VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Kizlar bu gruba gecdigim icin okadar mutluyumkiiiii insalllah insallah en kisa zamanda bebisimiz olur.
cok garip yendim ama piskolojim daha da bozuldu cocuk olsun diye resmen sabah disimi fircalarken bebek aksam yatarken bebek aklimdan cikmiyor ve cok iyi biliyorumki kafaya takinca hic olmaz ama nasil aklimdan cikarim onuda bilmiyorum ☺☺

Duzenliydi ama 3 4 aydr düzensiz olmaya başladı. Ovulasyon testi sipariş ettim yumurtlama gününü cikariyo inşallah bu ay tutar.Allah isteyen herkese nasip etsin :) birde stres yapmamamz lazım çocuk diye ilişki hiç yapmamamz lazım.kafamız rahat olması lazımmış. Birde 2 günde bi ilişki. İşimiz zor kızlar

Canım ben ilk denemede ovulasyon testi yaptım yakaladım yumurtlama zamanını ama olmadı. Tabi yeni yendik kayganlaştırıcı da kullanıyorum biraz fazla kullanıyordum artık çok aza indirdim. Kayganlaştırıcı engelliyor sanırım. Çünkü testleri yaptırdım yumurtalıklara da baktırdım herşey normal. Zor gerçekten işimiz bence bu vajinismusu yenmekten daha zormuş:)

Aynen ya :) ne kadar oldu yeneli canım. Hiç alttan baktırdın mi ?:)

Aynen ya :) ne kadar oldu yeneli canım. Hiç alttan baktırdın mi ?:)
3 ayı geçti Canım, seni forumdan biliyorum. Simir yaptırmadım sadece. Bu ay da deneyip olmazsa gideceğim doktora. Onun dışında kan testleri yapıldı ultrason ile rahme bakıldı yumurtalıklara da bakıldı kist var mı diye.

canım ben son ayda 4-5 alttan muayene edildim. hiç biri acımadı kendim ve özllikle bebeğim içn normal doğum yaptığım için. ama bebeğimin kafası çıkacağı yerden büyük olunca sezeryan olmak durumunda kaldım. lohusayken simir testi alındı kıyameti kopardım kendimi hazırlayamamıştım çünkü. demek istediğim şu. istersen çok kolay oluyo hiç acımıyo

ben acıkcası normal dogum yapabılmek ısterdım
vajınamda catıda olması gerekenden cok dar ben genısletme amelıyatı oldum 5 dıkıs atıldı dogum yapmıs gıbı cıktım :) evlılıgımın 1. ayında
doktor bana normal dogumu onermıyor oyuzden yapabılecegım bırsey yok aslında

sezeryan olacagım ıcın heralde hıc altdan muayene olmadım ondandır sanırım
olmadım derken doktor hıc muayene etmedı ... hep karından :)

merhabalar :)
bende 4 sene vajinismustum geçen yıl yendim çok şükür
2 ay öncede ilk muaynemi oldum smear testi yaptırdım ve vajina lultrasonla baktı doktorum ..acı olmadı ama ben çok kastığım için tam bakamadı
şimdi bebek için uğraşıyoruz hormon testi yaptırdım cuma günü doktora gideceğiz tekrar ben yine gerilmeye başladım zorlanırmıyım yine bilmiyorum Allah yardımcımız olsun bu illetten ne zaman kurtulacağız biz bilmiyorum ilişkiyi yendik şimdide doktor korkusu başladı

Canım ben de öyleyim her saniyemde bebiş var. Daha bir ay oldu yeneli ama aklım fikrim bu çok istiyorum çünkü. Acele ediyorum biliyorum ama napim nasıl olacak ne bitecek diye. Allahım sen hayırlısını ver inşallah (amin)

Kızlar bende artık doktora gidicem ilk olarak ne yapmam gerekiyor sizce tavsiye verin bana daha önce sadece bir kez gittim o da sadece doktor kızlık duruyo mu durmuyo mu ona baktı 3buçuk ay önce

Van dayım ben canım görev yerim burası pek de tanımam öyle doktor falan burda hani olursa tavsiye üzerine gidecem zaten
izmirde olsaydın kendi doktorumu önerecektim canım neyse netten araştır sende ..
ben çok araştırdım ve sonunda buldum doktorumu hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…