eve gelince oyhhh bıgın çok yoruldum valla hiç sofra felan hazırlayamayacağım anne sen hazırlarmısın görümceciği sende bulaşıkları yıkarmısın gibi laflar edin. Hatta bunları size geldikleri her gün yapın. Sonra yine ayhhh çok yoruldum başım çok agrıyor diyip işten geldiğiniz gibi yatın. fela filan belki onlarda bişeyler anlarlar... Hizmet etmeyin herkez işini kendi görsün Hatta mümknse eve iş getirin gürültülü ortam oldugunda gürültü yapmamalarını komşularan şikayet aldığınızı yada rahatsız olduğunuzu söleyin. Bi şekilde tavırlarınızla belli edin Belki işe yarar (bu arada ben biraz cadıı bi gelin olucam anlaşılan)
sizin ev 5 yıldızlı tatil köyü olmuş desene, herşey dahil üstelik bedavakaydirigubbakcemile3
valla aynı şehirde olup kalanıda ben anlamıyorum, 650 km uzaktaki annemin evinde bile rahat edemiyorum kendi yastığımı yatağımı arıyorum, uyuyamıyorum, millet ne geniş ya
valla böyle görümceleri gördükçe, sıfatım görümce olmasın diye kardeşimi evlendirmicemkaydirigubbakcemile3
canlarım benm fikirleriniz için tşk ama benm haberim bile olmuyo geleceklerinden eve bi gidiyorumm enemmmm ev dolmuşşş.her yer dağınıkkk(ben dağınıklıktann nefret ederimm) eşiminde haberi olmuyoo anlıyacağınızz...ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım eşimle aram açılınca onlar daha mutlu oluyorla.gülyorlar bize...klava: başka bi konu daha açmıştımm çocuğumuda dolduruyorlarr. ((görümcem eiyle gelmiyoo eşi diyomuş git de biraz kafa dinleyeyim diye ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?