- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Sağol kuzum inşallah faydalı bi topik olur sorularınıza cevap bulabilirsiniz; )merhaba guzeller :)
Ece can topigin hayirli olsun:)
butun hamiwler in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza bebiwleri:)
zorlu sureci bir gecirdik in wa ALlAH guzel weyler palyawiriz bir birimizden cok wey oyreniriz:)
DerinSu canimm ayni gunde dogurucaz galiba:)
in wa ALlaH canim:)Sağol kuzum inşallah faydalı bi topik olur sorularınıza cevap bulabilirsiniz; )
Okadar heyecanlı ve sabırsız oluyoruz ki zaten ogrendikce paylasasimiz geliyorin wa ALlaH canim:)
her haftayi her wei paylawalim :)
evet yaa :) her weide merak ediyoruz haliyle ilk cocuk olacak bu kadar:)Okadar heyecanlı ve sabırsız oluyoruz ki zaten ogrendikce paylasasimiz geliyor
Ben her hafta gebelik videosu izliyorum gelişimlerini çok hoşuma gidiyor bebeklerin hafta hafta gelişimlerini izlemek 12. Hafta gebeliği izlemiştim en son sonra doktora gittiğimizde bizim bebeği gösterdi internettekilerle aynı heralde sonra degisiyorlar :)evet yaa :) her weide merak ediyoruz haliyle ilk cocuk olacak bu kadar:)
Slm kuzum allaha şükür yolunda senin nasıl gidiyorSlm bebişler :)
Herşey yolunda umarım
Bilmiyorum ki hiç ne yapmalı benimde yendigimde mantar olmuştu düzenli kullandım geçti insan sinir oluyor yeni yendiginde birde böyle sorunların çıkmasına ama elden bişey gelmiyor hiç olmazsa 3 gün calisabiliyormussun zaten hergün yapmayın Sperm kalitesi için 3 güne bir yapinn sadece yumurtlama döneminde çalışarkadaslar bebek için 2 aydır uğraşıyoruz. fakat vajıyı yendiğimden beri sürekli idrar yolu enfeksiyornu geçiriyorum bugun doktora gıttım yıne cok kuvveetlı antibiyotik verdi. çocuk için deneyenler, hamile olanlar lütfen söylesin. birliktelik yaşamazsam hç birsey olmuyo. ama bebek için denemelerin 3. gununde enfeksiyon başlıyorr. lutfen yardım edin. antibiyotik yutmadan bıktım, iğne oldum bi sürü gecmiyor..
canim yaaa:) aynen ama ben resimlere bakiyorum icim gidiyor)) in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza:) sabirsizca bekliyorum gunlerde gitmek bilmiyor))Ben her hafta gebelik videosu izliyorum gelişimlerini çok hoşuma gidiyor bebeklerin hafta hafta gelişimlerini izlemek 12. Hafta gebeliği izlemiştim en son sonra doktora gittiğimizde bizim bebeği gösterdi internettekilerle aynı heralde sonra degisiyorlar :)
Slm kuzum allaha şükür yolunda senin nasıl gidiyor
canim yaaa:) aynen ama ben resimlere bakiyorum icim gidiyor)) in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza:) sabirsizca bekliyorum gunlerde gitmek bilmiyor))
Aynen ya sanki yerinde sayıyor hayırlısıyla bi kucagimiza alsak kokusunu hissetsek onla oynasak ayy ne kadar güzel olur :)canim yaaa:) aynen ama ben resimlere bakiyorum icim gidiyor)) in wa ALLaH sag salim aliriz kucagimiza:) sabirsizca bekliyorum gunlerde gitmek bilmiyor))
hatirlamaz olurmuyum yaa nasilsin canim?:)Canım beni hatırladınmı :) Ben seni doğum yaptın zannediyordum ama aramızda 15 gün var nerdeyse. Sen yener yenmez hamile kalmamışmıydın ?
Aminnn canim o gunlerde gelir in wa ALLaH:)Aynen ya sanki yerinde sayıyor hayırlısıyla bi kucagimiza alsak kokusunu hissetsek onla oynasak ayy ne kadar güzel olur :)
hatirlamaz olurmuyum yaa nasilsin canim?:)
evet yendigim ay hamile kaldim ama duwuk yaptim 3haftalikken o yuzden..tam 7aydan sonra yine hamileyim:) senden ne haber?:)
Allahın izniyle onuda yenersin canım aşılmayacak sorun değil bizde geçtik o yollardan inan tedavisi varBen vajinismus iken hamile kaldım hala yenemedim bebeğim 3 aylık.
İnşallah çok istiyorum eşim çok anlayışlı ama artık ben sıkıldımAllahın izniyle onuda yenersin canım aşılmayacak sorun değil bizde geçtik o yollardan inan tedavisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?