- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
allah iyilık versin inşallah.. sağ saglım kucagına almayı rabbım nasıp etsın..Can'ım sağol iyiyim iyi gidiyor benim de inşallah böyle devam eder. Benim doktorum 13. Haftada yapacak daha net oluyor dedi. 13. Haftada yaptırabilirsin.
Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza. Tek gitme canım eşinle git Allah korusun sizi.allah iyilık versin inşallah.. sağ saglım kucagına almayı rabbım nasıp etsın..
sagol cnm bende öyle yapayım cünkü yalnız gıtmek ıstemıyorum eşimle beraber gitmek istiorum.. bizim buralar cok karıstı korkuyorum acıkcası tek gıtmeye.. :))
Canım ben park yatak almayı düşünmüyorum büyüyen mobilya yataklar var onlar hoşuma gitti şimdilik öyle alırım diye düşünüyorum kararımı verip son zamanlarda alacağım.Kızlar bebeginiz nasıl yatak alacaksınız ben çok kararsız kaldım oyun park yatak mi mobilya yatak mı
valla bende park yatak almayı düşünüom :))Kızlar bebeginiz nasıl yatak alacaksınız ben çok kararsız kaldım oyun park yatak mi mobilya yatak mı
amin.. ara ara bulantılar oluyor.. cinsiyetide hayırlısıyla bu ayın sonunda bellı olur.. :))salam guzeller nasil gidiyor ?:) bulantiniz varmi? cinsiyet belli oldumu? ne heyecanli gunlermiw yaa:) ALLaH tum kadinlara bu duyguyu yawatdirsin:)
Benim ki kız canım :) bulantılar da 4 bucuk ayda anca geçti senin nasılsalam guzeller nasil gidiyor ?:) bulantiniz varmi? cinsiyet belli oldumu? ne heyecanli gunlermiw yaa:) ALLaH tum kadinlara bu duyguyu yawatdirsin:)
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel vajinismusu yendikten sonra bu haberleri almak:)Merhaba ben de hamileyim :) şimdilik keseyi gördük inşallah bebek de görünür bir dahaki muayenede
Çok sevindim canım 4 sene dile kolay kimbilir neler yasamissindir ama sonunda yenmissinya önemli olan bu bebegin de hayırlı olsunSelam arkadaşlar bende 4 sene vajiyi çekmiş bi bayan olarak 2 aylık hamileyimm çok şükür yendik ve hamile kaldık darısı tüm vajililerin başına inşallahh
sağolasın canım benim,sorma çok sıkıntı oldu kendi içimde yaşadım kmseyede diyemedim taki yenene kadar anca o zaman söyledim hem anneme hem kayınvalideme zor bir süreçti çok şükür,şimdide bebek bekliorum rüya gibi Allah herkeslere tattırsınÇok sevindim canım 4 sene dile kolay kimbilir neler yasamissindir ama sonunda yenmissinya önemli olan bu bebegin de hayırlı olsun
selam canim nasilsjn bende erkekBenim ki kız canım :) bulantılar da 4 bucuk ayda anca geçti senin nasıl
Kaç aylık oldu canım. Benim 4 aylıkken geçmeye başlamıştı ama hala ara ara oluyorselam canim nasilsjn bende erkek
bulantilar hala var
Hayırlı olsun canım kaç aylık olduslm kızlarr hayırlı akşamlarrr.. bebişler nasıllar hmmm.. benimde oğluşum olacak inşallah.. rabbim saglıklı şekilde kucagımıza almayı nasıp kısmet etsin.. ve hayırlı evlatlar versin.. inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde normal dogum yaparız..bebeiş isteyen herkezlerede rabbim bebek versinn..
sağol cnm.. 19 haftasındayım..doğumdan çok korkuom ama yapacak bişi yok :))..bebeğin tekmelerini fazla hissedemiom arada pıt pıtlar oluodu 3 4 gündür bişey yok gibi sanki..Hayırlı olsun canım kaç aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?