Van'da ne kadar da mutluymuşum

Ben gitmem zaten bir de arkadaşıma kuş beyinli dedi sanki dünyada ki tek akıllı o

gelsin bakalım beyimiz. Ne oldu sıkışınca arkadaşını suçlamaya başladı. Bağırarak bastırmaya çalışıyo anlaşılan. Sen benim ne yaşadığımı ne biliyosun diyeceğine anlatsaydı beyfendi sen de bilirdin. Bu ne ya hem suçlu hem güçlü

klasik hemşire doktor aşkı işte... hemşire doktora aşık olur doktorda gönül eğlendirmek için hemşireyi kullanır...hatta birçok hemşirede doktora aşık olmaz ama doktor kocam olsun sevdasıyla kendini kullandırtır doktorlarda hemşirelerin bu sevdasını bildikleri için bunu sonuna kadar sömürür...hemşireler ciddi düşünür evlensem onunla diye ama doktorlar genelde bir hemşire ile evlenmeyi düşünmezler hepsi değil geneli...
açıkcası konunu okumaya ilk başladığımda bu düşünceler vardı kafamda he işte klasik doktor hemşire aşkı kız doktora platonik aşık doktorun umarunda değil oynamış kızla bir kenara atmış yazık diye düşündüm ama konunu soluksuz baştan sona okudum ve şunu dicem en başta helal olsun sana kendini kullanrıtmıyorsun bu adama ağır davranıyorsun ve zaten adamın sana bağlanma nedenide en başta bu doktor diye peşinde gezen basit kızlara alışmıştır o...
daha tıp okurken başlar bunların havaları ben oldum havalarına bürünürler hemen.senin doktorda belli egosu tavan yapmış genel doktor havaları bunlar klasik bilinir...
bana kalsa bu adamdan uzak dur hem kişilik olarak çok zor biri evlendikten sonra falan sana çektirirhemde gece hayatı gibi özentili yaşamından vazgeçemezse diye düşünüyorum evlilik denenerek görülcek bir hayat tecrübesi değil. ve adamın hayatı çok karışık yani acaba çok ne çıkarsa bahtına diyebiliyormusun?
ama ben bunu desemde tabi sen aşığım vazgeçemiyorum diceksin dinlemiceksin bunu o zamanda sana madem bu yoldan gidiyorsun bari şunları yap dicem nacizane tavsiye.
nikahının kıyıldığı güne kadar asla bu adama güvenme asla yani nişan takıldı niyeti ciddiymiş gibi düşüncelere kapılma sakın adam bunları nişan atmayı takçak bir tip değil olan sana olur.
yüz verme yani tavan yapmış egosunu indir biraz aşağı sonra gene o egoyu sen çekersin çünkü insanlar zaten doktorluk mesleğinden dolayı onu yeterince pohpohluyor sen sakın şımartma onu zaten o sana bunun için bağlandı emin ol onunla ilgilenmiyorsun, arayıp sormuyorsun,peşinden koşmuyorsun diye böyle devam et kendini tut çünkü bu adamın kişiliğide mesleğide senin tepene çıkmaya çok müsait dikkatli ol kendini ezdirme. sen hemşire olabilirsin o doktor olabilir ama şunu unutma sen bayansın o erkek o gelicek o yapıcak o koşucak ve sen böyle değerli olucaksın doktorda olsa genel olarak tüm erkekleri çeken kadın tipi kaçandır.
HERŞEYİ SANA AÇIKLADIĞINDA EVLENME MESELESİ FALAN BUNLARI SAKIN HEMEN TAMAM DEME YUMUŞAMA ALTTAN ALMA BEN BUNLARI KABUL EDEBİLİRMİYİM HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLMİYORUM DÜŞÜNMEM LAZIM BUNLAR AĞIR ŞEYLER DE VE BİRAZ DÜŞÜN HEMDE DAHADA DEĞERLİ OLCAKSIN HATASINI VE SENİN DEĞERİNİ ANLAMASINI SAĞLICAKSIN
hadi Allah yardımcın olsun canım benim

Ablamla konuştum zaten annem ben gelmeden annem ablamı aramış Tan kimseyle tanışmak istemiyor bize birşey anlatmıyor bir derdi mi var ağzını ara falan demiş. Ablam benden yaşça büyük bana kalırsa bırak bu adamı annemin tanıştıracağı biri var ben tanıyorum görsen çok beğenirsin diyor. Bin kere istemiyorum diyince ablam uzatmadı. Sana güveniyorum yanlış birşey yapmazsın dinle bakalım ne anlatacak dedi. Bir de ablam ne acelesi varmış pztesi konuşurdunuz dedi. Zaten şu saat oldu aramadı muhtemelen doğum falan değil normal ameliyata girmiştir sezeryan olsa çoktan biterdi. Buraya gelmesi geceyi bulur eniştemin yanında gece dışarı çıkamam zaten ablam da göndermez en iyisi gelmek istiyorsan yarın gel diyeceğim veya pztesi konuşuruz.

