Van'da ne kadar da mutluymuşum

Canım benim eğer bilinecek bişey varsa geç olmadan kendini daha çok kaptırmadan öğrenmendir. Belki şu anda gerçeklerle yüzleşmeye cesaretin yok ama nasılsa bişeyler varsa ortaya çıkacak, işte o zaman ben ne yaptım deme.. En iyisi açıkca konuşmanız, yoksa bu kuşkular size rahat vermeyecek. İnşallah kuşku duyacağın şeyler yoktur, aşkını doya doya yaşarsın. Acabalar içinde iken duygularını farklı yansıtırsın çünkü.

Son düzenleme:

Herşey için çok geç ben zaten yeteri kadar kapıldım eğer ondan uzaklaşırsam kendimi nasıl toparlarım bilmiyorum.

Arkadaşım mesaj attı müsaitmisin diye. Müsait değilim dedim. Müsait olunca ara konuşalım önemli dedi. Muayenehanedeyim aile planlaması diye bir projesi var ona yardım ediyorum bilgisayarda rapor hazırlıyorum. Zaten gece onikide nöbetim var gelince konuşuruz dedim o da bu ara gececi. Şuan içerde bir hastası var. Birde bugün çok komik birşey oldu bunun bir hastası vardı yaşlı bir teyze rahmini almıştı. Bu kadın gelip gittikçe seni torunumla tanıştırcam diyip duruyordu torunu da 23 yaşında daha çocuk sayılır ben 27 yaşımdayım. Cidden bir bahaneyle tanıştırdı muayene kontrolüne gelince beraber geldiler. Yaşından daha da küçük gösteriyordu ben hep şakaya almıştım. Bugün o çocuktan muayenehaneye adıma çiçek gelmiş. yanında çalışan bir öğrenci kız var o anlattı bizimki çiçeği alıp çöpe atmış. Şu saat oldu daha sana çiçek göndermişler demedi. Hiç konusunu bile açmadı.

sabırsızlıkla bekliyorum ne konuşacaakkk :)

büyünün bozulacağından korkuyorsun

önemli dediğini göre birşeyler var. Ben hala onu düşünüyorum bugün beni hastaneye yine o bıraktı gece nöbetim var fırsat bulursam yanına gelirim dedi şimdi moralimi bozmayım yarın öğrenirim

ayyy ara lütfen. ne olmuş en azından boşanmışmı onu öğren çok merak ettim çatlarım valla

şimdi öğren şimdi. ha şimdi ha yarın ne fark eder. kötü bişey varsa eğer eninde sonunda moralin bozulacak. bir an önce öğren sende rahatla işte. yarına kdr için içini yemicek sanki

valla ii sabrediyorsun. yani ben ne olduğunu tel de sorar detayları yanında öğrenirdim. yarına kadar durabilirsen bravo. Şimdiye aramış ne kararlar vermiştim ben belkide cıngarı çıkarttıydım =))

Son düzenleme:
bende merak ettim simdi...
gercekleri ögrenmen gerekiyor, bakalim issiz adamimiz neler gizliyor senden?

Aramayım da yanına gideyim yazacak gücüm olursa yazarım beni merak ettlğiniz için sağolun

peki durgunum kendi kendini yemene değecek mi bunlar.. öğren ve kurtul derim.. ne kaybediceksin ki..
maksimum onun gerçek yüzünü öğrenirsin.. yada kötü bişey çıkmayacak için rahatlayacak.. Tut ki en kötü şeylerle karşılaştın bu seferde şunu düşünmelisin.. Hayat çok kısa bir insan için günlerini heba ettiğine değecek mi.. Şu anda başka kimseye izin vermiyosun hayatına girmesi için.. O yüzden güzel şeyleri hesaba katamıyosun .. Bu kişiyle yada başkasıyla güzel günler geçirmeye başladığında şu anda yaşadıkların aklına bile gelmeyecektir.. Kendini düşün sadece... Güzel şeylerin olmasına izin ver..

Sonuç neyse konuşamasamda mesaj atmasını isterdim.
Olanla ölene çare yok. O nedenle kendime bu sancılı süreci yşatmazdım.

Umarım kötü bir sonuç çıkmaz.
Bence onun evi falan yoktu, ( Bu duyacaklarımız arasında en iyi ihtimal sanki )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…