pes yahu bu ne rahatlık senin aileni bu zamana kadar vakit geçirdiği kızların aileleri ile karıştırıyor bu böyle şeyleri kaldıramayacak insanlar olduğunu düşünemiyor ,
yine de ne olursa olsun bundan sonra noluyo bitiyo öğrenirsin
Kızlar ben çok heyecanlıyım gelmesine daha var ama çok stresliyim. Evde aptal aptal dolaşıyorum. Ablam bir odaya girer konuşursunuz diyor annem ablamın şu yaptıklarını bir bilse bizi heralde evlatlıktan red ederdi. Bu akşam yemeğe çıkacaktık iptal ettik. Hala alp'de ki bu rahatlığı anlayamıyorum ailemden de çekinmiyor. Gerçi ablam eniştem farklıdır annem ve babam gibi değiller. Bir de kızlar şöyle düşünüyorum alp'in anlatacaklarından sonra affedip ilişkimize devam edelim demek saçma geliyor. Ondan uzaklaşmalıyım diye düşünüyorum zaten gerçekten beni istiyorsa bir şekilde kendini affettirmek için uğraşsın istiyorum. Uğraşmayıp bırakırsa da yeterince sevmiyordur diye düşünüyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? :44:
Kızlar ben çok heyecanlıyım gelmesine daha var ama çok stresliyim. Evde aptal aptal dolaşıyorum. Ablam bir odaya girer konuşursunuz diyor annem ablamın şu yaptıklarını bir bilse bizi heralde evlatlıktan red ederdi. Bu akşam yemeğe çıkacaktık iptal ettik. Hala alp'de ki bu rahatlığı anlayamıyorum ailemden de çekinmiyor. Gerçi ablam eniştem farklıdır annem ve babam gibi değiller. Bir de kızlar şöyle düşünüyorum alp'in anlatacaklarından sonra affedip ilişkimize devam edelim demek saçma geliyor. Ondan uzaklaşmalıyım diye düşünüyorum zaten gerçekten beni istiyorsa bir şekilde kendini affettirmek için uğraşsın istiyorum. Uğraşmayıp bırakırsa da yeterince sevmiyordur diye düşünüyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? :44:
hayir cok dogru düsünüyorsun...
sonucta senden bir seyler gizlemis...
hatta siz beraberken evliymis beyefendi...
sen sadece dinle, bakalim kendini nasil aklayacak...
bu kadar seyi senden baskasindan ögrendin sonucta...
madem seni seviyor o zaman en bastan dürüstce herseyi anlatmaliydi...
sakin yumusama...
bundan sonra yaninda calisma birak bence, güvenmedigim bir insanla calismam de...
Yanında çalışmayacağım artık. Zaten muayenehane hastane arasında bunaldım evi otel olarak kullanıyordum. Birde hesabıma para yatırmış nerdeyse bir aya yakın çalıştım. Para yatırması tuhafıma gitti aramızda para bile konuşmamıştık sanki onun yanında gönüllü çalışıyor gibiydim.
Sen çok stres yaşadın,haklısın.Bana çok çektirdi,ipler benim elime geçince biraz da ben çektireyim diyorsun.
Ama dur bakalım,bence o da az kıvranmadı,az sancı çekmedi bu sır yüzünden.
Konuşunca böyle tereddütlerin kalmayacak diye umuyorum.İnşallah ikinizin de üstünden kocaman bir yük kalkacak.
ne zaman tesrif edecekmis alp bey?
merak ettim gercekten neler anlatacak...
ay çok heyecanlı ya genç kızlık dönemlerimi hatırlattı bana evlenince hayat çok monoton oluyor yahu iyki senin konun var cips kola hazırladım gece gelip anlatmanı alpin dedikodusunu yapmayı bekliyorum gittiği gibi gel bak bekliyoz
hadi azcık stresini atda gülümse herşey olcağına varır ama o gelince gülümseme sakın unutupda
hem heyecan var sevginden dolayı, bir okadarda kızgınlık.. herşey olacağına varır
bak sana konunla ilk karşılaştığım günü anlatayımda asıl o zaman gülceksin.Burada sizlerin yorumların okudukça kendimi güvenim geldi. İnanın yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum. Onun gelip gitmesi gece yarısını bulur evde kritik yapılır yarına ancak girip yazabilirim. Şuan yazdıklarınızı okudukça gülümsüyorum.
Kızlar çıkmam lazım aradı evin adresini istedi ablamla konuşuyorlar. Üç saatte gelmiş ben gece onikiye anca gelir sanıyordum.
Kızlar çıkmam lazım aradı evin adresini istedi ablamla konuşuyorlar. Üç saatte gelmiş ben gece onikiye anca gelir sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?