valla kusura bakmayin ama iyi mide var sizde.....
ilginçç evi var evini satıyor
senden de kiralık ev var mı diye bilgi istiyor :26:
sana kiralık ev sormuştu diye hatırlıyorum
ama sonrada kalkıp yeni evle uğraşamam gibi bir cümle kurmuş sana
bu ne tezatlık
adam çok karışık
ah be güzelim şu adamı düşünmeyip başka biri ile yoluna devam etsen
bunun yüzünden gerçekten çok mutlu olacağın kişileride itiyorsun belki
açık açık herşeyi anlatsa şu adamda kurtulsak
gizlediği birşey var belli
ne duyacakmışsın acaba arkadaşalrından
sessiz kalıp takip etmektense adamı açık açık konuştur derim
sor aklına gelen herşeyi
enteresan!
bu evin eşyaları ne olmuş peki, muayenehanesinin bir odasına sığacak kadarmıymış eşyaları?
kime bırakmışki onları?
eğer kendinize değer veriyorsanız o işyerinden ayrılın ve araya mesafe koyup mümkün olduğunca uzak durun bu adamdan.
Nüfus kağıdıda bekar yazıyor olması,illaki bekar olduğu anlamına gelmez.Evlendikten sonra,kendi isteğiyle nüfus kağıdını değiştirmediği sürece,bekar yazılı kalır.
Ben evli olduğunu düşünmüyorum gerçi.Ama şu pek çekindiği arkadaşların ağzını ara bakalım.Bu kadar çekindiğine göre,kesin onlar birşeyler biliyorlar.Belki birisiyle yaşıyordur,belki evlilik dışı çocuğu vardır.Neymiş bu kadar affedilmez olan merak ettim.
Dün bunları yazmıştım,sana saçma gelmişti sanırım.Bugün tekniker arkadaşın benzer şeyler söylemiş.Bu seferse mantıklı buluyor ama ya doğruysa diye korkuyorsun.
Önce iyice bir düşün taşın,nereye kadar tolere edebilirsin ? Ne yapmışsa asla olmaz diyeceksin ? Boşanmışsa evet ama benimleyken evliymişse hayır,beraber yaşamışsa olabilir ama o kadından çocuğu varsa olamaz gibi kendi mantığını kur.Sınırını belirle,sonra olayın üzerine git.İster gizli araştır,ister kendisine açık açık sor.Ben seninle birlikte olmak istiyorum ama endişelerim var de.Açık olmak her zaman iyidir.Böyle içine ata ata hasta olacaksın,yazık sana.
Bencede biran önce gerçekleri öğrenmeye çalış, kendini kandırmaının faydası yok eninde sonunda ortaya çıkar, daha fazla bağlanmadan bir karar ver bence
durgunum; konunu baştan sona kadar okudum ve aklıma gelen cümle.
Allah sana akıl fikir versin. o adamın bulundağu ilden bile uzaklaş bence . başka bişey demiyorum.
bende açık açık sormandan yanayım duyduğumda senle olmaktan vazgeçeceğim şeyler ne diye sor aklıma takıldı kurtulamıyorum de sen onları çözmeye çalışıyorsan bende öğreneyimde kabullene bilecekmiyim bir düşüneyimde veya arkadaşının araştırmasına izin ver bir şekilde ne olduğunu öğren gerisi kuruntu senaryo kendini kandırmak olur neyin ne olduğunu bil devam edeceksen öyle et derim boşuna bu kadar üzülmüş sıkılmış olmazsın.
Arkadaşımı aradım tc verdim. Tapu da arkadaşı varmış istersen birlikte gidelim dedi. Nüfustan birini bulursak evlenip boşanma varsa öğreniriz dedi. Ben gelmiycem sen haber verirsin dedim.
iyi yapmışsın öğrenirsin gerçekleri
belkide temiz çıkacak
cidden büyük sabır var ben bu kadar dayanamazdım kapalı bir insana..
İnşlh herşey gönlüne göre olur cnm
gerçektende peygamber sabrı var arkadaşta.
Aslında hiç sabırlı biri değilim sadece gerçekleri öğrenmek istemiyorum. Bir haftadır onunla o kadar mutluyum ki kabul edemiyeceğim birşey öğrendiğim anda ondan uzaklaşmam gerecek. Sadece buna cesaretim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?