senden önce nerde kalıyordu acaba????????????? Değişmez güzelim gidip değişmesi için başvuru yapmadığın sürece değişmez.
ilk sevgiliyken kendi evinde kalıyordu. Niye muayenehanede kalıyorsun dedim sattım dedi.
neden satmış peki evi
niye sattığını sormadım adresini biliyorum bu sence önemli bir ayrıntı mı
bence önemli neden satmış ve neden yeni bir ev açmamış sattığı evin parasını napmış bunlar bilnmesi gereken şeyler.
Yorumlarınızı tam olarak okuyamadım.
Geçmişte bir ilişkisi olmuş olabilir, belkide karşı taraf şikayetçi olacağım diyordur.
Sıkıntısı ondandır. Belki hamile bir eski ilişki vardır.
Belki dünyada olan bir çocuğu bunlar tek gecelik ilişkilerde bile olabilir.
Evin parasını belkide konuyu kapatmak için harcamıştır.
Nüfus cüzdanı otomatik olarak değişmez, onun için özellikle nüfus müdürlüğüne gitmek gerekir.
Ama evli olsa ayrı yaşıyorum boşanacağım derdi en baştan.
Birde mutlaka face den falan yakalardın birşeyler...
Bence ilk yazdığım gibi kısa bir ilişkinin ağır faturası omuzlarında...
kızlar galiba birşeyler buldum. Postaneden üç dört ay üst üste yatırılmış havale faturası. Bir bayan ismi üstelik adres ankara ve tutar 2000 ytl ve daha üç gün önce yatırılmış. Adres sattığı evin semtindeki postane. Bu durumda çok gariplik var. Bu kadın kim ki bu kadar para göndermiş kaç aydır ve sattım dediği evi belki de birine verdi. Aklıma tek gelen şey bunun hayatından ya evlilik geçti ya da ortada bir çocuk falan var. Birde dolabında bir sürü prezervatif gerçi burası klinik firmalardan gelebilir ama odasında ne geziyor. Kafayı yiyeceğim ben şimdi odanı karıştırdım bunları buldum diyemem ki
öyle diemezsin ama arkadaşlar bana seninle ilgili imalarda bulunuyolar tam ne olduğunuda söylemiyorlar benden sakladığın ne var senin diebilirsin ayrıca bi ara arabasında bir bayan görmüştün kimdi o kardeşim mi demişti sana
Gerçekten evi varmıydı acaba yani benim dediği ev belkide değildi.
Ev sahibine de borcunu göndermiş olabir.lirmi.
Ne bileyim aklıma pek birşeyde gelmiyor.
İyi de onun olmayan bir eve niye zamanında kendi evim desin ki benimde kafam karıştı. Belki de günahını alıyorum bir borcu falan mı var ki ama semtin o aynı olması çok fazla tesadüf
Kiracı olduğu ev için benim evim diyebilir.
Huyunu suyunu bilemiyorum ama bazı insanlar durumunu olduğundan iyi göstermeyi meziyet sanır.
ne karışık bir durum...hastanede konuşulmuyor mu onun hakkında birşeyler...işte şöyleydi böyleydi gibi...oradan bişeyler öğrenemez misin? ortak arkadaşınız yok mu ağzını aralasan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?