Canım bak beni dinle,üzülme.Daha önce tahmin yürütmüştüm,bitiremediği bir ilişkisi vardır demiştim.Bitiremediği derken,kurtulamadığı demek istemiştim.Belki sancılı bir ayrılık oluyordur,kadın yakasına yapışmıştır,olamaz mı ? Sen ayrılık sürecinde o kadar asil ve gururlu davranmışsın ki böyle birşey düşünmen zor tabii.Ben senin yazdıklarından,bu adamın senin üzerine titrediğini çıkarıyorum.Seni uzun zamandır gözlüyor ve yanlış bir adım atmak istemiyor.Sana gelirse mutlaka bunun ciddi bir adım olacağının farkında.Sana pürüzsüz gelecek.Azıcık sabır...
Durgunum ben bunları hak edecek ne yaptım diyebileceğin bir yaşanmışlık yok ortada kendini bukadar üzecek ağlamaktan helak olacakta bir ilişkinde olmadı. Neden kendine eziyet ediyorsun. Konunu başından beri okuyorum kısa süreli bir ilişkin oldu ve daha sonrasında da senden zaman istedi en azından sana karşı dürüst davranmış. Düşünsene seninle tekrar çıkıp yalanlar söyleyip seni oyaladığını sevgili olduğunda izmire gittiğini.. Çok üzme kendini anlıyorum aşıksın seviyorsun ama toparla. Biraz bekle haline tavrına bak kafana yatmıyorsa eğer al ceketini işi bırak çık git. Yumruğunu koy masaya.
Yorumumu yanlış anlama seni yadırgamıyorum sadece insanlar neler neler yaşıyor kandırılmalar aldatılmalar vs onları düşünüp kendini telkin et. Adam mı yok sana
merhaba, bende konunu bastan beri takip ediyorum...
bencede kendini bosuna üzüyorsun, cok salas bir hayati oldugunu zaten biliyordun...
o kimseye baglanmak istemiyor, ona soru sorulsun istemiyor, birine karsi sorumlulugu olsun istemiyor...
evet sana karsi duygulari var ama korkagin teki...
en iyisi senin onun yaninda calismayi birakman, cünkü bu gidisle eski sevgilileri bir yana hayatina her giden kadini görüceksin ve her seferinde daha da cok üzüleceksin...
gecer hergün ömürdendir, hic degmeyecek biri icin hayatani ertelemekle kendine yazik etmis olursun...
keske düzelse kendine ve hayatina bir ceki düzen verse...
düzgün bir iliskiye baslasaniz, sevdigin insan hayal ettiklerini yasasan ama bu adamin degisecegi yok...
ayni issiz adam, yaptigi tüm sacmaliklari hayat tarzi edinmis ve o bundan gayet memnun...
onun yaninda calismayi birakman senin icin daha dogru olur, yoksa daha cok üzülüp aglarsin...
Issız adam mı gerçekten çok benzer yönleri var. Duygularından emin olup bana dönebileceğini zannetmiyorum. Tek merak ettiğim bu yaşantıdan hiç mi sıkılmıyacak ömür boyu mu böyle yaşayacak.
Annenizin bahsettiği kişiyle tanışsanız?İnsanın kısmetinin nereden çıkacağı belli olmuyor herkes bir şansı hakeder.Belki de o kişi size gerçek mutluluğu verecek kişidir.Çok mu Pollyannayım?
Muayenehaneden de ayrılırdım ben olsam.Zira aradan seneler de geçse hayatıma başka insanlar da girse daha önce birşeyler yaşadığım/hissettiğim biriyle arkadaşlık duyguları ya da parton,iş arkadaşı gibi yaklaşabileceğimi sanmıyorum.Arada hep bir mesafe bir soğukluk olacaktır mutlaka.Karşımdaki olmasa bile ben huzursuz olurum.Ki siz de onun yanına işe,sonradan girmiştiniz bir mecburiyet durumu da yoktu.Yok yere huzurunuz bozuluyor böyle.
Değmeyecek biri için sinirlerinizi yıpratmayın bundan ne köy olur ne kasaba.Onun yaşamıyla da ilgilenmeyin bırakın ne hali varsa görsün.
en dogrusunu yapmissin...
böyle devam et...
hem ayrilmissiniz daha hangi hakla sana hesap soruyor...
eski sevgilin olarak yerini bilmeli yada kendine ceki düzen verip hayatimdaki yerin sudur yada budur demeli...
canım benim eski sevgilileri ile hala arkadaş olarak görüşüyor demişin, e şu halde sende eski sevgilisin ve bu adam seninle de hala görüşüyo. seninle de aynı şeyi yapıyo. anlattığınıza göre hiç hassas bi insan değil. O ne yaparsa yapsın siz hep onunla birliktesiniz ve anlayış gösteriyosunuz. Bu adam da diyo nasılsa bu kız ben ne yaparsam yapayım benden kopmaz. belki biraz yorumum ağır oldu kusura bakma ama yazdıkalarını okudukça böyle düşündüm. Onun muayenehanesinden ayrıl ve annenin dediği kişi ile bi görüş istersen.
oohhhh çok iyi yapmışsın:81::81:. sinir olsun meraktan kudursun. sen git elalemin kızını kadınını getir sonrada hesap sor bu ne cürret ne laubalilikk.
Evet yorumun biraz ağır geldi ama bu yönden hiç bakmamıştım. Sevgili değiliz ki anlayış gösterebileceğimiz bir ilişkimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?