Van'da ne kadar da mutluymuşum

Muayenehaneye geldim. Sekreter kız kapıdan girer girermez içeride alp beyin kaldığı odada bir bayan var dedi. Muayenehanede kalıyor demiştim kendine ait bir odası var kız orada onun yatağında uyuyormuş. Ben hiç girmedim içeri. Bizimki de dışarı çıkmış anlaşılan görüştüğü var belki de izmir'e bu kız için gitti birlikte ne olduğunu bilmiyorum asla sormuycam da benim için bitti artık. Geldi gözleri kan çanağı gibiydi izmir'de uykusuz kalacak ne yaptıysa. Hiçbirşey konuşmadık o esprili halinden eser yoktu. Sadece çıkarken nereye gidiyorsun diye sordu hastaneye gidiyorum diyince birşey demedi. Şuan hastanenin kafesinde oturuyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti ben bunları hak edecek ne yaptım.

Canım bak beni dinle,üzülme.Daha önce tahmin yürütmüştüm,bitiremediği bir ilişkisi vardır demiştim.Bitiremediği derken,kurtulamadığı demek istemiştim.Belki sancılı bir ayrılık oluyordur,kadın yakasına yapışmıştır,olamaz mı ? Sen ayrılık sürecinde o kadar asil ve gururlu davranmışsın ki böyle birşey düşünmen zor tabii.Ben senin yazdıklarından,bu adamın senin üzerine titrediğini çıkarıyorum.Seni uzun zamandır gözlüyor ve yanlış bir adım atmak istemiyor.Sana gelirse mutlaka bunun ciddi bir adım olacağının farkında.Sana pürüzsüz gelecek.Azıcık sabır...

Durgunum ben bunları hak edecek ne yaptım diyebileceğin bir yaşanmışlık yok ortada kendini bukadar üzecek ağlamaktan helak olacakta bir ilişkinde olmadı. Neden kendine eziyet ediyorsun. Konunu başından beri okuyorum kısa süreli bir ilişkin oldu ve daha sonrasında da senden zaman istedi en azından sana karşı dürüst davranmış. Düşünsene seninle tekrar çıkıp yalanlar söyleyip seni oyaladığını sevgili olduğunda izmire gittiğini.. Çok üzme kendini anlıyorum aşıksın seviyorsun ama toparla. Biraz bekle haline tavrına bak kafana yatmıyorsa eğer al ceketini işi bırak çık git. Yumruğunu koy masaya.
Yorumumu yanlış anlama seni yadırgamıyorum sadece insanlar neler neler yaşıyor kandırılmalar aldatılmalar vs onları düşünüp kendini telkin et. Adam mı yok sana

Kendini boşuna üzüyorsun sen bu adamla aynı muayenehanede çalışıyorsun ve doğal olarak özel yaşantısını da görüyorsun. Daha önce bir arkadaşın dediği gibi çelik gibi sinirlere sahip olman gerekiyor sen yine aldırmazlara devam etmelisin. Belki de gelen bu kadın mı kız mı artık her neyse bir akrabası falan da olabilir gerçi yatağında yatıp uyuması ilginç:44:

Son düzenleme:
merhaba, bende konunu bastan beri takip ediyorum...
bencede kendini bosuna üzüyorsun, cok salas bir hayati oldugunu zaten biliyordun...
o kimseye baglanmak istemiyor, ona soru sorulsun istemiyor, birine karsi sorumlulugu olsun istemiyor...
evet sana karsi duygulari var ama korkagin teki...
en iyisi senin onun yaninda calismayi birakman, cünkü bu gidisle eski sevgilileri bir yana hayatina her giden kadini görüceksin ve her seferinde daha da cok üzüleceksin...
gecer hergün ömürdendir, hic degmeyecek biri icin hayatani ertelemekle kendine yazik etmis olursun...
keske düzelse kendine ve hayatina bir ceki düzen verse...
düzgün bir iliskiye baslasaniz, sevdigin insan hayal ettiklerini yasasan ama bu adamin degisecegi yok...
ayni issiz adam, yaptigi tüm sacmaliklari hayat tarzi edinmis ve o bundan gayet memnun...
onun yaninda calismayi birakman senin icin daha dogru olur, yoksa daha cok üzülüp aglarsin...

