- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 53
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Yumurtlama gününde sadece bi iki kez olmuştu o da tutmadıCanım yumurtlama doneminde mi denemiştn. .
allah seniii.. sıracalıı5 gün gecikmeden sonra gelen kırmızıben şok ben manşet
Normalmiş tatlım ilke olma oranı cok dusuk ztn bı dha ki aya inşallahYumurtlama gününde sadece bi iki kez olmuştu o da tutmadı
Canım inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi. Gün aşırı deneyin. Bazen denk gelmeyebiliyor yumurtlama Zamanına. Adetlerinde düzensizlik varsa özellikle denk getirmek zor oluyor. Bu ay ben buna dikkat ediyorum.Yumurtlama gününde sadece bi iki kez olmuştu o da tutmadı
İnşallah canım sen hamis sin dimiallah seniii.. sıracalıı
neyse hayırlısı bidaki aya inşallah hamile olursun
Duzenliydi ama 3 4 aydr düzensiz olmaya başladı. Ovulasyon testi sipariş ettim yumurtlama gününü cikariyo inşallah bu ay tutar.Allah isteyen herkese nasip etsin :) birde stres yapmamamz lazım çocuk diye ilişki hiç yapmamamz lazım.kafamız rahat olması lazımmış. Birde 2 günde bi ilişki. İşimiz zor kızlarCanım inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi. Gün aşırı deneyin. Bazen denk gelmeyebiliyor yumurtlama Zamanına. Adetlerinde düzensizlik varsa özellikle denk getirmek zor oluyor. Bu ay ben buna dikkat ediyorum.
Sende durumlar ne canım? :)Normalmiş tatlım ilke olma oranı cok dusuk ztn bı dha ki aya inşallah
Canım ben ilk denemede ovulasyon testi yaptım yakaladım yumurtlama zamanını ama olmadı. Tabi yeni yendik kayganlaştırıcı da kullanıyorum biraz fazla kullanıyordum artık çok aza indirdim. Kayganlaştırıcı engelliyor sanırım. Çünkü testleri yaptırdım yumurtalıklara da baktırdım herşey normal. Zor gerçekten işimiz bence bu vajinismusu yenmekten daha zormuş:)Duzenliydi ama 3 4 aydr düzensiz olmaya başladı. Ovulasyon testi sipariş ettim yumurtlama gününü cikariyo inşallah bu ay tutar.Allah isteyen herkese nasip etsin :) birde stres yapmamamz lazım çocuk diye ilişki hiç yapmamamz lazım.kafamız rahat olması lazımmış. Birde 2 günde bi ilişki. İşimiz zor kızlar
Aynen ya :) ne kadar oldu yeneli canım. Hiç alttan baktırdın mi ?:)Canım ben ilk denemede ovulasyon testi yaptım yakaladım yumurtlama zamanını ama olmadı. Tabi yeni yendik kayganlaştırıcı da kullanıyorum biraz fazla kullanıyordum artık çok aza indirdim. Kayganlaştırıcı engelliyor sanırım. Çünkü testleri yaptırdım yumurtalıklara da baktırdım herşey normal. Zor gerçekten işimiz bence bu vajinismusu yenmekten daha zormuş:)
3 ayı geçti Canım, seni forumdan biliyorum. Simir yaptırmadım sadece. Bu ay da deneyip olmazsa gideceğim doktora. Onun dışında kan testleri yapıldı ultrason ile rahme bakıldı yumurtalıklara da bakıldı kist var mı diye.Aynen ya :) ne kadar oldu yeneli canım. Hiç alttan baktırdın mi ?:)
canım ben son ayda 4-5 alttan muayene edildim. hiç biri acımadı kendim ve özllikle bebeğim içn normal doğum yaptığım için. ama bebeğimin kafası çıkacağı yerden büyük olunca sezeryan olmak durumunda kaldım. lohusayken simir testi alındı kıyameti kopardım kendimi hazırlayamamıştım çünkü. demek istediğim şu. istersen çok kolay oluyo hiç acımıyoben 1 bucuk yıllık evlıyım
ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
sebebı zarımın septalı cıft kalın ve fazlasıyla dar olması
amelıyat oldum genısletıldı ve zar cıkartıldı
fakat cektıgım acılardan dolayı psıkolojık olarak yenebılmem 6 ayımı aldı
tam yendım dıyebılecegım sekılde yanı 4. denememızde hamıle kaldım o alısma surecını asamadan :)
dogumuma 2 ay kaldı...
doktor bana asla ara verme ılıskıye devam , gebelık boyunca bırakırsan basa donersın desede bu gebelık suresınde o meseleye yaklasamadım bıtmek bılmeyen mantar ve ıdrar yolu enfeksıyonlarım da cabası oldu
acıkcası korkum yok sonucta 4 kerede olsa yapabıldım bundan sonrada aynen devam eder
doktor hıc altdan muayene etmedı benı bı sıkıntı yasamadım bu yonde
allahım yuvanıza bu guzel hedıyeyı en dogru zamanda versın karnınıza kelebegı kondursun ınsallah :)
ben acıkcası normal dogum yapabılmek ısterdımcanım ben son ayda 4-5 alttan muayene edildim. hiç biri acımadı kendim ve özllikle bebeğim içn normal doğum yaptığım için. ama bebeğimin kafası çıkacağı yerden büyük olunca sezeryan olmak durumunda kaldım. lohusayken simir testi alındı kıyameti kopardım kendimi hazırlayamamıştım çünkü. demek istediğim şu. istersen çok kolay oluyo hiç acımıyo
valla adetim 9 gün geçti.. 7 gün önce test yaptım negatıf cıktı yarın tekrar yapacam inşallah hamıleyımdırİnşallah canım sen hamis sin dimi
Canım ben de öyleyim her saniyemde bebiş var. Daha bir ay oldu yeneli ama aklım fikrim bu çok istiyorum çünkü. Acele ediyorum biliyorum ama napim nasıl olacak ne bitecek diye. Allahım sen hayırlısını ver inşallah (amin)Kizlar bu gruba gecdigim icin okadar mutluyumkiiiii insalllah insallah en kisa zamanda bebisimiz olur.
cok garip yendim ama piskolojim daha da bozuldu cocuk olsun diye resmen sabah disimi fircalarken bebek aksam yatarken bebek aklimdan cikmiyor ve cok iyi biliyorumki kafaya takinca hic olmaz ama nasil aklimdan cikarim onuda bilmiyorum ☺☺
canım nerde oturuyorsun sana bir doktor önereceğim ona göreKızlar bende artık doktora gidicem ilk olarak ne yapmam gerekiyor sizce tavsiye verin bana daha önce sadece bir kez gittim o da sadece doktor kızlık duruyo mu durmuyo mu ona baktı 3buçuk ay önce
Van dayım ben canım görev yerim burası pek de tanımam öyle doktor falan burda hani olursa tavsiye üzerine gidecem zatencanım nerde oturuyorsun sana bir doktor önereceğim ona göre
izmirde olsaydın kendi doktorumu önerecektim canım neyse netten araştır sende ..Van dayım ben canım görev yerim burası pek de tanımam öyle doktor falan burda hani olursa tavsiye üzerine gidecem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?