Tavsiyelerin için çok sağol benim annemde hemşire emeklisi senin anlattığın bu durum o kadar çok oluyor ki bana doktordan koca olmaz der bilmiyorum alp de onlar gibi aslında özünde çok farklı bir insan . Dediğin gibi zaten ayrılmayı düşünüyorum bu kadar şeyi ailem de kaldıramaz

isin ic yüzü farkli sanirim...
ya birde aklima bu geldi, seninle ciddi düsünmese, sana karsi sorumluluk hissetmese, bu kadar sinirlenip konusmak istemezdi sanirim...
ayrica böyle tepki veriyorsa demek ki hakli oldugu taraflar var yada kendini hakli cikaracak bahaneleri yalanlari vardir...
dinle bakalim ne anlatacak...
ama sakin ol ve süphelendigin herseyi sorgula, hicbir soru isareti kalmasin aklinda...

canım şimdiden hem de böyle bir durumda bağırırısa bu adamla yola çıkılmaz.. kendini ne sanıyor..
eski nişanlımı hatırladım bağırdı deyince, oda bağırmıştı bana hemde suçluyken...
bir bayanı mutlu etcek olsaydı eşini mutlu ederdi..
sana gerçekten senin istediğin düzeyde değer verseydi en baştan açıklar herşeyi, dürüst olurdu.. ve kendi suçsuz olsa bile bağırmazdı.. ben ce konuşursan sen ondan daha çok bağır, alttan altma sakın ,inceldiği yerden kopsun.. daha ilişkiye başlamadan şu çektiğine bak.. balık baştan kokarmış

Belki uğradığı bir haksızlık vardır ama haklı da olduğuna inanmıyorum kıza evi verdiğine göre onun canını yakacak birşey yapmıştır. Kafam o kadar karışık ki o anda soracaklarımı unuturum ama ondan herşeyi sıfırdan anlatmasını isteyeceğim.

uğradığı bi haksızlık olsa heralde sana, bana zaman ver bekle demezdi diye düşünüyorum, anlatırdı. Yine de günahını almak istemiyorum, gelsede herşeyi dökülse artık.

Son düzenleme:
Sonunda aradı bana diyor ki uçakla gel dedi ben gelemem dedim pztesi döneceğim o zaman görüşürüz dedim. Şimdi görüşeceğiz niye benim anlattıklarıma önemsemiyorsun o aptal arkadaşının tapudan nüfustan aldığı bilgilerle beni yargılayamazsın dedi. Yeter artık dedim arkadaşım aptal kuş beyinli olsa bunları öğrenemezdi dedim. Bana onu savunma dedi o zaman ben oraya geliyorum dedi bende yarın görüşürüz senin gelmen geceyi bulur dedim saat kaç olursa olsun görüşmemiz lazım ablana geliyim orada konuşalım dedi saçmalama dedim kapattım telefonu ablam da ara buraya gelsin dedi arıyor ama açmadım ablamın yanında ne anlatacak ki rahatlığa bakarmısınız.

canım sen bir ara eski bi kız arkadaşının muayeneye geldiğini söylemiştin aradım ama bulamadım kayıtlarda .. o kız kimdi neciydi biliyomusun herhangi bir ayrıntısını ?

canım sen bir ara eski bi kız arkadaşının muayeneye geldiğini söylemiştin aradım ama bulamadım kayıtlarda .. o kız kimdi neciydi biliyomusun herhangi bir ayrıntısını ?

Canım anlayamadım alp'i mi arayım ne diye aracağım ki hangi kız ben orada çalışalı iki kız gördüm ama bu evlenip boşandığı kız ayrı bu gelen kızlardan biri değildi

Canım anlayamadım alp'i mi arayım ne diye aracağım ki hangi kız ben orada çalışalı iki kız gördüm ama bu evlenip boşandığı kız ayrı bu gelen kızlardan biri değildi

bir ara derken yanlış yazmışım :) bir zamanlar demek istedim :) biara.. güldüm valla
biran kafamda şimşekler çaktıda..muayeneye gelen kız eşi olmasın diye düşündüm ..

ablan gelsin dediyse o zaman cagir gelsin...
bu kadar israr ettigine göre mutlaka kendini akliyacaktir anlatacaklariyla...

Bu konuşmayı eninde sonunda yapmanız gerekiyordu.Bence daha fazla erteleme,bir an önce tüm gerçekler dökülsün ortaya.Tepki göstermeden sakince dinle ki hiçbir detayı örtmeden hepsini anlatsın.Yeter dinlemek istemiyorum filan deme yani.
Bence tüm düğümler tek tek çözülecek.İçime güzel bir son doğuyor,hadi hayırlısı.

Bu nasıl bir özgüvendir Allah'ım?:44:
Gelecekmiş,gelsin derim ben de.Madem güveniyor,kendini aklayacağını umuyor,gelsin.Ablanıza gelmek istemesi de beni düşündürttü.Bir de O'ndan dinleyin bakalım olayları.Hem ablanız da görmüş olur hem herşey çözülmüş olur.

pes yahu bu ne rahatlık senin aileni bu zamana kadar vakit geçirdiği kızların aileleri ile karıştırıyor bu böyle şeyleri kaldıramayacak insanlar olduğunu düşünemiyor ,
yine de ne olursa olsun bundan sonra noluyo bitiyo öğrenirsin

hehe merakla bekliyorum, kendimi tipki heyecanli bir film seyreder gibi hissettim, gercekten cok surukleyici, vallaha cok zevk alarak takip ediyorumbu konuyu, ve umarim mutlu sonla biter,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…