Van'da ne kadar da mutluymuşum

su anda mantigin agir basiyor...
sana anlattiklarini kabullenmeye basladiginda yine kalbinin sesi devreye girecek...
bana sorarsan tabiki mantigini dinle, böyle birine hayatinda asla yer verme derim...
cünkü seninde dedigin gibi onun gecmisi sizin yakanizi asla birakmayacak...
onun icin aileni karsina alman gerekecek ve bu ona deger mi orasi da tartisilir...
gecmistinde hata yapmis diye bir insani infaz etmek dogru mu, degil tabiki ama belli ki alp deger yargilarini fazla önem vermiyor...
yani bir liste yapsak alp'in eksi ve artilarini yazsak eminim ki o listede eksi taraf bayagi bir uzun olur...
sonucta söz konusu olan senin hayatin ve gelecegin oldugu icin en iyisi mantikli düsünmek...
seni gercekten hak edecek, kalbini carptiracak, asik olabilecegin ve hemde mantigina da uygun biri elbet cikacaktir karsina...
sonra da keske dememek icin iyi düsün ve kendine biraz zaman ver...

Seni çok sevdiği belli, seni kazanmak için elinden gelenide yapıyor,bence biraz zaman ver kendinede onada. İyice düşünüp öyle karar vermek lazım, inşallah hayırlısı olur.

sevgi,aşk güzel duygular.

zeynep'e de onu sevdiğini söylemiştir zamanında.
o da herkes gibi kalbinin sesini dinleyip akışına bırakmış.

2 yıl beraber yaşamışlar,bir çok şeyi paylaşmışlar.

sonra ne olduysa zeynep ile kopmuş.

ve sırf tain için evlenme cesaretini göstermişler!.......

evliler formalite ama hamile kalıyor zeynep...

sonra alp ayrılmak istiyor.

aile zor durumda kalmasın kızları diye düğünle ört bas edelim derken alpin sabırsızlığıyla bitiyor evlilik.

zeynep tanı biliyor ve onu sorumlu tutuyor ki tanın hiç bir bir şeyden haberi yok.

bu arada alp tanı hırpalıyor onu terk ettiği için,diğer tarafta da zeynebi.

bu kızcağızlar kendi kendilerini yerken o sadece canı ne isterse onu yapıyor.

alpin insanları bu derece hiçe sayması ,harcayabilmesi hiç normal değil.

eminim zeynep için de ne dağlar aşmıştır zamanında.

aşk çok güzel bir duygu ama sonunda yerini hüsrana,acıya bırakmamalı.

ben mantık çerçevesinde değerlendiririm her meseleyi.

ve o açıdan senin zarar görmemen için yardımcı olmaya çalıştım.

evet arkadaşım her dediğine katılıyorum zaten başından beri bana çok şüpheli gelmişti alp

yapma tattlımmm!gerçekten onu mu sevdin?yoksa onun mesleği ve mesleğinin karizmasını mı?hepimiz bilir ki çoğu kadın statüsünü sever erkeklerin.aynı şeyleri sana farklı biri yapsa yine severmiydin,kabul edip dizinin dibinde dururmuydun?ne kadar gözünde büyümüş senin öyle.bu tarz erkeklere pirimi yine kadınlar veriyor!kendine,ailene hiç mi saygın yok?bu kadar şey yaşamış adam hadi diyelim senle evlendi rahat mı duracak?unutma namus sadece kadına değil erkeğe de yakışır!şöyle iki ay geçsinde anlarsın ne büyük bir pislikten kurtuldunu..sana tavsiyem bu adamı bitir artık..sen üzülürsün sonunda..

Hayır canım mesleğine aşık olduğum falan yok bu kadar doktor meraklısı olsam zaten Van'da çoktan evlenirdim ki burada da annemin tanıştırmak istediği biri var maddi durumu Alp'i fazlasıyla sollar demek ki bu tarz şeylere çok da önem vermiyorum. Tavsiyeniz için sağolun ben de zaten uzak durmayı tercih ediyorum

Yorumlarınızı okudum sağolun ondan uzak durmaya çalışacağım unutmam lazım. Kafamda hep şunu düşünüyorum zamanında Zeynep için kim bilir neler yaptı.

Ben doktor meraklısı olduğunu düşünmüyorum yoksa bu kadar akıl süzgecinden geçiremezsin..

fikrimi söyledim canım kırdıysam sorry...şu ara kimseylede tanışma silkin kendine gel..allah yardımcın olsun..kalbe ateş düşmeye görsün ne mantık kalır ne bişey...

