VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Sağol kuzum inşallah faydalı bi topik olur sorularınıza cevap bulabilirsiniz; )

evet yaa :) her weide merak ediyoruz haliyle ilk cocuk olacak bu kadar:)
Ben her hafta gebelik videosu izliyorum gelişimlerini çok hoşuma gidiyor bebeklerin hafta hafta gelişimlerini izlemek 12. Hafta gebeliği izlemiştim en son sonra doktora gittiğimizde bizim bebeği gösterdi internettekilerle aynı heralde sonra degisiyorlar :)

arkadaslar bebek için 2 aydır uğraşıyoruz. fakat vajıyı yendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyornu geçiriyorum bugun doktora gıttım yıne cok kuvveetlı antibiyotik verdi. çocuk için deneyenler, hamile olanlar lütfen söylesin. birliktelik yaşamazsam hç birsey olmuyo. ama bebek için denemelerin 3. gununde enfeksiyon başlıyorr. lutfen yardım edin. antibiyotik yutmadan bıktım, iğne oldum bi sürü gecmiyor..

Bilmiyorum ki hiç ne yapmalı benimde yendigimde mantar olmuştu düzenli kullandım geçti insan sinir oluyor yeni yendiginde birde böyle sorunların çıkmasına ama elden bişey gelmiyor hiç olmazsa 3 gün calisabiliyormussun zaten hergün yapmayın Sperm kalitesi için 3 güne bir yapinn sadece yumurtlama döneminde çalış

Umarım faydalı bilgi verebilirim ben de , ben de vajinusmus U yendiğimde göre buraya yazma adayıyım galiba; benim hikayem henüz şöyle: Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLumuayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün. Sonrasında da kendisinin hamilelik sürecine geçin , bu süreçte bile ben Saygın Bey in desteğini almak istiyorum, hadi hayırlısı.

canim yaaa:) aynen ama ben resimlere bakiyorum icim gidiyor)) in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza:) sabirsizca bekliyorum gunlerde gitmek bilmiyor))

canim yaaa:) aynen ama ben resimlere bakiyorum icim gidiyor)) in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza:) sabirsizca bekliyorum gunlerde gitmek bilmiyor))

Canım beni hatırladınmı :) Ben seni doğum yaptın zannediyordum ama aramızda 15 gün var nerdeyse. Sen yener yenmez hamile kalmamışmıydın ?

Canım beni hatırladınmı :) Ben seni doğum yaptın zannediyordum ama aramızda 15 gün var nerdeyse. Sen yener yenmez hamile kalmamışmıydın ?
hatirlamaz olurmuyum yaa nasilsin canim?:)
evet yendigim ay hamile kaldim ama duwuk yaptim 3haftalikken o yuzden..tam 7aydan sonra yine hamileyim:) senden ne haber?:)

hatirlamaz olurmuyum yaa nasilsin canim?:)
evet yendigim ay hamile kaldim ama duwuk yaptim 3haftalikken o yuzden..tam 7aydan sonra yine hamileyim:) senden ne haber?:)

bende hamişim canım. aramızda 10 gün var :) hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim inşallah.

Ne günler yaşadık ne azaplar çektik. bak sonunda allhım bizimde yüzümüzü güldürdü :) şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…