Van'da ne kadar da mutluymuşum

Ben alp'in masum olduğunu inanmıyorum. Belki de kızı evlilik için o kandırdı. Yaşadığı her neyse düşünün ev vermiş. Verdiği ev bugün satsa 200.000 ytl edecek bir evdi

banada bir kız kandırmaz gibi geliyo. biz nişanlımla tayin için nikah yapmıştık ve bu süreçte sorunlar çok oldu ayrıldık. yani nikahlı 2 hafta kaldık.. bişey yaşanmadı doğal olarakta.. ama başkasına facebook mesajı yazmış: tamamen çıkar için yapılmış karşı taraf evliliği.. tayin için yaptı ayrıldı gibisinden. kendiside doktordu üstelik. şimdi ben onu kandırdım mı? ya da çıkar için mi yaptım. amacım evlenip yuva kurmak mutlu olmaktı. bunun için önceden nikah yaptım okulum belli olsun diye.. kendiside çok iyi biliyor. ama şimdi pişman oldum nikah yaptığıma, sonuçta hangi kız ister evlenip boşanmayı, çok ağır bişey. psikolojim alt üst oldu.
güvenme bencede.. kızın formalite nikah yapabileceğini sanmıyorum.. kafanı takma, Allah tan hayırlısını iste..

Bende böyle düşünüyorum bir kız için ne kadar onur kırıcı bir durum. Alp ikna etmiş olabilir bunları ancak alp ile karşı karşıya gelince gözlerine bakınca anlayacağım. Seni çok iyi anlıyorum benzer bir durum psikolojin tabi ki bozulmuştur kendi eksiğini kapatmak için sana çamur atmış

ya şöyle olmuş olabilirmi? Benim bi arkadaşım var bekar kendisi... durumları hiç iyi değildi.. kiralarını bile ödeyemiyordu.. buna teklif gelmiş.. askeriyede bi doktor varmış, evlenmez ise tayini doğuda bi hastaneye çıkacakmış.. o da onunla nikahlandı karşılığında para aldı.. ama notere gidip ne kadar alacağı hakkında bi evrak imzalattılar... belki onun da formalite icabıydı ama kız daha fazlasını istedi, boşanmıcam dedi.. bu da olabilir.. biz anca böyle tahmin yürütebiliriz.. işin gerçeğini anca alp den öğrenebilirsin...

buda mantıklı evet.
geçekleri Alp anlatırsa anlatır

ama üzülmeni istemezdik
ablanın yanına gitmende çok iyi olmuş

çabuk atlatırsın çok düşünüp üzülme
güçlü bir kızsın

Bu kadının durumu niye kötü olsun ki sonuçta bir maaşı var okumuş biri

Kızlar günaydın rüyamda hep formalite evliliklerle uğraştım.

günaydın insanın bilinçaltına ne girmişse onu görüyor işte ben ortada şöyle bir formalitelik olduğunu düşünüyorum bu kız bi şekilde alple evlenmek zorunda kaldı (bekaretlik meselesinden dolayı) alple değildir de belki başka birisiyle yaşamıştyır bu olayı alpinde işine gelmiştir evlilik atanmadan dolayı ama sonra hatun bırakmadı bunu ailelerde istiyordu kadın yararlandı bundan yararlanıyorda hala...

Kadını tanımıyorum ki olabilir ailesine evlendiğini söylediğine göre bu da olabilir. Olabilecek şeyler çok fazla boşandığını ailelerin bilmemesi büyük sorun demek ki alp ailesinden çekiniyor

Bunu ben de düşündüm.Daha önce bekaret sorunu açan üyeler buna benzer çareler düşünmüştü.Olmayacak şey değil.
Ayrıca açıktan gönderilen paralar,eşya taksidi filan olabilir.Ev döşediler,e tabii bunun eşyası var,bulaşık,çamaşır makinesi var muhakkak.Belki borç ödüyordur.

Şimdi alp aradı ne yapıyorsun nerdesin dedi. Ben ona ablam rahatsız onun için gidiyorum demiştim. Kuafördeydim eve gidiyorum dedim niye kuaföre gittin diye sordu ben de salak salak dün ne dediğimi unutarak cevap verdim akşam yemeğe gideceğiz dedim. Bana hasta ablanla yemeğe mi gidiyorsun dedi. Sana iyi eğlenceler diyip telefonu suratıma kapattı

neden herşeyi bildiğini söylemiyosunki? böyle içinde kurup duracağına tek çırpıda öğren bitsin bu işkence...

Üniversite de çalışan bir hoca sonuçta donanımlı biridir bekaretlik falan bu tarz şeyleri düşünmesi de saçma düşündükçe başka şeyler çıkıyor belki de bu kadın hamile onun için para gönderiyor evini verdi buda bir ihtimal

Valla iyi sabırlısın.
Suratına telefonu kapattığında açıp telefonu sen ne hakla benim yüzüme telefon kapatıyorsun.
Ne hakla bana hesap soruyorsun, foyan ortaya çıkmayacakmı sandın dişye başlardım hesap sormaya.
Muayenehaneye gelen kızda belki cici eşidir.
Biryerlerden başlaman, dişini göstermen lazım.
Sana iltifat etmesi, bazen hesap sorması senin hoşuna gidiyor anlıyorum ama,
sadece o hareketlerle beslenme. Temelde yatan kocaman bir sorun var kafana sadece onu yaz.

