Van'da ne kadar da mutluymuşum

fzkc rica ederim gerçekleri duymaktan rahatsız oluruz ama benim durumum için dediklerin doğru. Yanından ayrılmaya cesaretim onu göremezsem hayat biter gibi geliyor

Mesajlardan sonra bişey olmadımı bişey demedimi konuşmadınızmı

Sabah nöbetten çıktım servise gittim baktım yoktu. Muhtemelen izinliyse bu saatte uyuyordur aramadım akşam karşılınca nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum. Söylediklerine inanmak istiyorum. Bu kadın dediği gibi sevgilisi değil de arkadaşı olsa niye onun yatağında yatıyor bu çok tuhaf bir durum.

hayır bide arkadaşına yardım edecekse etsin ankara küçük bir yer değilki bir sürü güvenli otel var nie gözünün içine sokar gibi çalıştığınız yere getirmiş

bende konunu bastan berı takıp edıyorum yazmak ıhtıyacı hıssettım artık bence ılk olarak ısten ayrıl 1-2 ay onu gormek ıcın sservıse gıtme caba gosterme rutın hayatına devam et senı arayıp hesap sorar bı tavırla konustugunda hayatındakı yerını sor 1-2 ay kendını tutabılırsen ve ıstıkrarlı davranırsan sana hıslerının gercek olup olmadıgını anlarsın bıde arkadasının kalacak yerı yoktu yalanına ben ınanmadım dıkkatlı olmalısın ve sabırla davranarak onu cozumleyebılırsın

çok zor bir ayrım gerçek mi, yalan mı ama ne olursa olsun seni biraz düşünse o kadını oraya almaz alsada seni haberdar ederdi bir mesaj atardı haberin olsun ihitiyacı olan bir arkadaşın orda diye senle iligili herşeyde müdahele ediyor. nedenini anlamadığım bir karışıklık var hayatında onu çözüp bitirecek sonrada sana gelicek ama sana karşı sorumlu değilmiş gibi davranmakta serbest ama sen hiç değişmeden onu bekliceksin bu değişmekte değil arkadaşlarınla görüşmenden bile rahatsız oluyor aslında ondan uzaklaşmandan çok korkuyor yanındaki kişileri tanımadığı için kıskanıyor kendini çok üzmeden sabırla bekleyebilirsen birşeyler yaşanır belki ama kendini kitleme hep bakımlı ol ve arkadaşların etrafında olsun bunlar sana kendini iyi hissettiren şeylerse kimse için vazgeçme oda hayatına çeki düzen verip yanına gelebiliyorsa buyursun gelsin. Onun için ne kadar az şeye katlanırsan o kadar az üzülürsün hayatını yaşamaya devam et.

Bu adam senin arkadaşlarına bile tahammül edemeyecek kadar kıskanç biri aslında kıskançlığı seni kaybetme korkusu ama kendisi maşallah nasıl arkadaşları varsa yatağında bile yatıyor. Klasik Türk erkeği işte ya okumuşu da aynı cahili de

Evde nöbetten gelince uyudum. Telefonum sessizdeydi aramış yine annemde çantam da titreşim sesini duyunca açmış konuşmuşlar. Beni sormuş annem de uyuyor kalkınca aradığınızı söylerim demiş. Kalktım uyku sersemine seni beraber çalıştığınız doktor aradı dedi. Ben birden panik oldum ne konuştunuz dedim. Telefon bekliyor senden ara dedi. Zaten birazdan oraya gideceğim gerek yok dedim. Annem şüpheli bakışlarıyla bu doktor kaç yaşında, sesi çok genç geliyor, bekar mı dedi. Yaşını bilmiyorum nişanlı dedim benden şüphelenmesin diye. Annem aynı yerde yalnız kalıyorsunuz aman dikkat et baban bu kadar genç bir doktorla çalıştığını bilse kızabilir doktordan koca olmaz diye söylendi durdu. Her insana sapık gözüyle bakılmaz ki dedim ama annem baya şüphelendi.

Kusura bakmayın tek tek cevap yazamıyorum. Siteye çok fazla giremiyorum. Yorumlarınız için sağolun hala aramadım onu birazdan muayenehaneye gideceğim.

Bu kadar üstüme düşmesi sonra da zaman ver demesi bana garip geliyor. Hayatında çözemediği bir pürüz ne olabilirki diyorum. En fazla hayatında bir kadın olabilir. Beni cidden istiyorsa bu da halledilmeyecek bir pürüz değil

canım cok zor bir durum anlattıklarına bakılırsa bu doktor seni seviyor.biraz zamana ihtiyacı var.eger seviyorsan bekle derim ben

canım cok zor bir durum anlattıklarına bakılırsa bu doktor seni seviyor.biraz zamana ihtiyacı var.eger seviyorsan bekle derim ben

Canım ben beklerim ama onun da hayatına biraz çeki düzen vermesi lazım. Yoksa ben uslu kız olarak oturacağım beyefendi eski salaş hayatına devam böyle birşey olamaz

bencede o arkadasiyla ilgili söyledikleri yalan...
kalacak yeri yok diye getirip yataginda da yatirmasi cok sacma...
ama sasirdim bayagi dökülmüs beyefendi...
acik acik seni seviyorum, sende seviyorsan beni bekle demis...
bana nedense samimi gelmeyen bir seyler var...
ya hayatinda yolunda gitmeyen bir seyler var yada, psikolojik bir sorunu var...
sen yine de temkinli ol derim...

