Mesajlardan sonra bişey olmadımı bişey demedimi konuşmadınızmı
Sabah nöbetten çıktım servise gittim baktım yoktu. Muhtemelen izinliyse bu saatte uyuyordur aramadım akşam karşılınca nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum. Söylediklerine inanmak istiyorum. Bu kadın dediği gibi sevgilisi değil de arkadaşı olsa niye onun yatağında yatıyor bu çok tuhaf bir durum.
O kadının da açıklamasını yaptı ama beni mi kandırmaya çalışıyor inanmadım. Dün akşam arkadaşlar oturduğumuz kafede bira içtiler. Ben nöbete geleceğim diye içmedim. Resim çektiler arkadaşın biri bunlar face atacağım seni etiketlerim seninki görsün nasıl eğlendiğini dedi. Boşver dedim ama gece resimleri atmış altına yorumlar ama acayip yorumlar yazmışlar. Nöbette telefonumu sessize alıyorum aramış ama duymadım arka arkaya mesajlar atmış. Ne yapmaya çalışıyorsun bu hareketler sana yakışmıyor basit kadınlar gibi davranıyorsun yazmış. ikinci mesajında bana kendini mi ispat etmeye çalışıyorsun. Üçüncü mesajı buraya gelen bayan arkadaşımı sevgilim mi zannettin onun için mi böyle aldırmazları oynuyorsun sormadan bile kim olduğunu okuldan sınıf arkadaşım kalacak yeri yoktu izmir'e de bir arkadaşım kaza geçirdi onun için gittim eğlenmek için gitmedim. Bir mesaj daha attı benim hayatımda kimse yok seninle tanıştıktan sonra hayatıma kimseyi almadım seni de kandırmadım açık konuştum zaman ver dedim sende beni birazcık seviyorsan anlayışla karşıla ve başka bir kadın olmaya çalışma ben senin bu halini seviyorum yazmış. Bu mesajlar beni allak pullak etti sizce bu adam beni kandırıyor mu yoksa ciddi mi anlayamıyorum.
çok zor bir ayrım gerçek mi, yalan mı ama ne olursa olsun seni biraz düşünse o kadını oraya almaz alsada seni haberdar ederdi bir mesaj atardı haberin olsun ihitiyacı olan bir arkadaşın orda diye senle iligili herşeyde müdahele ediyor. nedenini anlamadığım bir karışıklık var hayatında onu çözüp bitirecek sonrada sana gelicek ama sana karşı sorumlu değilmiş gibi davranmakta serbest ama sen hiç değişmeden onu bekliceksin bu değişmekte değil arkadaşlarınla görüşmenden bile rahatsız oluyor aslında ondan uzaklaşmandan çok korkuyor yanındaki kişileri tanımadığı için kıskanıyor kendini çok üzmeden sabırla bekleyebilirsen birşeyler yaşanır belki ama kendini kitleme hep bakımlı ol ve arkadaşların etrafında olsun bunlar sana kendini iyi hissettiren şeylerse kimse için vazgeçme oda hayatına çeki düzen verip yanına gelebiliyorsa buyursun gelsin. Onun için ne kadar az şeye katlanırsan o kadar az üzülürsün hayatını yaşamaya devam et.
canım cok zor bir durum anlattıklarına bakılırsa bu doktor seni seviyor.biraz zamana ihtiyacı var.eger seviyorsan bekle derim ben
Canım ben beklerim ama onun da hayatına biraz çeki düzen vermesi lazım. Yoksa ben uslu kız olarak oturacağım beyefendi eski salaş hayatına devam böyle birşey olamaz
sana ciddi olduğunu yaşam tarzını değiştirerek gösterebilir..lafla olmuyor bu işler.
O soruları bir kendisine sorsa ; kendisi bir orta yol bulsa.Dengesiz dengesiz davranıp sinir bozmasa..
Umursamaz görünmeniz de işe yaramış gibi.Tamamen dökülmesi yakındır.Artık niye zaman istiyorsa? Ya da geçmişteki durumu ne ise ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?