VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

izmirde olsaydın kendi doktorumu önerecektim canım neyse netten araştır sende ..
ben çok araştırdım ve sonunda buldum doktorumu hakkımızda hayırlısı olsun canım..
Sağol yine de canım bakacaz artık sorup soruşturacaz İlk ne yapıyo gidince muayene ederken bi de adetin 3. Günü muhabbeti var 3. Günü mü gidecem ben

Sağol yine de canım bakacaz artık sorup soruşturacaz İlk ne yapıyo gidince muayene ederken bi de adetin 3. Günü muhabbeti var 3. Günü mü gidecem ben
ben adet olmadan gitmiştim smear aldı ve vajinal ultrasonla baktı sadece ve adetin 3. günü hormon testi yaptırmamı istedi
sende adetten önce git muayne ol önce canım ona göre test isterse yaptırırsın sende

kızlar sperm kalitesi için gün aşırı yapmayın 2 yada 3 gün arayla yapın sadece yumutrlama döneminde gün aşırı yapın

kızlar sperm kalitesi için gün aşırı yapmayın 2 yada 3 gün arayla yapın sadece yumutrlama döneminde gün aşırı yapın
Cnm benim bugun adet baslangicinin 14.günü yani yumurtlama günüm ama bilmiyorum tabi yumurtlama bugün mü..24 22 19 regl tarihlerim...dün gece birliktelik oldu bugünde olmali mi yoksa yarini mi beklesen sperm kalitesi acisindan bilmedim ki

Bu ay da olmazsa o Zaman ben Ovulasyon testi alayım tekrar en iyisi. Yendikten sonra düzensizlik başladı bende. bir sonraki ay dediğin gibi yapayım canım.

adetin 1. günü itibaren 14 15 16 17 gün canım yani adetin ayın 24 kasım da geldiyse aralık 7 8 9 10 yumurtlama günün oluyor

Bu ay da olmazsa o Zaman ben Ovulasyon testi alayım tekrar en iyisi. Yendikten sonra düzensizlik başladı bende. bir sonraki ay dediğin gibi yapayım canım.
zaman önemli ama allahın nasip etmeside önemli sen yumurlama dönemim geçti kalmaz dersin ama bir bakmışsın kalmış.Benim ablamın tam adetinin gelmesine 1 gün kala bebek kalmış allahın işi işte

zaman önemli ama allahın nasip etmeside önemli sen yumurlama dönemim geçti kalmaz dersin ama bir bakmışsın kalmış.Benim ablamın tam adetinin gelmesine 1 gün kala bebek kalmış allahın işi işte
Belli olmayabiliyor işte yumurtlama zamanları değişebiliyor stres üzüntü gibi faktörler de etkileyebiliyor. Geçen ay adetim 11 gün gecikti mesela yumurtlama zamanımı da test yapmadığım için kestiremedim düşündüğüm tarihte yumurtlama olmamış. hayırlı Zaman'da versin inşallah Allah:)

Kızlar yeni bir site buldum sağlık bakanlığı tamamlamış açılmış annevebebek.gov.tr. hamile egzersizleri beslenme ve bir çok şey var daha bende tam incelemedim ama faydalı bir siteye benziyor aklınız da olsun

Kizlar ya bisey soracam..yumurta aki gibi beyaz seffaf esnek akinti oldugunda yumurtlama yaklasti anlamina mi geliyor yoksa yumurtlama oldu ve bitti anlamina mi geliyo...dün birliktelik olmadi malesef onceki gün oldu gece..bu aksam beraber olsak yumurtlama kacirmis olur muyim

Vajına ultrason dan bakilmadimi canım. Bende ovulasyon testi aldım şuan adetim bitsin hemen uygulucam.eğer olmazsa bende doktora gidicem.Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…