- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Sağol yine de canım bakacaz artık sorup soruşturacaz İlk ne yapıyo gidince muayene ederken bi de adetin 3. Günü muhabbeti var 3. Günü mü gidecem benizmirde olsaydın kendi doktorumu önerecektim canım neyse netten araştır sende ..
ben çok araştırdım ve sonunda buldum doktorumu hakkımızda hayırlısı olsun canım..
ben adet olmadan gitmiştim smear aldı ve vajinal ultrasonla baktı sadece ve adetin 3. günü hormon testi yaptırmamı istediSağol yine de canım bakacaz artık sorup soruşturacaz İlk ne yapıyo gidince muayene ederken bi de adetin 3. Günü muhabbeti var 3. Günü mü gidecem ben
Valla canım biz cocuk için dha yeni döneme yaptık aslında hiç dusunmuyorduk ancak cevre baskısı işte bilirsinSende durumlar ne canım? :)
kızlar sperm kalitesi için gün aşırı yapmayın 2 yada 3 gün arayla yapın sadece yumutrlama döneminde gün aşırı yapınCanım inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi. Gün aşırı deneyin. Bazen denk gelmeyebiliyor yumurtlama Zamanına. Adetlerinde düzensizlik varsa özellikle denk getirmek zor oluyor. Bu ay ben buna dikkat ediyorum.
Cnm benim bugun adet baslangicinin 14.günü yani yumurtlama günüm ama bilmiyorum tabi yumurtlama bugün mü..24 22 19 regl tarihlerim...dün gece birliktelik oldu bugünde olmali mi yoksa yarini mi beklesen sperm kalitesi acisindan bilmedim kikızlar sperm kalitesi için gün aşırı yapmayın 2 yada 3 gün arayla yapın sadece yumutrlama döneminde gün aşırı yapın
Bu ay da olmazsa o Zaman ben Ovulasyon testi alayım tekrar en iyisi. Yendikten sonra düzensizlik başladı bende. bir sonraki ay dediğin gibi yapayım canım.kızlar sperm kalitesi için gün aşırı yapmayın 2 yada 3 gün arayla yapın sadece yumutrlama döneminde gün aşırı yapın
adetin 1. günü itibaren 14 15 16 17 gün canım yani adetin ayın 24 kasım da geldiyse aralık 7 8 9 10 yumurtlama günün oluyorCnm benim bugun adet baslangicinin 14.günü yani yumurtlama günüm ama bilmiyorum tabi yumurtlama bugün mü..24 22 19 regl tarihlerim...dün gece birliktelik oldu bugünde olmali mi yoksa yarini mi beklesen sperm kalitesi acisindan bilmedim ki
Yok cnm 24 eylül 22 ekim 19 kasim regl tarihlerim....yani en son 19 kasimda regl oldum...nezaman yumurtlama dönemim oluyoradetin 1. günü itibaren 14 15 16 17 gün canım yani adetin ayın 24 kasım da geldiyse aralık 7 8 9 10 yumurtlama günün oluyor
zaman önemli ama allahın nasip etmeside önemli sen yumurlama dönemim geçti kalmaz dersin ama bir bakmışsın kalmış.Benim ablamın tam adetinin gelmesine 1 gün kala bebek kalmış allahın işi işteBu ay da olmazsa o Zaman ben Ovulasyon testi alayım tekrar en iyisi. Yendikten sonra düzensizlik başladı bende. bir sonraki ay dediğin gibi yapayım canım.
Belli olmayabiliyor işte yumurtlama zamanları değişebiliyor stres üzüntü gibi faktörler de etkileyebiliyor. Geçen ay adetim 11 gün gecikti mesela yumurtlama zamanımı da test yapmadığım için kestiremedim düşündüğüm tarihte yumurtlama olmamış. hayırlı Zaman'da versin inşallah Allah:)zaman önemli ama allahın nasip etmeside önemli sen yumurlama dönemim geçti kalmaz dersin ama bir bakmışsın kalmış.Benim ablamın tam adetinin gelmesine 1 gün kala bebek kalmış allahın işi işte
2 aralık 3 _4_5 boş durma çalış canım ozaman bugünlerdeYok cnm 24 eylül 22 ekim 19 kasim regl tarihlerim....yani en son 19 kasimda regl oldum...nezaman yumurtlama dönemim oluyor
Tamam cnm bencede calisim kacti mi 1 ay beklemek zor geliyor ya...2 aralık 3 _4_5 boş durma çalış canım ozaman bugünlerde
Aynen zaman geçmek bilmiyorTamam cnm bencede calisim kacti mi 1 ay beklemek zor geliyor ya...
Ayyyyyy ne güzel yaaa darisi tum isteyenlereee insskızlarRR günaydıNN
HA M İ L E Y İ M
BUGÜN TEST YAPTIM POZİTİF CIKTI
Vajına ultrason dan bakilmadimi canım. Bende ovulasyon testi aldım şuan adetim bitsin hemen uygulucam.eğer olmazsa bende doktora gidicem.Allah yardımcımız olsun..3 ayı geçti Canım, seni forumdan biliyorum. Simir yaptırmadım sadece. Bu ay da deneyip olmazsa gideceğim doktora. Onun dışında kan testleri yapıldı ultrason ile rahme bakıldı yumurtalıklara da bakıldı kist var mı diye.
İnşallah canım.benimde 5 gün geçmişti.ama ben kirmizilari gördüm umarım sen görmezsin :)valla adetim 9 gün geçti.. 7 gün önce test yaptım negatıf cıktı yarın tekrar yapacam inşallah hamıleyımdır
Bilmem miiii :) bizimde ilk aydı malesef olumsuz olduValla canım biz cocuk için dha yeni döneme yaptık aslında hiç dusunmuyorduk ancak cevre baskısı işte bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?