Hepinizin yorumlarını okudum emek verip yazmışsınız hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum. Muayenehaneden ayrılmıycam ama inanın kendim de değişeceğim. Ailemi daha fazla üzmeye hakkım yok. Sabah nöbetten sonra eve geldim. Dün o halimden sonra saatler süren bir ameliyata girdim ve eve perişan bir şekilde gittim. Annem kapıda bekliyor sabahın yedisinde seni randevu aldım psikolağa götürecem demez mi, birine mi aşıksın ne derdin var diye binlerce soru van'dan getirdiğime pişman oldum diye ağlamaya başladı. Ağlayınca dayanamadım sadece ankara'ya alışamadım diye birşeyler söyledim. Gittim yattım uyudum. Kalkınca canım annem çok güzel bir kahvaltı hazırlamış. Kuafere gittim kendime kendime çeki düzen veriyim diye. Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum kuaföre gitmek bile çok iyi geldi. Evden çıkarken annem yine laf sıkıştırdı seni biriyle tanıştırcam diye 27 yaşına geldin hayatında kimse yok evde kalacaksın diye söylendi. Kimseyi istemiyorum dedim ama taktı kafaya sürekli konuşur durur. Dün yaşadığım o sancı bugün hafifledi. Bugün hastanede nöbete gitmeden arkadaşlarla buluşacağım sohbet etmek iyi gelecektir.

Hayalcim bu adamın beni sevdiğine inanmıyorum sevse o kadını gözüme sokar gibi odasında yatağında yatırmaz ben bu kadar geniş düşünen bir insan olamam. Artık ondan bana dönmesini beklemiyorum.

Evet beni kandırmaya çalışmadı ama bana zaman ver hep seni düşünüyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri birbirini tutmuyor.

canım annenin dediği gibi yeni birileryle tanışsan kendine şans versen. belki her yönüyle ondan çok daha iyi biri denk gelecek. bence bir kaç gün kendini toparladıktan sonra annenin varsa eğer tanıştırmak istedikleri tanış.. bide şuda var doktorlar çok egoları yüksek insanlar yarın birgün evlendiğinde sen benim altımda çalışan birisin diyip ezebilir. Buna benzer birşeye tanık oldum. Meslek olarak senden daha üst konumda olabilir ama aynı yerde olmayan birini bulsan daha ii olur diye düşünüyorum..

kuaföre gitmeklede çok iyi yapmışsın insana çok ii geliyor gerçekten arkadaşlarınla gez dolaş biraz bencede. ayy o nsl izmire gidyor bilmem napıyor sende yap yahu senden önemli ne var

Issız adam mı gerçekten çok benzer yönleri var. Duygularından emin olup bana dönebileceğini zannetmiyorum. Tek merak ettiğim bu yaşantıdan hiç mi sıkılmıyacak ömür boyu mu böyle yaşayacak.

Issız adam mı gerçekten çok benzer yönleri var. Duygularından emin olup bana dönebileceğini zannetmiyorum. Tek merak ettiğim bu yaşantıdan hiç mi sıkılmıyacak ömür boyu mu böyle yaşayacak.

sIkILIr belki de günün birinde ama o zaman hersey icin cok gec oldugu icin sacma yasantisina kaldigi yerden devam eder...

Annenizin bahsettiği kişiyle tanışsanız?İnsanın kısmetinin nereden çıkacağı belli olmuyor herkes bir şansı hakeder.Belki de o kişi size gerçek mutluluğu verecek kişidir.Çok mu Pollyannayım?
Muayenehaneden de ayrılırdım ben olsam.Zira aradan seneler de geçse hayatıma başka insanlar da girse daha önce birşeyler yaşadığım/hissettiğim biriyle arkadaşlık duyguları ya da parton,iş arkadaşı gibi yaklaşabileceğimi sanmıyorum.Arada hep bir mesafe bir soğukluk olacaktır mutlaka.Karşımdaki olmasa bile ben huzursuz olurum.Ki siz de onun yanına işe,sonradan girmiştiniz bir mecburiyet durumu da yoktu.Yok yere huzurunuz bozuluyor böyle.
Değmeyecek biri için sinirlerinizi yıpratmayın bundan ne köy olur ne kasaba.Onun yaşamıyla da ilgilenmeyin bırakın ne hali varsa görsün.

canım benim eski sevgilileri ile hala arkadaş olarak görüşüyor demişin, e şu halde sende eski sevgilisin ve bu adam seninle de hala görüşüyo. seninle de aynı şeyi yapıyo. anlattığınıza göre hiç hassas bi insan değil. O ne yaparsa yapsın siz hep onunla birliktesiniz ve anlayış gösteriyosunuz. Bu adam da diyo nasılsa bu kız ben ne yaparsam yapayım benden kopmaz. belki biraz yorumum ağır oldu kusura bakma ama yazdıkalarını okudukça böyle düşündüm. Onun muayenehanesinden ayrıl ve annenin dediği kişi ile bi görüş istersen.

