Kızlar sağolun yorumlarınızı okudum. Ben de sizin gibi düşünüyorum, mantığım çerçevesinde hareket etmeye çalışıyorum. Son konuşmalarımızdan şunu anladım sevgili olduğumuz takdirde hayatında beni rahatsız edebilecek önemli bir sorun var. Dün telefonlarını açmadığım için çok endişelenmiş beyefendi daha da döküldü. Bugün işlerden sonra yemeğe gidelim diye ısrar etti. Konuştuk ama bu konuşma beni daha çok endişelendirdi. Söylediklerini kısmen yazıyorum. Arkadaşlarımla dışarı çıkmama niye bozuluyorsun sevgilim olsan bile böyle birşeye hakkın yok dedim. Bana arkadaşlarını tanımıyorum ve seni olumsuz etkileyebileceklerini düşündüm çünkü seni etkilemek çok kolay eminim benim hakkımda olumsuz şeyler konuşmuşlardır dedi. Senin hakkında konuşmadık dedim ama bana ruh halin çok değişik birgün seni çok üzgün görüyorum ve kendime çok kızıyorum seni üzdüğüm için hayatımda birşeyleri düzeltmeye çalışıyorum ertesi gün gayet neşeli oluyorsun beni umursamıyorsun bir günde ne oluyor sana ister istemez birilerinin seni etkilediğini düşünüyorum dedi. Bunun bir ortası yokmu dedi. Sana yaklaşmaya korkuyorum ellerini tutmak sarılmak istiyorum ama vereceğin tepkinden korkuyorum dedi. Arayıp sormuyorsun, sevgiliyken de böyleydin birgün bile ben aramadan aramadın dedi. O gece yanında kalan arkadaşı için defalarca yemin etti aramızda birşey yok diye birde nasıl tek başına otelde bırakayım dedi. Bende ulus'ta ki otellere götürecek değildin dedim. Yatağımda yatmış olabilir ama çarşafı falan değiştirdim bende başka odada kaldım dedi. Yine zaman ver dedi. Ne için zaman istiyorsun, ne sorunun var dedim geçiştirdi. Tıp okumaya başladığımda 17 yaşımdaydım şuan 30 yaşımdayım 13 yıldır yanlız yaşıyorum geçmişte yaşadığım şeylerle ilgili mesela biri birşey söylese beni terk eder misin dedi. Bilmiyorum dedim. Sonra geçmiş geçmişte kalmıştır falan dedim. Beni eve bırakırken arabada öpmek istedi izin vermedim. Eve gelince mesaj attı Akşam başımı yastığa koyduğumda seni düşünüyorum sabah uyandığımda yanımda seni görmek istiyorum ciddi olduğumu daha nasıl anlatabilirim diye yazmış. Cevap vermedim Evdeyim gözüme uyku girmedi. Bir insanın hayatında pürüz ne olabilir en fazla birileriyle birlikte olmuştur ama bunun başka bir sorunu var.
kesinlikle hayatında senin kabullenemeyeceğini düşündüğü bir yanlış var yoksa böyle bir konuşma neden yapsın ki.Arkadaşlarının onun hakkında kötü söyleyeceğinden seninde etkileneceğinden korkuyor neden? sen hiç bu adam hakkında araştırma filan yaptın mı güzelim nedir ne değildir evlenmiş boşanmış olabilirmi acaba yada çok daha farklı bişey.
kesinlikle hayatında senin kabullenemeyeceğini düşündüğü bir yanlış var yoksa böyle bir konuşma neden yapsın ki.Arkadaşlarının onun hakkında kötü söyleyeceğinden seninde etkileneceğinden korkuyor neden? sen hiç bu adam hakkında araştırma filan yaptın mı güzelim nedir ne değildir evlenmiş boşanmış olabilirmi acaba yada çok daha farklı bişey.
niye bu kadar sorunlu birini düşünüp duruyosun ki? uzaklaş bence.. eski sevgililerine ne yaptı acaba? olumsuz konuşulacak.. bence kendin gibi temiz birini bul.
