Van'da ne kadar da mutluymuşum

kesinlikle hayatında senin kabullenemeyeceğini düşündüğü bir yanlış var yoksa böyle bir konuşma neden yapsın ki.Arkadaşlarının onun hakkında kötü söyleyeceğinden seninde etkileneceğinden korkuyor neden? sen hiç bu adam hakkında araştırma filan yaptın mı güzelim nedir ne değildir evlenmiş boşanmış olabilirmi acaba yada çok daha farklı bişey.

niye bu kadar sorunlu birini düşünüp duruyosun ki? uzaklaş bence.. eski sevgililerine ne yaptı acaba? olumsuz konuşulacak.. bence kendin gibi temiz birini bul.

Ne yalan söyleyeyim benim de aklıma ilk bu gelmişti.Lakin evlenmiş boşanmış olsa geçmişte kalmış birşey.Hani bugünü şimdiyi etkileyecek bir olay değil.Ayrılmış bitmiş.Bana kalırsa daha farklı birşey.
İki seçenek; ya biraz daha bekleyip beyimiz kendi dökülecek ya da dediğiniz gibi bir araştırma yapılacak.

Yaşanan şeyler geçmişte kalmıştır ama onu bu kadar düşündüren ne bende merak ediyorum. Nüfus cüzdanında bekar yazıyor evlenip boşanmış biri olsa hastanede mutlaka duyardım. Nasıl bir araştırma yapabilirim ki

niye bu kadar sorunlu birini düşünüp duruyosun ki? uzaklaş bence.. eski sevgililerine ne yaptı acaba? olumsuz konuşulacak.. bence kendin gibi temiz birini bul.

Doğru söylüyorsun ama uzaklaşamıyorum çok seviyorum sonunun kötü olacağını düşündüğüm halde unutamıyorum bir başkasını da düşünemiyorum.

Evlenmiş boşanmış olmasını da razıyım yeter kl bana herşeyi anlatsın. Pek açılacağa benzemiyorum. Bugün birlikteydik sinemaya gideriz diye bilet almış herşey çok güzeldi ilk defa elimi tuttu ve hiç bırakmadı sevgilimi olduk bir ilişkiye başlamış mı olduk anlamadım.

Ameliyatta olduğu bir gün odasını karıştıracağım belki birşeyler bulurum. Yaptığım doğru birşey değil ama başka türlü nasıl araştırma yapabilirim ki. Evde de bizimkiler patlamaya hazır komşular hep beni soruyormuş ikinci bir işte çalıştığımı bilmiyorlar. Kanunen ek iş yapmam yasak. Annem ingilizce kursuna gittiğimi söylemiş. Eve sadece yatmaya gidlyorum haklılar. Annem bir yandan birileriyle tanıştırmak için uğraşıyor. Şuan yaşadıklarımı da anlatamıyorum neyini anlatabilirim ki.

Simdiye kadar takip ettigim kadari bu adamdan hic bir halt olmaz....siz beklemeye devam edin,sonu hayal kirikligi olmasin dikkat edin...

sakınnnnn.bu duyduğum çok yanlış.annen merak edip senin özelini karıştırsa ne yapardın bir düşün.böyle bir hakkın yok.ben 15 senelik eşimin çantasına,maillerine,hatta cebine bile dokunmam.aman derim yani...

Nüfus kağıdıda bekar yazıyor olması,illaki bekar olduğu anlamına gelmez.Evlendikten sonra,kendi isteğiyle nüfus kağıdını değiştirmediği sürece,bekar yazılı kalır.
Ben evli olduğunu düşünmüyorum gerçi.Ama şu pek çekindiği arkadaşların ağzını ara bakalım.Bu kadar çekindiğine göre,kesin onlar birşeyler biliyorlar.Belki birisiyle yaşıyordur,belki evlilik dışı çocuğu vardır.Neymiş bu kadar affedilmez olan merak ettim.

Evet canım yanlış ama ne yapayım aklıma da başka birşey gelmedi.

Canım hastanenin dışındaki arkadaşlarını tanımıyorum. Blr de bunun bir sürü her tipten arkadaşı var. Evlenip boşandığı blr durum olsa söylerdi diye düşünüyorum

sakın eşyalarını karıştırma..
bu anlattıklarından nasıl birşey yaşamış olabilir benimde aklıma bişey gelmiyor...ama bağlanma korkusu evlilik korkusu vs.vbar bunları aşabilecek mi acaba? birde tavsiyem birşeyler yaşama tut kendini çünkü tam olarak o güveni vermiyor..birde kolay bıkan bir tip te olabilir...

ben evli olduğunu ya da evlenip boşandığını felan sanmıyorum sadece çok hızlı yaşamış bir tip...ama işte bunları ne kadar bırakabilecek...bir ilişkiyi ne kadar sürdürebilecek...sen de bu arada temkinli davranmalısın ilişkinde umarım üzülmezsin...

Bencede eşyalarını karıştırma eğer farkederse ters tepebilir bence tepkini koy ben böyle beklemek istemiyorum neden zamana ihtiyacın olduğunu söyle bana de kem küm ederse hiç vaktini boşa harcama bu adamdan bişey olmaz

Dün herşey çok güzeldi. Onun konuşması bile beni çok etkiliyor hiç hayatımda birine bu kadar bağlanmadım. Eşyalarını karıştırma diyorsunuz o zaman onun konuşmasını beklemekten başka yapacağım birşey kalmıyor. Cinsel anlamda demek istedin heralde zaten güvensem bile bir ilişkiyi böyle bir boyuta getirmem

Muayenehanede kalıyor demiştim. Sadece odasına bakacaktım evet fark ederse hoş olmaz. Soruyorum cevap yok. Yanlız bu aralar gece dışarı çıkmıyor önceden çok dışarı çıkardı.

Evlilik dışı çocuk mu biriyle beraber yaşamıyor zaten muayenehanede kalıyor. Evlenince nüfus cüzdanı otomatik değişmez mi

o zaman kendini tanıyorsan ve kendinden eminsen bırak bakalım ilişki kendini nereye götürecek?bu arada onu tanımaya çalış belki isteyebileceğin biri değildir sen vazgeçersin..ya da herşey yolunda gider belli olmaz ki...kendini üzdürtme sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…