Van'da ne kadar da mutluymuşum

çok heyecanllıııı
neler konuşuluyor acaba

Sonuçta aşıksın ve mutlu son istiyorsun.
Umarım seni gerçekten inandırabilecek geçerli mazereti vardır.

Sevgiler...

Son düzenleme:
ben hiç bir zaman planlı olamadım eşimle olan ilişkimde. ona çok aşıksın ve buradakiler ne dese de sen yine mantıgının değil ama kalbinin sesiyle hareket edeceksin. zaten öyle olmasaydı çoktan bırakırdın. bu adamın seni sevdiği belli. karizmatik ve iyi kazanan bir erkekle çıkmak isteyecek bir sürü kız var iş yerinde ve iş dışında. senden daha kolay birilerini bulabilirdi ama sana ve ilişkinize emek veriyor bu adam. 18-20 yaşında bir erkek delilik yapıp ankaradan istanbula gider ancak böyle yogun ve stresli iş yapan bir insan ve önünde kolay lokmalar bile varken senin için koşturuyor. bence bu çok önemli. ayrıca ciddi bir evlilik yaşamış ve boşanmış olsa bu hastane ortamında ve senin bulunduğun ortamda mutlaka konusulurdu. hatırlamak istemediği ve zorda kaldığı için yapılmış bir evlilik olabilir. doktorların egosu yüksektir diğer insanları onları pofpoflamasından kaynaklanmıyor adamlar zekiler ve çok mantıklı konusup seni ikna edeceğini düşünüyorum zaten ikna olmaya da hazırsın. anlamadığım bu adam nasıl muayahanecilik yapabilir hem de devlet hastanesinde calışırken. ama o kadından kurtulmak istemese ev içinde cok para vermez. kadının iyi bir kariyeri olsa dahi boşanma esnasında herkes normalden farklı davranır en çirkin yüzünü göstermek zorunda kalır. evden büyük pay almak istemiş olabilir, o da sadece bitip rahatlaması için vermeyi kabul etmiş de olabilir. yine de ben boşanmış adamlara cok güvenmiyorum. kişisel fikrim. yinede seni istiyorsa doktorumuz bu işi ablanlara ilan ettiği gibi iş yerinde de seninle birilkte ciddi düşündüğünü göstermeli. canım ne yazıkkı adamlara karşı hesap kitap yapılmıyor. hayırlısı olsun bakalım.

Kızlar merhaba yazamadım. Uyku bile uyumadım ablamla sabaha kadar oturduk. Dün akşama gelirsek gelmesi gece onbiri buldu. Ablamla, eniştemle tanıştı. Biraz eniştemle muhabbet ettiler çay falan içtik yarım saat falan ailece oturduk sonra salona geçtiler siz konuşun diye. Bir beş dakika pek konuşmadık sonra konuyu o açtı sana çok kızgınım dedi. Bir arkadaşını araya sokup hakkımda araştırma yapmana çok bozuldum. Bu durum hastanede duyulursa o arkadaşını artık doğduğuna pişman ederim dedi. O öyle biri değil sır saklamayı bilir dedim hem konumuz bu değil dedim. Seni yargılamayacağım bana her şeyi ayrıntılı anlat yarın bir gün birinden bir şey duyduğumda bunu bana Alp anlatmamıştı demeyim dedim. Evlendiği kız Zeynep uzaktan akrabasıymış. Üniversiteyi aynı yıl kazanmışlar o da Ankara'da okumuş. Burada sevgili olmuşlar bir süre aynı evde kalmışlar. ilişkileri iki yıl sürmüş sonra ayrılmışlar ve iki yıl boyunca aynı evde kalmışlar. İlişkilerinin cinsel boyutunu sormadım bile zaten her şey açıkça belli. Alp uzmanlığını aldıktan sonra tayini çıkmış. Zeynep gezmek için Alp'in yanına gelmiş. Alp zaten Ankara'ya gelmek için formalite evlilik yapmayı düşünüyormuş. Zeynep teklif etmiş evlenelim bir yıl sonra boşanırız demiş. Evlenmişler kimsenin haberi yok Ankara'ya gelince de aynı evde kalmamışlar. Zeynep hamile kalmış bu durumdan şu çıkıyor evlilikleri formalite olsa bile ciddi bir şeyler yaşamışlar. Alp hamilelikten sonra şöyle düşünmüş karşıma bugüne kadar düzgün bir kız çıkmadı Zeynep'le evliliği sürdürürüm diye düşündüm dedi. Zeynep de kabul etmiş. Zeynep durumu kendi ailesine anlatmış evli olduklarını anlatmış. Aileler arasında gerginlik olmuş Alp Zeynep'le bu durum yüzünden çok tartıştık dedi. Alp ailelere anlatma konusunda acele etme dediği halde anlatmış bu yüzden tartışmışlar. Bebeğin kap atışları hiç olmamış yani kese içinde büyümemiş bu durum yüzünden de Alp'i suçlamış kürtajını falan başka bir doktora yaptırmış. Bu sıralarda seninle tanıştım sana bunları baştan anlatsaydım beni bir daha asla görmek istemeyecektin dedi. O sıralarda evliliğim bitmediği için senden uzaklaşmak istedim sana haksızlık yapmak istemedim dedi. Alp boşanacağım diye ailesiyle konuşmuş. Kızın abisi bekaret meselesinden dolayı boşanmayın yeniden evleniyormuşsunuz gibi burada düğün yapalım bir süre daha evli kalıp öyle boşanın evi de kardeşime ver öyle boşanın demiş. Alp kabul etmemiş boşanmışlar evi de bu yüzden vermiş. Kızın ailesi boşandığını bilmiyormuş. Alp kendi ailesine boşandığını söylemiş annesi senin gibi bir oğlum yok buraya sakın gelme yüzünü görmek istemiyorum demiş. Kız Alp'in ailesine beni anlatmış benim yüzünden boşandıklarını söylemiş. Alp seni ben anlatmadım kimden öğrendiğini bilmiyorum dedi. Anlattıkları bunlar ortada gerçekten çok ciddi sorunlar var. Sonuçta Alp bana göre yüzde yüz suçlu bu yaşananları kız da istese onu kullanmış. Bunları anlattıktan sonra senden bu yüzden zaman istedim dedi. Her şeyi düzelteceğim belki ailemle aramı düzeltemeyebilirim dedi. Ben hiçbir şey diyemedim sadece ben bu şekilde seninle birlikte olamam sana güvenemem dedim. Sen ailenle görüşmeyebilirsin ama ben aileme sırtımı dönemem bunun stresini ömür boyu yaşarım dedi. Defalarca söz verdi her şeyi düzelteceğim ailenle de görüşürüm dedi. Ben de ailem senin yaşadıklarını bilseler senin ailenin yaptığı gibi yaparlar dedim. Konuşmalarımız böyle sürdü giderken bitti mi dedi evet dedim hiçbir şey söylemeden gitti aramadı da. Gece ablamla çok konuştuk onun savunulacak hiçbir yanı yok ben daha farklı şeyler anlatmasını bekliyordum. Yaşadığı şeyler ömür boyu bizi takip edecek şeyler yanlış mı düşünüyorum. Bu yaşanılanlar için geçmiş geçmişte kalmıştır diyemiyorum. Bunca yaşananda sonra nasıl tamam unutalım diyeyim

