sanırım ankarada böyle bir gelenek oluşmuş aynı şehirde bile yatılı kalınıyo... yemeği bulaşığı falan onlar yapsa daha fena evinin bütün düzeni altüst olur artı senin evini benimserler iyice çekinmezler artık...ne diyeyim zor iş
bence eşinize söyleyin,bu durumdan sıkıldığınızı...
pardon da sizin ve eişinizin haberi yokken eve nasıl giriyorlar? anahtar verirseniz gelirler tabii.. bence kapının kilidini değiştirin ve anahtar da vermeyin. hırsız zorlamış değiştirdik dersiniz. anahtar isterlerse de bahane bulup vermezsiniz guclubacismile
kocaniz calismiyor mu ? cocugunuza kim bakiyor?
kocaniz calismiyorsa eger öncelikle is bulmasini saglayin cocuguda krese verme gücünüz varsa verin ,siz evde yokken iceri giremezler herhalde o zaman
ya da geldiklerinde kapiyi acmayin tipis tipis geri dönsünler ,hayret bisey yahu ne cins insanlar var
aaaa seni hatırladım, çocuğun anne seni sevmiyorum, babaanemi seviyorum diyodu dimi, çocuğuna kaynana bakıyosa ondan hak görüyodur kendinde, ama o bakıyosa evine gelmesinde yanlış bişey yok bence
zaten ben kaynanandan çok görümcene takıldım:hulya:
Belki kayinvaliden oglunu sizin evinizde daha rahat bakabildigi icin orda kaliyordur, oyuncaklari giyimleri orda diye daha kolay olur diye düsünüyordur.
Görümcende Annesi orda diye geliyordur.....
Hadi gelip oturuyorlar tamamda....yatili kalmak niye??CADIARZU
Helede görümcen...coluk cocugu var, esi var....isi gücü yokmu bu kadinin?
Esin ne diyor bu duruma...onunla hic burda anlattigin gibi paylastinmi bunu?
Neticede oda sende isten geliyorsunuz, dinlenmek kafa dinlemek istersiniz, o hosnutmu bu durumdan?
bendee kalamam canım kendi annemlerde bile kalmamsacma eevet kisa ve öz ben zaten gidip orda burda misafir kalan insanlara sasiyorum insan kendi evindeki gibi rahat edemezki neden kalirlar anlamiyorum
valla yine aynı kapıya çıkıyosun meltem, vercen çocuğu anaokuluna, kaynan sadece 15 tatilinde ve yazın bakcak, böylece bu gelip kalmalarda bitmiş olcak:hulya:
tamam canım ben bi karra aldım zaten çocuğu kıreşe vercezz ama bu kalmalara dur demeyecek bencee((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?