Canım ben beklerim ama onun da hayatına biraz çeki düzen vermesi lazım. Yoksa ben uslu kız olarak oturacağım beyefendi eski salaş hayatına devam böyle birşey olamaz

acayip bir yasantisi olan insani neden bekliceksinizki,onun keyfinin yetmesinimi bekliceksiniz yanibirakin Allah askina,baska erkekmi kalmadi... simdi neyse sonrada ayni olur....

Durgunum sen evlenilecek birisin onun için ama o öyle mi senin için ayrıca eğer hayatında biri varsa ve ondan senle tam olarak bir ilişkiye başlayamıyorsa eminim şuan o kişiden ayrılmaya callışıyordur bahaneler üreterek anlaşamıyoruzu göstermeye çalışarak yani diğer aldatılan terkedilen kızlar gibi eğer varsa hayatında birisi böyle bir adam sizi ne verebilir açık açık konuşmadığı sürece hiçbir hareketini ciddiye almayın ailevi bir sorunsa orası ayrı ama yinede açık olması lazım...

Kızlar sağolun yorumlarınızı okudum. Ben de sizin gibi düşünüyorum, mantığım çerçevesinde hareket etmeye çalışıyorum. Son konuşmalarımızdan şunu anladım sevgili olduğumuz takdirde hayatında beni rahatsız edebilecek önemli bir sorun var. Dün telefonlarını açmadığım için çok endişelenmiş beyefendi daha da döküldü. Bugün işlerden sonra yemeğe gidelim diye ısrar etti. Konuştuk ama bu konuşma beni daha çok endişelendirdi. Söylediklerini kısmen yazıyorum. Arkadaşlarımla dışarı çıkmama niye bozuluyorsun sevgilim olsan bile böyle birşeye hakkın yok dedim. Bana arkadaşlarını tanımıyorum ve seni olumsuz etkileyebileceklerini düşündüm çünkü seni etkilemek çok kolay eminim benim hakkımda olumsuz şeyler konuşmuşlardır dedi. Senin hakkında konuşmadık dedim ama bana ruh halin çok değişik birgün seni çok üzgün görüyorum ve kendime çok kızıyorum seni üzdüğüm için hayatımda birşeyleri düzeltmeye çalışıyorum ertesi gün gayet neşeli oluyorsun beni umursamıyorsun bir günde ne oluyor sana ister istemez birilerinin seni etkilediğini düşünüyorum dedi. Bunun bir ortası yokmu dedi. Sana yaklaşmaya korkuyorum ellerini tutmak sarılmak istiyorum ama vereceğin tepkinden korkuyorum dedi. Arayıp sormuyorsun, sevgiliyken de böyleydin birgün bile ben aramadan aramadın dedi. O gece yanında kalan arkadaşı için defalarca yemin etti aramızda birşey yok diye birde nasıl tek başına otelde bırakayım dedi. Bende ulus'ta ki otellere götürecek değildin dedim. Yatağımda yatmış olabilir ama çarşafı falan değiştirdim bende başka odada kaldım dedi. Yine zaman ver dedi. Ne için zaman istiyorsun, ne sorunun var dedim geçiştirdi. Tıp okumaya başladığımda 17 yaşımdaydım şuan 30 yaşımdayım 13 yıldır yanlız yaşıyorum geçmişte yaşadığım şeylerle ilgili mesela biri birşey söylese beni terk eder misin dedi. Bilmiyorum dedim. Sonra geçmiş geçmişte kalmıştır falan dedim. Beni eve bırakırken arabada öpmek istedi izin vermedim. Eve gelince mesaj attı Akşam başımı yastığa koyduğumda seni düşünüyorum sabah uyandığımda yanımda seni görmek istiyorum ciddi olduğumu daha nasıl anlatabilirim diye yazmış. Cevap vermedim Evdeyim gözüme uyku girmedi. Bir insanın hayatında pürüz ne olabilir en fazla birileriyle birlikte olmuştur ama bunun başka bir sorunu var.

sana ciddi olduğunu yaşam tarzını değiştirerek gösterebilir..lafla olmuyor bu işler.

O soruları bir kendisine sorsa ; kendisi bir orta yol bulsa.Dengesiz dengesiz davranıp sinir bozmasa..
Umursamaz görünmeniz de işe yaramış gibi.Tamamen dökülmesi yakındır.Artık niye zaman istiyorsa? Ya da geçmişteki durumu ne ise ?

Nüfus cüzdanında bekar yazmasa evli olduğundan şüphelenceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…