. Belli mi olur belki aynı günde doğarlar dimi:) bebiş için dua ettik birbirimize Allah aynı Zamana denk getirmiş:)merhaba guzeller :)
Ece can topigin hayirli olsun:)
butun hamiwler in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza bebiwleri:)
zorlu sureci bir gecirdik in wa ALlAH guzel weyler palyawiriz bir birimizden cok wey oyreniriz:)
DerinSu canimm ayni gunde dogurucaz galiba:)
Teşekkür ederim canımCan'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın:))
Sağol canım darısı başınızaEceCim prensesmi gelıyorrr oyy kuzum yaa masallah
In wa ALLaH canim sagliqla aliriz bebiwleri:)Canım inan çok sevindim forum sayesinde tanıdım seni ,bana destek oldun sonra da hatırladın hep beni, her girdiğinde hal hatır sordun yerin ayrı bende sağol canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelir yavrularımız. Belli mi olur belki aynı günde doğarlar dimi:) bebiş için dua ettik birbirimize Allah aynı Zamana denk getirmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?