Van'da ne kadar da mutluymuşum

valla kusura bakmayin ama iyi mide var sizde.....

Kusura bakmayın diyorsunuz ama çok ağır konuşuyorsunuz. İyi mide var sizde derken ne demek istiyorsunuz? Sizlere sevdiğim adamın eksi yönlerini anlatıyorum kimseye bu kadar ayrıntılı anlatamadığım için ama bu şekilde yorum yazmak hoş değil. Eleştirilebilirim ama sizin ki eleştirme değil aşağılama...

ilginçç evi var evini satıyor
senden de kiralık ev var mı diye bilgi istiyor :26:
sana kiralık ev sormuştu diye hatırlıyorum
ama sonrada kalkıp yeni evle uğraşamam gibi bir cümle kurmuş sana
bu ne tezatlık

adam çok karışık

ah be güzelim şu adamı düşünmeyip başka biri ile yoluna devam etsen
bunun yüzünden gerçekten çok mutlu olacağın kişileride itiyorsun belki

açık açık herşeyi anlatsa şu adamda kurtulsak
gizlediği birşey var belli
ne duyacakmışsın acaba arkadaşalrından

sessiz kalıp takip etmektense adamı açık açık konuştur derim
sor aklına gelen herşeyi

enteresan!
bu evin eşyaları ne olmuş peki, muayenehanesinin bir odasına sığacak kadarmıymış eşyaları?
kime bırakmışki onları?

eğer kendinize değer veriyorsanız o işyerinden ayrılın ve araya mesafe koyup mümkün olduğunca uzak durun bu adamdan.

Dün akşam bir yerde otururken bizim orada satılık bir ev istersen senin için bakıyım mı dedim. Satılık ev mi ben kiralık ev bakıyordum ama vazgeçtim boşver dedi. Şimdi ev alacak nakit param yok dedi. Sattığın evin parasını ne yaptın diye de soramadım. Muayenehaneye aldığım ultrason cihazının kredisi bitince kredi çekip ev almayı düşünüyorum dedi. Başka da birşey sormadım sormuycam da belki daha sonra anlatır. Akşam beni hastaneye bıraktı hastanede bir tekniker arkadaşım var daha öncede yazmıştım hatta bizimki aranızda birşey mi var diye sormuştu arkadaşız demiştim. O da nöbetçiymiş sabah beraber kahvaltı yaptık olanları anlattım. Bırak şu adamı diye söylendi. Sizin dediğiniz gibi annenin söylediği kişilerle bir tanışsan ne kaybedeceksin onu aldatamam diye düşünüyorsan kim bilir o hayatında kaç kızı aldattı dedi. Ben bu adamın hayatındaki tüm pislikleri istersen hemen öğreneyim evi kime satmış bu önemli bence sonra para gönderdiği kişi aynı semt olması belki de bu kadınla bir ilişkisi vardı evi ona verdi belki çocuğu var evlilik yapmış mı bunları öğrenmek çok kolay dedi. TC nosunu ver araştırıyım dedi. Ben de istemiyorum öğrenme dedim. Gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsun senin için endişeleniyorum diye sitemlendi. Haklı da gerçekleri duymak istemiyorum şimdi mutluyum ilerisini de bilmiyorum

Evine hiç gitmedim ne kadar eşyası vardı bilmiyorum. Şuan odasında fazla eşyası yok. Mantığım onunla bir dk bile durma diyor ama... o kadar alıştım ki onu hergün görmeye

Ben nasıl bu hale geldim şaşırıyorum. Ondan ilk ayrıldığım zaman onunla mı uğraşacağım benden uzak olsun diyordum şimdi ne diyorum.

Dün bunları yazmıştım,sana saçma gelmişti sanırım.Bugün tekniker arkadaşın benzer şeyler söylemiş.Bu seferse mantıklı buluyor ama ya doğruysa diye korkuyorsun.
Önce iyice bir düşün taşın,nereye kadar tolere edebilirsin ? Ne yapmışsa asla olmaz diyeceksin ? Boşanmışsa evet ama benimleyken evliymişse hayır,beraber yaşamışsa olabilir ama o kadından çocuğu varsa olamaz gibi kendi mantığını kur.Sınırını belirle,sonra olayın üzerine git.İster gizli araştır,ister kendisine açık açık sor.Ben seninle birlikte olmak istiyorum ama endişelerim var de.Açık olmak her zaman iyidir.Böyle içine ata ata hasta olacaksın,yazık sana.

bende açık açık sormandan yanayım duyduğumda senle olmaktan vazgeçeceğim şeyler ne diye sor aklıma takıldı kurtulamıyorum de sen onları çözmeye çalışıyorsan bende öğreneyimde kabullene bilecekmiyim bir düşüneyimde veya arkadaşının araştırmasına izin ver bir şekilde ne olduğunu öğren gerisi kuruntu senaryo kendini kandırmak olur neyin ne olduğunu bil devam edeceksen öyle et derim boşuna bu kadar üzülmüş sıkılmış olmazsın.

