Konuşmama fırsat bile vermedi. Aradığında da açmayı düşünmüyorum ya ben gelevekmişim ya o keşke gidince konuşsaydım hem suçlu hem güçlü
tamam bu da gelişme. en azından inkar etmedi ve sanırım senin bişeyleri öğrendiğini o da tahmin ediyordu.
bence gitme sen, çok istiyorsa o gelsin. sen neden gidecekmişsin ayağına? sen gittiğin zaman onun söyleyeceği herşeye kayıtsız şartsız inanacağının ışığıı vereceksin ona.
gelsin, adam gibi anlatsın herşeyi, bakalım vardır elbet açıklamaları.
sen de bize yazarsın, bu kadar kişi elbet anlarız nerelerde salladı nereleri gerçek.
bak görüceksin bence bu işin sonu çok güzel olucak canım...
Aradım epeyi bir açmadı. Niye oraya gittin dedi. Ben de senin benden gizlediklerini öğrendim seni görmek istemedim onun için buraya geldim dedim. Ben de ne zaman hesap soracaksın diye merak ediyordum dedi hangi kuş beyinli arkadaşın benim hakkımda araştırma yaptı laboratuarda çalışan arkadaşın mı dedi. Ne önemi var sonuçta sen bana yalan söyledin sen anlatmadığın için ben başkasından öğrendim dedim. Birden bağırmaya başladı ne öğrendin sen benim ne yaşadığımı ne biliyorsun dedi arkadaşların ne anlatabilir dedi ben konuşuncada sus beni dinle diye bağırdı ya sen bugün buraya geliyorsun ya ben oraya geleceğim bugün bunu konuşacağız şimdi ameliyatım var çıkınca arayacağım diyip kapattı.
klasik hemşire doktor aşkı işte... hemşire doktora aşık olur doktorda gönül eğlendirmek için hemşireyi kullanır...hatta birçok hemşirede doktora aşık olmaz ama doktor kocam olsun sevdasıyla kendini kullandırtır doktorlarda hemşirelerin bu sevdasını bildikleri için bunu sonuna kadar sömürür...hemşireler ciddi düşünür evlensem onunla diye ama doktorlar genelde bir hemşire ile evlenmeyi düşünmezler hepsi değil geneli...
açıkcası konunu okumaya ilk başladığımda bu düşünceler vardı kafamda he işte klasik doktor hemşire aşkı kız doktora platonik aşık doktorun umarunda değil oynamış kızla bir kenara atmış yazık diye düşündüm ama konunu soluksuz baştan sona okudum ve şunu dicem en başta helal olsun sana kendini kullanrıtmıyorsun bu adama ağır davranıyorsun ve zaten adamın sana bağlanma nedenide en başta bu doktor diye peşinde gezen basit kızlara alışmıştır o...
daha tıp okurken başlar bunların havaları ben oldum havalarına bürünürler hemen.senin doktorda belli egosu tavan yapmış genel doktor havaları bunlar klasik bilinir...
bana kalsa bu adamdan uzak dur hem kişilik olarak çok zor biri evlendikten sonra falan sana çektirirhemde gece hayatı gibi özentili yaşamından vazgeçemezse diye düşünüyorum evlilik denenerek görülcek bir hayat tecrübesi değil. ve adamın hayatı çok karışık yani acaba çok ne çıkarsa bahtına diyebiliyormusun?
ama ben bunu desemde tabi sen aşığım vazgeçemiyorum diceksin dinlemiceksin bunu o zamanda sana madem bu yoldan gidiyorsun bari şunları yap dicem nacizane tavsiye.
nikahının kıyıldığı güne kadar asla bu adama güvenme asla yani nişan takıldı niyeti ciddiymiş gibi düşüncelere kapılma sakın adam bunları nişan atmayı takçak bir tip değil olan sana olur.
yüz verme yani tavan yapmış egosunu indir biraz aşağı sonra gene o egoyu sen çekersin çünkü insanlar zaten doktorluk mesleğinden dolayı onu yeterince pohpohluyor sen sakın şımartma onu zaten o sana bunun için bağlandı emin ol onunla ilgilenmiyorsun, arayıp sormuyorsun,peşinden koşmuyorsun diye böyle devam et kendini tut çünkü bu adamın kişiliğide mesleğide senin tepene çıkmaya çok müsait dikkatli ol kendini ezdirme. sen hemşire olabilirsin o doktor olabilir ama şunu unutma sen bayansın o erkek o gelicek o yapıcak o koşucak ve sen böyle değerli olucaksın doktorda olsa genel olarak tüm erkekleri çeken kadın tipi kaçandır.
HERŞEYİ SANA AÇIKLADIĞINDA EVLENME MESELESİ FALAN BUNLARI SAKIN HEMEN TAMAM DEME YUMUŞAMA ALTTAN ALMA BEN BUNLARI KABUL EDEBİLİRMİYİM HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLMİYORUM DÜŞÜNMEM LAZIM BUNLAR AĞIR ŞEYLER DE VE BİRAZ DÜŞÜN HEMDE DAHADA DEĞERLİ OLCAKSIN HATASINI VE SENİN DEĞERİNİ ANLAMASINI SAĞLICAKSIN
hadi Allah yardımcın olsun canım benim
Aradım epeyi bir açmadı. Niye oraya gittin dedi. Ben de senin benden gizlediklerini öğrendim seni görmek istemedim onun için buraya geldim dedim. Ben de ne zaman hesap soracaksın diye merak ediyordum dedi hangi kuş beyinli arkadaşın benim hakkımda araştırma yaptı laboratuarda çalışan arkadaşın mı dedi. Ne önemi var sonuçta sen bana yalan söyledin sen anlatmadığın için ben başkasından öğrendim dedim. Birden bağırmaya başladı ne öğrendin sen benim ne yaşadığımı ne biliyorsun dedi arkadaşların ne anlatabilir dedi ben konuşuncada sus beni dinle diye bağırdı ya sen bugün buraya geliyorsun ya ben oraya geleceğim bugün bunu konuşacağız şimdi ameliyatım var çıkınca arayacağım diyip kapattı.
isin ic yüzü farkli sanirim...
ya birde aklima bu geldi, seninle ciddi düsünmese, sana karsi sorumluluk hissetmese, bu kadar sinirlenip konusmak istemezdi sanirim...
ayrica böyle tepki veriyorsa demek ki hakli oldugu taraflar var yada kendini hakli cikaracak bahaneleri yalanlari vardir...
dinle bakalim ne anlatacak...
ama sakin ol ve süphelendigin herseyi sorgula, hicbir soru isareti kalmasin aklinda...
canım sen bir ara eski bi kız arkadaşının muayeneye geldiğini söylemiştin aradım ama bulamadım kayıtlarda .. o kız kimdi neciydi biliyomusun herhangi bir ayrıntısını ?
Canım anlayamadım alp'i mi arayım ne diye aracağım ki hangi kız ben orada çalışalı iki kız gördüm ama bu evlenip boşandığı kız ayrı bu gelen kızlardan biri değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?