- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
İyiyim sabrili sen nasılsın? Nasıl gidiyor:)slm kızlar nasılsınız ıyımısınız.. :))
Bende test almadım daha bu ayda doktora gittim sorun yok dedi.. Gün aşırı ilişki oldu bakalım... Test aldın mı canım bu ayda olmazsa bende test almayı düşünüyorum dakızlar merhaba gebelik için ovülasyon testi kullanmaya karar verdim. önereceğiniz marka vamı. iki günde bir deneme yapamıyorum. 2-3 gün sonra şiddetli idrar yolu enfeksiyonu başlıyor.o yuzden 1 yada 2 kez deneme yapıp hamıle kalmak istiyorum. anbitiyotik içmekten bıktım artık.
Canım ben ilk ay Ovulasyon testi kullanmıştım adını hatırlamıyorum tanesi 9 tl ydi. O ay olmadı iki çizgi de kıpkırmızı çıkmasına rağmen. Sonraki aylarda almadım. 2. Ay gün aşırı ilişki olmamıştı tahmini Ovulasyon günümden 1 hafta önce başladık gün aşırı olmuştu yine olmadı. 3. Ay dedim ki bu sefer adet biter bitmez gün aşırı deneyeceğim o Zaman oldu. Stres yapmayın yeter ki ilk 2 ay çok stres vardı bende ve sürekli düşünüyordum acaba tuttu mu diye. Hamile kaldığım ay hiç takmadım kafama ve oldu. Rabbim en kısa zamanda sizlere de bu haberi almayı nasip etsin inşallah. Gönlünüze göre olsun.Bende test almadım daha bu ayda doktora gittim sorun yok dedi.. Gün aşırı ilişki oldu bakalım... Test aldın mı canım bu ayda olmazsa bende test almayı düşünüyorum da
Adet biter bitmez dediğin hani mesela 8 gün sürüyorsa hemen 9. Gün mü başladınCanım ben ilk ay Ovulasyon testi kullanmıştım adını hatırlamıyorum tanesi 9 tl ydi. O ay olmadı iki çizgi de kıpkırmızı çıkmasına rağmen. Sonraki aylarda almadım. 2. Ay gün aşırı ilişki olmamıştı tahmini Ovulasyon günümden 1 hafta önce başladık gün aşırı olmuştu yine olmadı. 3. Ay dedim ki bu sefer adet biter bitmez gün aşırı deneyeceğim o Zaman oldu. Stres yapmayın yeter ki ilk 2 ay çok stres vardı bende ve sürekli düşünüyordum acaba tuttu mu diye. Hamile kaldığım ay hiç takmadım kafama ve oldu. Rabbim en kısa zamanda sizlere de bu haberi almayı nasip etsin inşallah. Gönlünüze göre olsun.
Evet Can'ım öyle yaptım sen beklenen adet tarihine kadar öyle devam et. Hayırlısı olsun inşallah ederim tabiki Allah isteyen herkese bir an önce versin inşallah.sen düşünmemeye çalış inşallah olacak.Adet biter bitmez dediğin hani mesela 8 gün sürüyorsa hemen 9. Gün mü başladın
Bende hemen başlamayı düşünüyordum doktora gittim fitil verdi 3 gün kullan dedi 9. 10. Ve 11. Günlerde fitil kullandığım için ilişki yasaktı gyno Max xl diye bir fitil işte niye verdi onuda bilmiyorum
Neyse 12. 14. Ve 16 günlerde ilişki oldu bakalım hayırlısı
Adete 11 gün var daha...
Bizim içinde dua edin ne olur
Üzülme için yanıyor biliyorum ama geçiyor, ben düşük yaptıktan sonra sadece 1 kez adet oldum şimdi yine hamileyim, Allah nasip ediyor ve görüyorsun ki sağlıklı olsaydı o da gelecektiMerhaba kızlar.. gunlerdır hiç iyi degilim..cok zor gunler geciriyorum. . Ben de yendikten kısa sure sonra hamile kalmıştım burada mutlulugumu sizlerle paylaşmiştım. . Ancak 8.haftaya kdr surdu bu mutluluk. . Drlar bebegımın sağlıksız olacagına karar verdi ve yarın mecburi olarak içim kan ağlayarak kurtaj olacagim. . Hem korkuyorum hemde bir an evvel bu sıkıntıdan kurtulup herseyi unutmak istiyorum. . Ne olur benım için dua edin yrn operasyonum var..
Şimdi aklıma geldi de,Bunu yazan benin vajinusmus u yeneli 1 ay bile olmadığına inanır mısınız? Ay allahım yaaaa, şükürler olsun, Inanın, inanınRahim Filmi HCG çektireceğim yer konusunda yardım isteyebilirim? Ama bugün yazmasanız da olur? 2. Test de de çift çizgi çıkmazsa, çünkü birinci test de çıktı ikinciyi de yapacağım. Gerçi bununla bitmiyor ki, kan testi lazım, ultrasonda kese görmek lazım, kendisini görmek lazımmmm, hepsi sıra ile, atraksiyon hiç bitmiyor
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah. Ben de 5-6 hafta önce cumartesi günü yaptığım test ile öğrenmiştim hamile olduğumu ama pzt günü hastaneye gidip kan verdim. Beklemek istemiyorsan acilde baktırabiliyorsun . Aynen bitmiyor kan değerlerini öğreniyorsun sonra keseyi görüyorsun sonra Bebek var mı tek mi çift mi:) acaba kalp atışını duyabilecek miyim hiç bitmiyor:) heyecanlı bir süreç ama çok güzel.Rahim Filmi HCG çektireceğim yer konusunda yardım isteyebilirim? Ama bugün yazmasanız da olur? 2. Test de de çift çizgi çıkmazsa, çünkü birinci test de çıktı ikinciyi de yapacağım. Gerçi bununla bitmiyor ki, kan testi lazım, ultrasonda kese görmek lazım, kendisini görmek lazımmmm, hepsi sıra ile, atraksiyon hiç bitmiyor
Allah yardimcin olsun canım üzülme yine olur benimde ilk bebeğim düşmüştü allah yine verirMerhaba kızlar.. gunlerdır hiç iyi degilim..cok zor gunler geciriyorum. . Ben de yendikten kısa sure sonra hamile kalmıştım burada mutlulugumu sizlerle paylaşmiştım. . Ancak 8.haftaya kdr surdu bu mutluluk. . Drlar bebegımın sağlıksız olacagına karar verdi ve yarın mecburi olarak içim kan ağlayarak kurtaj olacagim. . Hem korkuyorum hemde bir an evvel bu sıkıntıdan kurtulup herseyi unutmak istiyorum. . Ne olur benım için dua edin yrn operasyonum var..
Şimdi aklıma geldi de,Bunu yazan benin vajinusmus u yeneli 1 ay bile olmadığına inanır mısınız? Ay allahım yaaaa, şükürler olsun, Inanın, ina
Allah yardım etsin, hayırlısını versin inşallahinşallahAllah yardimcin olsun canım üzülme yine olur benimde ilk bebeğim düşmüştü allah yine verir
şimdilik iyi gıdıo allaha şükür.. sen nasılsın nasıl gıdıo :))İyiyim sabrili sen nasılsın? Nasıl gidiyor:)
Can'ım sağol iyiyim iyi gidiyor benim de inşallah böyle devam eder. Benim doktorum 13. Haftada yapacak daha net oluyor dedi. 13. Haftada yaptırabilirsin.günaydın kızlar size bi sorum olacaktı benım haftaya 2li tarama testı var..12. haftalık oluo ama ben onu 13. haftada yaptırsam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?