bence bitmedi... bitti bile desen bence geri döneceksin... bu kadar şey yaşadın ama yinede yanından ayrılmadın.. bence geri döneceksin tekrar.. ablan ne dedi?

baştan beridir yazdıklarını okuyorum ... ama senden son sözleri bekledim ...

şimdi canım sonuçta insanoğlu hata yapar .... şimdi adamcağızda başta bir hata yapmış ... ha hata diyelim biz buna normal bir evlilik yapmış boşanmış bile olsa bence hata değil ... insanlar evlenir ayrılır ... bu gayet normal bir durum ... burdaki fark bir amaç için evlenilip ayrılınmış ... yani normalde evlenip ayrılsaydı farklımı düşüncektin ?

bekar olmanmı seni ulaşılmaz kılan bende buna anlam veremedim ... ailen neden evlenip boşanmış biriyle evlenmene izin vermesinki ? yani neleri görüyoruz evlenmiş boşanmış hatta çocuğu olan birbirini seven hatta tek tarafı senin durumun gibi bekar olan ... kaldıki bunun çocuğu bile yok ...

tamam sana başta dürüst olacaktı orada hemfikiriz ... ama bazen kaybetme korkusu insana herşey yaptırabiliyor ...
nitekim bunuda açıklamış ...
bence senin bitti demenle olmuyor mantıgın bunu söylüyorda yüreğine bir sor bakalım ne diyor ...?

adam seni sevmese kalkıp oralara gelip açıklama yapma gereği duymaz ... belki duygularını çok net dile getiren bir tip değil ( daha önceki anlatımlarına dayanarak söyledim ) ama seni sevdiği belli sende seviyorsun ...

bir sevgi ufak bir geçmişle bu kadar kolay harcanmaz buna ne senin nede başkasının hakkı yok bu yüreğine azap verir ... sevgidede fazla mantık aramamak lazım canım yaa ... yani ne olmasını bekliyorsun anlamadımki ? seviyorsun daha ötesi berisi varmı ?

ben olsam şunu yapardım demiyeceğim ... tabi kendinle ilgili kararı en iyi sen verirsin ben sadece aklımdan içimden geleni yazdım ...

Son düzenleme:

aynen katılıyorum...

Bende katılıyorum arkadaşıma :) Bende hemen hemen aynı şeyleri yazacaktım..

Herkesin hayatında hatalar vardır olmalıda ama şu var sizin yaşam tarzınız beyfendinin yaşam tarzına uyuyor mu sizin değer yargılarınızı taşıyor mu daha çok bu önemli yoksa tabiki evlenmiş boşanmış olabilir insanın başına herşey gelebilir başından beri okuyorum bu insan rahat bir insan öyle düzenli bir hayatım olsunda evimden işime gideyim diyen bir insan değil, şimdi yuva kurmak istiyorum temiz sayfa içmak istiyorum diyebilir ama geçiçi olduğunu düşünüyorum belki istiyordurda ..eğer olabilir diye düşünüyorsanız öncelikle kendini size ispatlamalı ondan sonra ciddi bir adım atmalısınız..

sevgide mantık aranır bence.. neden aranmasın ki? çünkü mantıksız birşey yaptığın zaman mutlaka acısını çekersin. Alp kızı yüzüstü bırakmış. öyle üstünkörü anlatmış ama ayrıntısına girse daha neler çıkar. mantık çok önemli.. alp in yaptığı hata unutulmayacak, ne var canım olur böyle şeyler denecek cinsten değil ki.. hem sinirli bir tipe benziyo.. karşısındaki insanı çok rahat suçluyo.. niye hakkımda araştırma yaptırdın diye suçlaması da çok saçma.. tabi araştırmadan soruşturmadan kimse ciddi bişey yaşamıyo.. zeynep beni aldattı ayrıldım dese, tamam olabilir tabi ayrılır derim. tartıştık ayrıldık demesi.. . bence mantığı elden bırakma arkadaşım.durum ilerlerse ailene de anlat. onların kabul edemediği bi durumsada boşver.. ailen senin kötülüğünü istemez sonuçta.. sevgi aşk bi yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…