Ne yalan söyleyeyim benim de aklıma ilk bu gelmişti.Lakin evlenmiş boşanmış olsa geçmişte kalmış birşey.Hani bugünü şimdiyi etkileyecek bir olay değil.Ayrılmış bitmiş.Bana kalırsa daha farklı birşey.
İki seçenek; ya biraz daha bekleyip beyimiz kendi dökülecek ya da dediğiniz gibi bir araştırma yapılacak.
sakınnnnn.bu duyduğum çok yanlış.annen merak edip senin özelini karıştırsa ne yapardın bir düşün.böyle bir hakkın yok.ben 15 senelik eşimin çantasına,maillerine,hatta cebine bile dokunmam.aman derim yani...Ameliyatta olduğu bir gün odasını karıştıracağım belki birşeyler bulurum. Yaptığım doğru birşey değil ama başka türlü nasıl araştırma yapabilirim ki. Evde de bizimkiler patlamaya hazır komşular hep beni soruyormuş ikinci bir işte çalıştığımı bilmiyorlar. Kanunen ek iş yapmam yasak. Annem ingilizce kursuna gittiğimi söylemiş. Eve sadece yatmaya gidlyorum haklılar. Annem bir yandan birileriyle tanıştırmak için uğraşıyor. Şuan yaşadıklarımı da anlatamıyorum neyini anlatabilirim ki.
sakınnnnn.bu duyduğum çok yanlış.annen merak edip senin özelini karıştırsa ne yapardın bir düşün.böyle bir hakkın yok.ben 15 senelik eşimin çantasına,maillerine,hatta cebine bile dokunmam.aman derim yani...
Nüfus kağıdıda bekar yazıyor olması,illaki bekar olduğu anlamına gelmez.Evlendikten sonra,kendi isteğiyle nüfus kağıdını değiştirmediği sürece,bekar yazılı kalır.
Ben evli olduğunu düşünmüyorum gerçi.Ama şu pek çekindiği arkadaşların ağzını ara bakalım.Bu kadar çekindiğine göre,kesin onlar birşeyler biliyorlar.Belki birisiyle yaşıyordur,belki evlilik dışı çocuğu vardır.Neymiş bu kadar affedilmez olan merak ettim.
sakın eşyalarını karıştırma..
bu anlattıklarından nasıl birşey yaşamış olabilir benimde aklıma bişey gelmiyor...ama bağlanma korkusu evlilik korkusu vs.vbar bunları aşabilecek mi acaba? birde tavsiyem birşeyler yaşama tut kendini çünkü tam olarak o güveni vermiyor..birde kolay bıkan bir tip te olabilir...
Bencede eşyalarını karıştırma eğer farkederse ters tepebilir bence tepkini koy ben böyle beklemek istemiyorum neden zamana ihtiyacın olduğunu söyle bana de kem küm ederse hiç vaktini boşa harcama bu adamdan bişey olmaz
Nüfus kağıdıda bekar yazıyor olması,illaki bekar olduğu anlamına gelmez.Evlendikten sonra,kendi isteğiyle nüfus kağıdını değiştirmediği sürece,bekar yazılı kalır.
Ben evli olduğunu düşünmüyorum gerçi.Ama şu pek çekindiği arkadaşların ağzını ara bakalım.Bu kadar çekindiğine göre,kesin onlar birşeyler biliyorlar.Belki birisiyle yaşıyordur,belki evlilik dışı çocuğu vardır.Neymiş bu kadar affedilmez olan merak ettim.
Dün herşey çok güzeldi. Onun konuşması bile beni çok etkiliyor hiç hayatımda birine bu kadar bağlanmadım. Eşyalarını karıştırma diyorsunuz o zaman onun konuşmasını beklemekten başka yapacağım birşey kalmıyor. Cinsel anlamda demek istedin heralde zaten güvensem bile bir ilişkiyi böyle bir boyuta getirmem
evlilik dışı çocuk muBiriyle beraber yaşamıyor zaten muayenehanede kalıyor. Evlenince nüfus cüzdanı otomatik değişmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?