Annemin dediği kişilerle kişi diyemiyorum onun kafasında bir sürü aday vardır eminim şuan için istemiyorum. O gün çok üzüldüm bugün daha iyiyim üzülmüyorum ondan birşey de beklemiyorum. Dün suratı beş karıştı bugün gayet neşeliydi ben de neşeli davrandım. Bir ara yüzüme boş boş bakıyordu ne bakıyorsun dedim çok güzelsin dedi evet öyleyimdir dedim gülerek çok alçak gönüllüsün dedi. Herkes güzel olduğumu söyler dedim. Heralde annen baban diyordur dedi. Böyle şifreli konuşmaları beni deli ediyor. Sekiz gibi çıktım ona iyi akşamlar demedim çıktım dışardayken aradı niye habersiz gidiyorsun dedi unuttum dedim nasıl unuttun ya nerdesin diye söylendi. Dışarıda arkadaşlarımla oturuyorum çekmiyor heralde sesini duyamıyorum diye kapattım tekrar aradı açmadım. Hem benden zaman istiyor hem sevgilisini muayenehaneye getiriyor hem de hesap soruyor.

en dogrusunu yapmissin...
böyle devam et...
hem ayrilmissiniz daha hangi hakla sana hesap soruyor...
eski sevgilin olarak yerini bilmeli yada kendine ceki düzen verip hayatimdaki yerin sudur yada budur demeli...

oohhhh çok iyi yapmışsın:81::81:. sinir olsun meraktan kudursun. sen git elalemin kızını kadınını getir sonrada hesap sor bu ne cürret ne laubalilikk.

en dogrusunu yapmissin...
böyle devam et...
hem ayrilmissiniz daha hangi hakla sana hesap soruyor...
eski sevgilin olarak yerini bilmeli yada kendine ceki düzen verip hayatimdaki yerin sudur yada budur demeli...

Böyle davranması hoşuma gidiyor ama insan sevgilisine böyle davranır biz sevgili de değiliz

Evet yorumun biraz ağır geldi ama bu yönden hiç bakmamıştım. Sevgili değiliz ki anlayış gösterebileceğimiz bir ilişkimiz yok

oohhhh çok iyi yapmışsın:81::81:. sinir olsun meraktan kudursun. sen git elalemin kızını kadınını getir sonrada hesap sor bu ne cürret ne laubalilikk.

O kadının da açıklamasını yaptı ama beni mi kandırmaya çalışıyor inanmadım. Dün akşam arkadaşlar oturduğumuz kafede bira içtiler. Ben nöbete geleceğim diye içmedim. Resim çektiler arkadaşın biri bunlar face atacağım seni etiketlerim seninki görsün nasıl eğlendiğini dedi. Boşver dedim ama gece resimleri atmış altına yorumlar ama acayip yorumlar yazmışlar. Nöbette telefonumu sessize alıyorum aramış ama duymadım arka arkaya mesajlar atmış. Ne yapmaya çalışıyorsun bu hareketler sana yakışmıyor basit kadınlar gibi davranıyorsun yazmış. ikinci mesajında bana kendini mi ispat etmeye çalışıyorsun. Üçüncü mesajı buraya gelen bayan arkadaşımı sevgilim mi zannettin onun için mi böyle aldırmazları oynuyorsun sormadan bile kim olduğunu okuldan sınıf arkadaşım kalacak yeri yoktu izmir'e de bir arkadaşım kaza geçirdi onun için gittim eğlenmek için gitmedim. Bir mesaj daha attı benim hayatımda kimse yok seninle tanıştıktan sonra hayatıma kimseyi almadım seni de kandırmadım açık konuştum zaman ver dedim sende beni birazcık seviyorsan anlayışla karşıla ve başka bir kadın olmaya çalışma ben senin bu halini seviyorum yazmış. Bu mesajlar beni allak pullak etti sizce bu adam beni kandırıyor mu yoksa ciddi mi anlayamıyorum.

Evet yorumun biraz ağır geldi ama bu yönden hiç bakmamıştım. Sevgili değiliz ki anlayış gösterebileceğimiz bir ilişkimiz yok

Özür dilerim sizi kırmak değil niyetim. Sadece biraz gözünüz açılsın ki bu adamın rüzgarına fazla kapılmayın. Anlattıklarınıza göre bu kişi kendine hiç çeki düzen vermiyo hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…