VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

sağol cnm.. 19 haftasındayım..doğumdan çok korkuom ama yapacak bişi yok :))..bebeğin tekmelerini fazla hissedemiom arada pıt pıtlar oluodu 3 4 gündür bişey yok gibi sanki..
Sabrilicim korkma bu dönemini iyi geçirmeye bak tadını çıkar:) çok ayakta geçiriyorsan günü hissetmek zor oluyor benim günüm çok hareketli geçiyor uzandığımda hissediyorum içimde birşeyler dediğin gibi, pıt pıt yapıyor gibi ne yapıyorsa içeride :)) her zaman hisetmiyorum ben de. Netten araştırmıştım bağırsak hareketiyle karıştırılıyormuş ilk Zaman'lar bebeğin hareketi gerçekten de bağırsak hareketine benziyor Bebek hareket edince.

Rabbim vajinismus yaşayan düşmanıma bile yardım eylesin çekilecek dert değil. Çok sukir kurtuldum bebek istiyorum doktora da gittim alttan muayenede çubuğu yumurtalıklar ima kadar soktu doktor vajinismus gibi bu da gereksiz bir korkuymuş anladim dostlar siz de korkmayin. Herşey yolunda saglikliyim ama aylardir gebe kalmadim hamsiler bana da dua edin ne olur sizin duaniz kabul olur

ay evet kız aynı bağırsak hareketlerine benzio :))
bide ben 1 bucuk haftadır hastaydım ondanda olabılır .. ama bügün yine baya bi pıt pıtlar var :))

tez zamanda hamile kalırsın inşallah..bende yeni yenmez hamile kalmak istedim ama kist felan vardı sonra eşimin spermlerinde iltihap vardı hap felan kullandık sonra hamile kaldım :)) eşinde bi gözüksün ..

ay evet kız aynı bağırsak hareketlerine benzio :))
bide ben 1 bucuk haftadır hastaydım ondanda olabılır .. ama bügün yine baya bi pıt pıtlar var :))
Maşallah maşallah:)) benim de erkekmiş cinsiyeti doktorumuz %80 erkek demişti erkekmiş:) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı.

Sadrili kadrili kardeş Eşimle birlikte gittik zaten canim maşallah ikimiz de normalin üstünde saglikli ciktik. Elbet Rabbim bilir vereceği saati. Ama cok bunaldım aile baskisi çok fazla eşim tek erkek. Kayınpederim haddini aşmaya basladı eşim bana çok destek Allah razı olsun. Vajinismusu kimseye söylemedik eşimin akrabaları da adımı kısıra çıkardı nefret ediyorum hepsinden. Rabbim önce vatan delet için sonra kocam ve benim için sonra da kocamın akrabaları dilinden kurtulmakiçin bana hayırlı eevlatlar versin. Bana ve hak eden herkese

Son düzenleme:
amiinn .... kız yemin ediom seni okadar iyi anlıom ki..aynı dert bendede vardı kaynanam kayınbaba görümce kocamın dedesi ebesi..komşular hepsinden nefret etmiştim..bıktırdılardı bizi..kocamda pek destek olmadı bana ama yınede sagolsun denedi ailesine vajınısmus oldugumu :) rabbim tez zamanda sanada evlat nasip etsin.. ben yendim 4 ay sonra hamile kaldım allaha şükürler olsun..allaha dua et herşeyın bır zamanı var :))

Dün kaynanama kızdım bütün sülale oturmuş kadınlı erkekli benim bi tarafımı bekliyorsunuz dedim ben de bunaldım yeter. Kocam bana hep destek oldu sağolsun ama çevreye duyarsız kalamiyor insan maalesef. Çok dua ediyorum tez zamanda iinşallah. Rabbim senin evladini da sana bagişlasin masallah. Tez zamanda darisi başima inşallah...

kafana takma boşver şimdiki zamanının tadını çıkar

Reglim iki gün önce gelmesi lazımdı hala olmadım bebiş mi var acabaaaa ne güzel olurdu yaaaa ama bugun pazar eczaneden test de alamam inşallah kırmızılar gelmez nolur bana dua edin

sağol cnm.. 19 haftasındayım..doğumdan çok korkuom ama yapacak bişi yok :))..bebeğin tekmelerini fazla hissedemiom arada pıt pıtlar oluodu 3 4 gündür bişey yok gibi sanki..
24. Haftada gör birde sen yaptığı hareketleri nasıl hissediyorsun o vurdukça nasıl hoşuna gidiyor insanın babasının hissetmeside ayrı bi güzel oluyor

Reglim iki gün önce gelmesi lazımdı hala olmadım bebiş mi var acabaaaa ne güzel olurdu yaaaa ama bugun pazar eczaneden test de alamam inşallah kırmızılar gelmez nolur bana dua edin
Inşallah canım tez vakitte olur. Hamile kalana kadar da gez toz sonra bulantılar baş dönmeleri birde çocuğa bişey olur korkusuna hiç birşey yapamiyorsun

kafana takma boşver şimdiki zamanının tadını çıkar
Doktor sana kan hapı falan verdi mi bende hızlı birsey yapiyim kalp çarpıntısi falan oluyor hemşire normal dedi tansiyonum da inip çıkıyor şu çocuğu hayırlısıyla bi kucagimiza alsak birde balık yağı hapı kullanmaya başladım doktor faydası olmaz dedi ama napıyım balık yiyemiyorum

Inşallah canım tez vakitte olur. Hamile kalana kadar dagelirtoz sonra bulantılar baş dönmeleri birde çocuğa bişey olur korkusuna hiç birşey yapamiyorsun
Aman bebiş olsun yeter ki hayirlisiyla kuzum yaaaa çevre baskısından nefret ettim bulantimbile bana tatlı grlir

Aman bebiş olsun yeter ki hayirlisiyla kuzum yaaaa çevre baskısından nefret ettim bulantimbile bana tatlı grlir
Yumurtlama dönemlerine dikkat et canım o günler çok önemli ama her ihtimale karşı adetin gelene kadar da calismayi ihmal etmeyin 2 güne 3 güne 1 yapın her günde olmaz sadece yumurtlama döneminde hergün yapın geri zaman bekleyin bir kaç gün çünkü Sperm kalitesinin artması önemli

Öyle yaptik kuzum artuk bundan sonrasi

evet verdi..bende bu ay iştahım cok acıldı ekmek yemıyorum ama gofret felan cok cekıo canım.. napacaksam..bugunde 2 tane külahta dondurma yedım canınız cekmesinde :))

evet verdi..bende bu ay iştahım cok acıldı ekmek yemıyorum ama gofret felan cok cekıo canım.. napacaksam..bugunde 2 tane külahta dondurma yedım canınız cekmesinde :))
Sabri'li sende hamilesin. Hayırlı olsun Can'ım. Hatırladın mı bilmiyorum cok uzun Zaman oldu. Vajinusmus nedir tecrübe ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz başlığında kınusıyırduk cok sevindim ben de hamileyim. Normal doğum bekliyorum. Günüm de doldu. Sağ salim Bi doğsa idi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…