vallahi bıktım artıkk:((((((

Iyi o zaman....madem ona kiyamiyorsun sen üzül, icine at, yiyip bitir kendini!!

Ne diyim arkadasim!! benneyaptımki

Esine bu konudaki rahatsizligni güzellikle anlatman gerek bana göre, ailendir gelsinler gitsinler hic sorun degil, lakin dozu kaciyor yavas yavas, bu böyle olmaz, isten geldigimde her taraf bir tarafda, Annenden birsey beklemiyorum, zaten o yeterince oglumuza bakmakla yoruluyor, ama ablanin hergün gelip birde yatiya kalmasinin ne anlami var? Anlayis bekliyorum deyip izah etmen lazim....

Senin icin zor oldugu kadar esin icin degil tabi, neticede onlar onun Annesi ablasi, o yüzden bir nebze senden daha rahat davranabiliyor ve o yüzdende gecistirebiliyor durumu tabiki.....ama cözüm bu degil.....cumartesi götürecek iyi güzelde, sonra ne olacak?

Görümcenle konusmaniz lazim, ya esin yada daha mantiklisi kayinvaliden bunu yapmali, kizim bu kadar SIK SIK gelme coluk cocuk, bu kadin calisiyor, evine gelip kafa dinlemek ister...diye söylemeli vallaha

ben görümceme eşimin yanındaa sen gelince düzenim bozuluyooo kafama ağrı giriyoo çocuk sesine dayanamıyorumm zaten akşama kadar kafam şişiyo lütfen anlayışlı ol dedimm.ama laf girmiyo kafasınaa:sinifsinif:

Gülsümcüm ailenin yaptığı düşüncesizlik ama o adamın yerine koydumda kendimi,insan ablası için nasıl evime gelmesin diyebilir,çok zor bir durum.
Hani annesiyle söyletse bile ne bileyim yinede zor gözüktü bana
En azından ben kendi adıma söyleyemezdim kardeşime böyle bir şeyi.
Allah adamın yardımcısı olsun.
Bazen kadınlar böyle karıştırıyor ortalığı,olan arada erkeğe oluyor.

canım ben eşimin üzülmesine arada kalmasına asla izin vermem..amaa ondan annengile git demesinide bekleyemem..öle bişey sölenirmikş zatenn. bunu söyletmeden milletin huzurunu kaçırmadan gidilmesi gerekir normaldee. ama anlayış lazım onada bilmiyorumm benm sonum ne olurr.

Vallaha rahmetli Annemi düsündüm cilekli arkadasim, ben veya ablam yada kardesim böyle birsey yapsaydi okkali bir sekilde alirdik agzimizin payini ondan....isiniz gücünüz yokmu kizim sizin, ne bu hergün hergün....sizin ne hakkiniz var elin kizini böyle rahatsiz etmeye, bu kadin calisiyor, diye o bicim yapardi bizi....

Koskoca coluklu cocuklu kadinin bunu kendi düsünmesi lazim ya aslinda, ama iste gel görki bazi insanlar ya düsünemiyor, yada aman bana ne onun halinden deyip düsüneseler bile tinlamiyorlar....o yüzden bazi yerde karsindaki kardesinde olsa hatalarini görmezden gelmemek gerek.

Bu durum nereye kadar cekilirki hayatim? Konu sahibi birgün birikterecek biriktirecek cok kötü patlayacak......hic bu duruma getirmeden bir cözüm bulmali.

ilaç gibi geldin canımm bu laflara çok ihtiyacım varmış meğer((1hug:

Doğru olan tabiki rahmetli anneciğinin göstereceğini söylediğin tavır Gülsümcüm
Ama gel gelelim,görümce bunu düşünmüyorsa,kayınvalidede tık yoksa,adam ne yapsın.
Zor geldi gözüme durumu
İnsanlar neden ille söyletene kadar uğraşırlarki anlamam zaten
İnce fikir denen şey kalmamış.

maalesef canımm.... düşünce yok kimsedee....artık gitmelerini beklemekten başka yapacağım bişey yok sanırım(bbo:

canım bence sen kayınvalidenle konuş.işten yorgun geldiğini evde birde çocuk sesi duymak istemediğini söyle.
bırak o kızıyla konuşsun.en azından görümcen belki daha az gelir yada yatılı kalmaz
gerçekten çok saçma bir durum var ortada
resmen düşüncesizlik yaptıklarılmaz:

kızını getirende o zaten canımm.. tekrar söylermii git diye...

ne yilisik insanlar var yarabbi su dunyada
misafire surat yapmak cok gunah ama((bunlarin ki misafirlik degil artik))
bunlar baska biseyden anlamaz canim
tek caren belli etmen
isten gelince basim agriyor deyip odana cekil hepsi anlasin
insan yeri geliyor kendi cocugun sesini cekemiyor elalemin cocugu hicten cekilmez her gece her gece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…