Bencede biran önce gerçekleri öğrenmeye çalış, kendini kandırmaının faydası yok eninde sonunda ortaya çıkar, daha fazla bağlanmadan bir karar ver bence

Saçma gelmemişti ama yapmamıştır diyordum. Senin dediğin gibi mantık kurduğumda evlenip boşanmış olsa kabul edebilirim. Evlilik varsa niye kimse bilmiyor. Birlikte yaşayıp ayrıldıysa olabilir ama ortada çocuk varsa asla olmaz.

durgunum; konunu baştan sona kadar okudum ve aklıma gelen cümle.

Allah sana akıl fikir versin. o adamın bulundağu ilden bile uzaklaş bence . başka bişey demiyorum.

Bencede biran önce gerçekleri öğrenmeye çalış, kendini kandırmaının faydası yok eninde sonunda ortaya çıkar, daha fazla bağlanmadan bir karar ver bence

Arkadaşımı aradım tc verdim. Tapu da arkadaşı varmış istersen birlikte gidelim dedi. Nüfustan birini bulursak evlenip boşanma varsa öğreniriz dedi. Ben gelmiycem sen haber verirsin dedim.

Ben zaten boşuna uğraşıyorum. Evlilik falan geçirdiyse ailem kesinlikle kabul etmez

Arkadaşımı aradım tc verdim. Tapu da arkadaşı varmış istersen birlikte gidelim dedi. Nüfustan birini bulursak evlenip boşanma varsa öğreniriz dedi. Ben gelmiycem sen haber verirsin dedim.

iyi yapmışsın öğrenirsin gerçekleri
belkide temiz çıkacak

cidden büyük sabır var ben bu kadar dayanamazdım kapalı bir insana..

İnşlh herşey gönlüne göre olur cnm

gerçektende peygamber sabrı var arkadaşta.

Aslında hiç sabırlı biri değilim sadece gerçekleri öğrenmek istemiyorum. Bir haftadır onunla o kadar mutluyum ki kabul edemiyeceğim birşey öğrendiğim anda ondan uzaklaşmam gerecek. Sadece buna cesaretim yok.

Bu forumda eşiyle sorunları olan boşanan veya düğünden 1 gün önce bile ayrılan kadınları görüyoruz.Onların söylediği keşke ozaman birşeyler yapsaydım, keşke evlenmeseydim, keşke en baştan göz yummasaydım oluyor.Sende biran önce gerçekleri öğren, istersen herşeyi öğrenebileceğine inanıyorum ben.Belkide kendini bu kadar üzmene gerek kalmayacak, belkide ortada hiçbirşey yok ve sonunda mutlu olacaksın ama birşey çıkarsada zararın neresinden dönsen kardır arkadaşım...

BAŞTAN SONA OKUDUM BEN DE.

korkmadan yanlış yapan ve kimseyi umursamayan biri.

şimdiye kadar yaptığı yanlış ve günahlarını seninle kapatmaya,temizlemeye çalışıyor.

ve bu yüzden seni bırakmıyor.

çünki çevresindeki hiç bir kız(eğlendiği vs.) senin gibi değil.

hiç kimse onu senin gibi temiz ve masum görmedi,değerlendirmedi.

herkes tecrübe ya da gözlemleriyle sana yol göstermeye çalışıyor.

bence kendine yapacağın en büyük iyilik muayenehaneden ayrılmak.

onu ne kadar az görürsen o kadar kendini kontrol edersin.
duygularının esiri olmazsın ve dışardan bakan bir insan gibi değerlendirirsin.

hayat öyle farklı ki biriyle yıllarca uğraşırsın olmaz,sonra ömür boyu yaşayacağın insan çıkar;sorunsuz evlenirsin.....

ve bir başkası için çektiğin onca üzüntüyü,göz yaşını hatırlarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…