Van'da ne kadar da mutluymuşum

bence önemli neden satmış ve neden yeni bir ev açmamış sattığı evin parasını napmış bunlar bilnmesi gereken şeyler.

Bir banka hesabı var aldığı muayene ücretlerini sekreter bu hesaba yatırıyor. Sattığı evin parasını buraya yatırmış olabilir yine de bilemiyorum. Yeni eve taşınmaktan üşeniyormuş. Sattığı evin adresini biliyorum ama gidip de o kişiye de soramam. Kızacaksınız ama ben bunun odasını karıştıracağım başka türlü birşey bulamam. Dikkatlice bakarsam anlamaz

Yorumlarınızı tam olarak okuyamadım.
Geçmişte bir ilişkisi olmuş olabilir, belkide karşı taraf şikayetçi olacağım diyordur.
Sıkıntısı ondandır. Belki hamile bir eski ilişki vardır.
Belki dünyada olan bir çocuğu bunlar tek gecelik ilişkilerde bile olabilir.
Evin parasını belkide konuyu kapatmak için harcamıştır.
Nüfus cüzdanı otomatik olarak değişmez, onun için özellikle nüfus müdürlüğüne gitmek gerekir.
Ama evli olsa ayrı yaşıyorum boşanacağım derdi en baştan.
Birde mutlaka face den falan yakalardın birşeyler...
Bence ilk yazdığım gibi kısa bir ilişkinin ağır faturası omuzlarında...

Bugün benim izin günüm. Muayenehaneye geldim. Tekrar konuşuruz diye erken geldim. Aradım bir hastanın doğumuna gitmiş. Faceden hiçbirşey yakalamadım.

Kızlar galiba birşeyler buldum. Postaneden üç dört ay üst üste yatırılmış havale faturası. Bir bayan ismi üstelik adres ankara ve tutar 2000 ytl ve daha üç gün önce yatırılmış. Adres sattığı evin semtindeki postane. Bu durumda çok gariplik var. Bu kadın kim ki bu kadar para göndermiş kaç aydır ve sattım dediği evi belki de birine verdi. Aklıma tek gelen şey bunun hayatından ya evlilik geçti ya da ortada bir çocuk falan var. Birde dolabında bir sürü prezervatif gerçi burası klinik firmalardan gelebilir ama odasında ne geziyor. Kafayı yiyeceğim ben şimdi odanı karıştırdım bunları buldum diyemem ki

öyle diemezsin ama arkadaşlar bana seninle ilgili imalarda bulunuyolar tam ne olduğunuda söylemiyorlar benden sakladığın ne var senin diebilirsin ayrıca bi ara arabasında bir bayan görmüştün kimdi o kardeşim mi demişti sana

Gerçekten evi varmıydı acaba yani benim dediği ev belkide değildi.
Ev sahibine de borcunu göndermiş olabir.lirmi.
Ne bileyim aklıma pek birşeyde gelmiyor.

Arabada gördüğüm kişi bizim hastaneden bir doktordu. Kim konuştu diye didikler durur. Böyle bir durumu varsa hastanede kimsenin haberi yoktur.

Gerçekten evi varmıydı acaba yani benim dediği ev belkide değildi.
Ev sahibine de borcunu göndermiş olabir.lirmi.
Ne bileyim aklıma pek birşeyde gelmiyor.

İyi de onun olmayan bir eve niye zamanında kendi evim desin ki benimde kafam karıştı. Belki de günahını alıyorum bir borcu falan mı var ki ama semtin o aynı olması çok fazla tesadüf

İyi de onun olmayan bir eve niye zamanında kendi evim desin ki benimde kafam karıştı. Belki de günahını alıyorum bir borcu falan mı var ki ama semtin o aynı olması çok fazla tesadüf

Kiracı olduğu ev için benim evim diyebilir.
Huyunu suyunu bilemiyorum ama bazı insanlar durumunu olduğundan iyi göstermeyi meziyet sanır.

canım içinde olduğun durum gerçekten kafa karıştırıcı. Size hiç flört döneminizde kendinden bahsetmedi mi? Şimdi arkadaşlarınla felan görüşmen onu korkutuyo, hakkında bişey demelerinden çekiniyo. Sana sevgisini ifade etmesi çok güzel ama ne biliyim senin yerinde olsam bende bocalardım. Ya çok esrarengis birisi ya da size kendini öyle gösterip daha çok kendine çekmeye çalışıyo. Aslında önemli olan sizin hisleriniz, sezgileriniz. Çünkü siz onun yüz ifadesini görüyosunuz, ses tonunu işitiyosunuz. İnşallah sonunda çok güzel bi aşk hikayesi olur, mutlu olursunuz birlikte. Kafanızı karıştıran şeyler umarım yakında çözülür güzellikle.

ne karışık bir durum...hastanede konuşulmuyor mu onun hakkında birşeyler...işte şöyleydi böyleydi gibi...oradan bişeyler öğrenemez misin? ortak arkadaşınız yok mu ağzını aralasan...

Telefonla konuştuk doğum hala bitmedi. Hasta randevularını kaydırsana dedi. Postaneden aradılar cuma günü filanca kişiye havale ettiğin parayla ilgiliymiş dedim. Telefonda bir an duraksadı ne dediler dedi birşey demediler daha sonra tekrar ararız dediler dedim. Yalanın gerisini bulamadım sadece o an tepkisini ölçmek istedim. Belki böylelikle konuşma açıp sorarım o kadın kim diye

ne karışık bir durum...hastanede konuşulmuyor mu onun hakkında birşeyler...işte şöyleydi böyleydi gibi...oradan bişeyler öğrenemez misin? ortak arkadaşınız yok mu ağzını aralasan...

Ben hastanede yeni sayılırım kime neyi nasıl soruyum. Hastanede sevilen biri ve kimsenin de özel hayatıyla ilgili birşey bildiğini zannetmiyorum. Samimi arkadaşları var ama böyle birşey nasıl sorulur hem onun arkadaşları ben daha yeni tanıyorum

canım hikayen güzel gidiyor bence bozma bunu aklını karıştırp sorgulayacağım diye hata yapıyorsun her şeyi oluruna bırakırsan senin iç,n daha hayırlı olur bence bu çocuk sana aşık ama çevresindekilere direniyor sen ona destek olmalısın daha önce de yazdım sevgine sahip çık ve mutlu olduğun anları güzel geçir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…