Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım doğum kontrol hapı içiyorum psikoloğum önerdi ilk aylarda iç kazaya kurban gitmeyin dedi içiyorum bende mecburen opuyorumnanaktan

su kazaya kurban gıdenlere hayret edıyorum bı bız kazaya kurban gıdemıyoruz ıkı aydır ugrasıyorum ınsallah bu ay olur

su kazaya kurban gıdenlere hayret edıyorum bı bız kazaya kurban gıdemıyoruz ıkı aydır ugrasıyorum ınsallah bu ay olur

yawrum bu işler hiç belli olmuyorki düşün vajili hatunlar daha bişey girmeden hamile kalıyor yada bi sefer giriyo ondada gol oluyor yapacak bişey yok yani hihoyyytbence oluruna bırak hiç beklemediğin anda bebişin huppp diye gelivercek anne ben burdayım diye sositososito

yawrum bu işler hiç belli olmuyorki düşün vajili hatunlar daha bişey girmeden hamile kalıyor yada bi sefer giriyo ondada gol oluyor yapacak bişey yok yani hihoyyytbence oluruna bırak hiç beklemediğin anda bebişin huppp diye gelivercek anne ben burdayım diye sositososito

ınsallah canım bu ay gelsın artık cok özledık bıran once gelsın:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım...ohhhh iyi olmuş vaji sonrası stresini atmışsın...kaç defa yaptınız balım bi sorun varmıydı ?

iyi geldi evet tatil 5 kez yaptık :kedi: girişlerde hafif bi tedirginlik oluyor sonrası rahat cok şükür ama kaynama kaynatma durumları henuz yok :jeyyar: :kedi: bakalım zamanla atlatırız sanırım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr hepinize bol sevişkenli bol fokurdamalı haftasonları diliyorum :teytey: :teytey: ben kaçtım

Kızlar çok mutluyummmmmmmmm...
Gülben Ergen konferans için bizim okula geldi ne tatlı kadın yaa :asigim:
Bütün pozitif enerjisi bana geçmiş durumda şuan hihoyyyt:nazar:

slm kızlaaar.dün gece benim için pek iyi geçmei moralim bozuktu bütün gün de neyseki şimdi iyiyim.size bişey sorucam bi ilişki sırasında pozisyon eğiştiriyor musunuz yoksa hangi pozisyonla başlıyorsanız öyle mi bitiyor???

slm kızlaaar.dün gece benim için pek iyi geçmei moralim bozuktu bütün gün de neyseki şimdi iyiyim.size bişey sorucam bi ilişki sırasında pozisyon eğiştiriyor musunuz yoksa hangi pozisyonla başlıyorsanız öyle mi bitiyor???

ben değiştiriyorum :kedi:

evet degıstırıyorum...:kedi:

biz yatağın içinde dört dönüyoruz ama ona pozisyonmu denir ayarlamakmı denir henüz bilmiyom hihoyyyt acemilik kötü bi şey yaaa :roflol:bazen kendimi yumurtlayacak tavuk gibi hissediyorum kıpır kıpır sositososito

Kızlar çok mutluyummmmmmmmm...
Gülben Ergen konferans için bizim okula geldi ne tatlı kadın yaa :asigim:
Bütün pozitif enerjisi bana geçmiş durumda şuan hihoyyyt:nazar:

canım çok sevindim senin adına hihoyyyt bu hafta sonu bu enerjiyi değerlendirirsiniz artık :sm_cool:

canım benim....bizde seni merak ettik...nazlı bir bebişin olacak demekki dr ne diyor normalmiymiş rahatsızlıkların ? Allah Sabır versin balımmmm inşallah en kısa zamanda geçer tüm rahatsızlıkların ilk aylarda normaldir sanıyorum walla yaşlar geçiyor bilmiyorum bizimkiler nasıl olacak dua et Allahtan çalışmıyorsun evdesin ben ne yaparım hiç bilmiyorum evin taksidi daha 13 sene sürecek mecbur çalışmam lazım ve patronum bayan olduğu için anlayışsız bu konularda ama bana tavrı ne olur bilmiyorum yavaş yavaş başladılar gerçi hadi bi bebek yapında sevelim diye ama ben hamilelik dönemimden korkuyorum iş eve çok uzak normal halimle zor geliyorum Allah yardım eder inşallah hepimize...sende üzme kendini sen üzüldükçe bebeğinde hissediyordur duat et 1 aya kalmaz geçer bence kolay değil anneliğe alışıyor vücut gamyoncuiremsu

sorma gtsin nazlı olck gbi:) dr. normal dyr ama 3gndr kasıklarım agrıyor korkuyorum üşüttğmden oluyor galiba.evin taksidini beklersen kara güne kalırsın cnm bncede yap 1tane bnm eşimde işsz ona kalırsak bende çlşmıyorum kenarda paramız vrdı onla geciniyoruz iş bulana kadar.bu aralar 3görüşme yaptı dua edinde birinden biri olsun:Saruboceq:bayan patronlar gercektn anlayışsız oluyorlarmış çok kişiden duyuyorum bnde şikayet, allah yrdımcın olsun.

Back
X