*Yok bana gelen çiçeği çöpe attı
*Çok güzelsin ondan bakıyorum dedi. ( sonrada sana sadece ailen güzel olduğunu söylüyordur gibide bir laf etti )
* Saat geç oldu bu saatte yalnız çıkma ben seni bırakayım dedi.
* Bana zaman ver senden hoşlanıyorum dedi ( Hemde hiçbir açıklama yapmadan )
Yani kısaca hayatına karışma hakkını buldu kendinde.
Bunları unut, bunları ilk aşkını yaşayan cahil-toy gençlerde yapıyor.

Bu adam sana evi sattığını söyledi ( hemde parasını eşine gönderdi ) Neden baştan evim var dedi
ve neden bana ev bul gibilerinden laflar etti.
İlişkinizin başından neden anlatmadı sorunlarını hemde seni hiç umursamıyordu o zamanlarda.
Acaba o dönemlerde evliliğinin halen devam edeceğini sanıyordu da seninle dalgamı geçti.
Beni bekle derken durumunu açıklayamazmıydı, hepmi gizli kalacaktı.
Bu ilk evlilik meseleside onu üzseydi ya da dert etseydi öyle barlarda sabahlayamazdı.

Aslında çok şey var yazacak.
Ama özetle senin hesap sorma vaktin gelmiş, bari bunu uzatma.
Arkadaşı ona bir şekilde bahseder bence, en azından ilk senden duysun herşeyi bildiğini.
Donanımsız yakalansın yani, önce başkaısndan duyarsa güzel kılıf uydurabilir.

Umarım en doğru olanı yaparsın.

Sevgiler...

Son düzenleme:
telefonda söyleyip kurtulmak daha mı iyi ben yüzündeki ifadeyi görmek istiyorum

bencede yüz yüze görüşmek daha iyi ya kadınla ilgili şöle olabilir küçük yerde oturuyolar demiştin ya belki ailesi çok baskı yaptı hazır alpte böle zordayken tayin meselesinden yararlandı sevse neden boşansınki dimi

Yazdıklarını okuyunca sudan çıkmış balığa döndüm senin yazdığın gibi onun bana yaptığı iltifatları ne biliyim hep olumlu yönlerini düşünüyorum. Telefon açıp herşeyi söyleyeceğim dediğim gibi belki de arkadaşıyla konuşur ve sorduğum herşeye mantıklı cevaplar verebilir

canım konunu açtığın günden beri okuyorum seninle heyecanlanıp seninle üzülüyorum herkes gibi
arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum
arkadaşı konuştuğunuzu söylemeden sen ona hesap sor ne zamana kadar böyle bir ilişki yaşayacaksın
seni ne zannediyo bu adam kendini bu kadar ezdirme tavrını net koy ki ilerde bi ilişki yaşarsanız senin ağırlığını hissetsin
umarım haddimi aşmamışımdır çok sinirleniyorum adamın tavrına

Aradım epeyi bir açmadı. Niye oraya gittin dedi. Ben de senin benden gizlediklerini öğrendim seni görmek istemedim onun için buraya geldim dedim. Ben de ne zaman hesap soracaksın diye merak ediyordum dedi hangi kuş beyinli arkadaşın benim hakkımda araştırma yaptı laboratuarda çalışan arkadaşın mı dedi. Ne önemi var sonuçta sen bana yalan söyledin sen anlatmadığın için ben başkasından öğrendim dedim. Birden bağırmaya başladı ne öğrendin sen benim ne yaşadığımı ne biliyorsun dedi arkadaşların ne anlatabilir dedi ben konuşuncada sus beni dinle diye bağırdı ya sen bugün buraya geliyorsun ya ben oraya geleceğim bugün bunu konuşacağız şimdi ameliyatım var çıkınca arayacağım diyip kapattı.

tamam bu da gelişme. en azından inkar etmedi ve sanırım senin bişeyleri öğrendiğini o da tahmin ediyordu.
bence gitme sen, çok istiyorsa o gelsin. sen neden gidecekmişsin ayağına? sen gittiğin zaman onun söyleyeceği herşeye kayıtsız şartsız inanacağının ışığıı vereceksin ona.
gelsin, adam gibi anlatsın herşeyi, bakalım vardır elbet açıklamaları.
sen de bize yazarsın, bu kadar kişi elbet anlarız nerelerde salladı nereleri gerçek.

bak görüceksin bence bu işin sonu çok güzel olucak canım...

Konuşmama fırsat bile vermedi. Aradığında da açmayı düşünmüyorum ya ben gelevekmişim ya o keşke gidince konuşsaydım hem suçlu hem güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…