VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Can'ım sağol iyiyim iyi gidiyor benim de inşallah böyle devam eder. Benim doktorum 13. Haftada yapacak daha net oluyor dedi. 13. Haftada yaptırabilirsin.
allah iyilık versin inşallah.. sağ saglım kucagına almayı rabbım nasıp etsın..

sagol cnm bende öyle yapayım cünkü yalnız gıtmek ıstemıyorum eşimle beraber gitmek istiorum.. bizim buralar cok karıstı korkuyorum acıkcası tek gıtmeye.. :))

Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza. Tek gitme canım eşinle git Allah korusun sizi.

Çok teşekkür ederim amin inşallah evet özellikle bizim için çok güzel. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Selam arkadaşlar bende 4 sene vajiyi çekmiş bi bayan olarak 2 aylık hamileyimm çok şükür yendik ve hamile kaldık darısı tüm vajililerin başına inşallahh
Çok sevindim canım 4 sene dile kolay kimbilir neler yasamissindir ama sonunda yenmissinya önemli olan bu bebegin de hayırlı olsun

Çok sevindim canım 4 sene dile kolay kimbilir neler yasamissindir ama sonunda yenmissinya önemli olan bu bebegin de hayırlı olsun
sağolasın canım benim,sorma çok sıkıntı oldu kendi içimde yaşadım kmseyede diyemedim taki yenene kadar anca o zaman söyledim hem anneme hem kayınvalideme zor bir süreçti çok şükür,şimdide bebek bekliorum rüya gibi Allah herkeslere tattırsın

slm kızlarr hayırlı akşamlarrr.. bebişler nasıllar hmmm.. benimde oğluşum olacak inşallah.. rabbim saglıklı şekilde kucagımıza almayı nasıp kısmet etsin.. ve hayırlı evlatlar versin.. inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde normal dogum yaparız..bebeiş isteyen herkezlerede rabbim bebek versinn..

Hayırlı olsun canım kaç aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…