Ben çıkıyorum kızlar, görüşürüz
GÖRÜŞÜRÜZ CANIM opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum kızlar, görüşürüz
canım doğum kontrol hapı içiyorum psikoloğum önerdi ilk aylarda iç kazaya kurban gitmeyin dedi içiyorum bende mecburen opuyorumnanaktan
o zaman iş başa düşüyor canım adamı bu dertten ancak sen kurtarırsın :dance:
su kazaya kurban gıdenlere hayret edıyorum bı bız kazaya kurban gıdemıyoruz ıkı aydır ugrasıyorum ınsallah bu ay olur
su kazaya kurban gıdenlere hayret edıyorum bı bız kazaya kurban gıdemıyoruz ıkı aydır ugrasıyorum ınsallah bu ay olur
yawrum bu işler hiç belli olmuyorki düşün vajili hatunlar daha bişey girmeden hamile kalıyor yada bi sefer giriyo ondada gol oluyor yapacak bişey yok yani hihoyyytbence oluruna bırak hiç beklemediğin anda bebişin huppp diye gelivercek anne ben burdayım diye sositososito
hayırlısı canım olur seninde merak etme![]()
merhaba canım...ohhhh iyi olmuş vaji sonrası stresini atmışsın...kaç defa yaptınız balım bi sorun varmıydı ?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr hepinize bol sevişkenli bol fokurdamalı haftasonları diliyorum :teytey: :teytey: ben kaçtım
slm kızlaaar.dün gece benim için pek iyi geçmei moralim bozuktu bütün gün de neyseki şimdi iyiyim.size bişey sorucam bi ilişki sırasında pozisyon eğiştiriyor musunuz yoksa hangi pozisyonla başlıyorsanız öyle mi bitiyor???
evet degıstırıyorum...:kedi:slm kızlaaar.dün gece benim için pek iyi geçmei moralim bozuktu bütün gün de neyseki şimdi iyiyim.size bişey sorucam bi ilişki sırasında pozisyon eğiştiriyor musunuz yoksa hangi pozisyonla başlıyorsanız öyle mi bitiyor???
slm kızlaaar.dün gece benim için pek iyi geçmei moralim bozuktu bütün gün de neyseki şimdi iyiyim.size bişey sorucam bi ilişki sırasında pozisyon eğiştiriyor musunuz yoksa hangi pozisyonla başlıyorsanız öyle mi bitiyor???
Kızlar çok mutluyummmmmmmmm...
Gülben Ergen konferans için bizim okula geldi ne tatlı kadın yaa :asigim:
Bütün pozitif enerjisi bana geçmiş durumda şuan hihoyyyt![]()
canım benim....bizde seni merak ettik...nazlı bir bebişin olacak demekki dr ne diyor normalmiymiş rahatsızlıkların ? Allah Sabır versin balımmmm inşallah en kısa zamanda geçer tüm rahatsızlıkların ilk aylarda normaldir sanıyorum walla yaşlar geçiyor bilmiyorum bizimkiler nasıl olacak dua et Allahtan çalışmıyorsun evdesin ben ne yaparım hiç bilmiyorum evin taksidi daha 13 sene sürecek mecbur çalışmam lazım ve patronum bayan olduğu için anlayışsız bu konularda ama bana tavrı ne olur bilmiyorum yavaş yavaş başladılar gerçi hadi bi bebek yapında sevelim diye ama ben hamilelik dönemimden korkuyorum iş eve çok uzak normal halimle zor geliyorum Allah yardım eder inşallah hepimize...sende üzme kendini sen üzüldükçe bebeğinde hissediyordur duat et 1 aya kalmaz geçer bence kolay değil anneliğe alışıyor vücut gamyoncuiremsu