Ne diyeceğimi bilemedim.Aslında hikaye tahmin ettiğimiz gibi,yani şok şok şok denecek bir durum yok.
Tek sorun,yanlış zamanda tanışmışsınız.Senden öncesine çok takılmamanı öneririm.Evlenip boşanmış birisiyle evlenip mutlu olan çok kişi var.Bunlar arasında eski eşinden çocuğu olanlar var.Eşi kendisini aldattığı halde affedip devam edenler var.Affedilmez,unutulmaz diye düşünmemek lazım.
Neticede buradaki evlilik anlaşmalı bir evlilikmiş.Belki kızın devam etme umudu vardı.Belki bebek olayından kinlendi.Çok zordur bebek kaybetmek,farklı bir psikolojiye girmiştir.Alp kendini suçlu hissetmiştir.İki kişi arasında yaşananları ancak ikisi bilir,biz ne desek boş.
Önemli olan sen ne hissediyorsun ? Sadece şu anı değil,geleceği de düşünmen lazım.Belli bir yaştasın,az çok biliyorsun evlilikte herşey var,maddi,manevi sıkıntılar,kavgalar olabiliyor.Yani evlendik kavuştuk sonsuza kadar mutlu yaşadık olmuyor.
Bence kafanı topla,aileni,Alp'in ailesini ve diğer kızı düşünmekten kendi duygularını değerlendiremiyorsun.Zamanla daha net görebilirsin.
Acele kararlar verme ve asla büyük konuşma.Hep söylüyorum hayırlısı ne ise o olsun.

Duygularıma göre hareket etsem çoktan onun kollarına atılmam lazımdı. İleride belki ben de zeynep gibi olur muyum belki zeynep içinde zamanında böyle mücadele etti bilemiyorum ki. Bir de zeynep'i dinlemek lazım kim bilir o neler anlatır...

çok mantıklı olgun bir kızsın yaşça senden küçüğüm ama evliyim ve gerçekten evlilik denen şey çok büyük bir sorumluluk ...eşimle nişanlıyken ve onun öncesinde yaşadığımız çok kötü olmasada bazı şeyler hep zamanı gelince oda, bende ,aileside birbirimizin yüzüne vuruyoruz yanlışlarımızı ...herkes böle olacak diye bişeyde yok tabi ama insan bazen dolunca yada şüpheye düşünce eski yeniden insanın aklına soru işareti koymuyor değil...evlilikte herşeyin başı güven ve netliktir bunlar aşılır belki güvenirsin ama şuda var herkes kendisini daha iyi tanır bilir sonuçta ...sen alpe güvenirsin ama onun bu yaşadıklarını belki hiçbir zaman kaldıramayabilir ve buda aranızda hep kapanmayan bir mesele halinede gelebilir vs vs vs herşey nasip kısmet bu dünyada nasibin öyle yada böyle kapını çalacak o yüzden allaha sığın ve rabbim sen beni benden daha iyi bilirsin hakkımda hayırlı olanı nasip et ve hayırlısını bekle...

Bunu sormak aklıma geldi zaten anlattıklarının yanında bunun ne önemi var ki. Banane ya kime ne gönderirse göndersin hastanede ki arkadaşıma telefon açıp hakaret etmiş iyice kafayı yedi.
şu önemi var!!! onunla bağlantısı hala kopmamış demekki... sana ayrıldım diyor ama hala aralarında bazı durumlar var sana söylemediği neden para yollasınki yani?

canım hikayeni baştan sonra okudum..
aslında başlarda ne yapmak istediğini bilmeyen,canının istediği gibi davranan biriymiş gibi zannetmiştim

ama olaylar ortaya çıkınca senin de bahsettiğin gibi merhameti ve diğer iyi yönleri ortaya çıktı bence..
belki önceden yaşadıkları kötü şeyler ama seninle daha iyi bir hayat yaşamayacağının garantisi verilebilir mi?
eğer gerçekten seviyorsan ve seviliyorsan geçmişini hiç düşünme bile derim sana..
inşallah bundan sonrası ikiniz için daha iyi olur

SEKERCIM,Erkek milletinden hersey beklerim ben.Ankarada uzun yillar calistim.Benim icinde bu sehirden baska bir yer fena halde kabus zannederdim.Ama mekan degisikligi bana iyi geldi .Sinav kazandim ve yurt disinda ise girdim.Muhakkak mutluluk duyacagin bir ugras bulmalisin. Hani derler ya Kaynanani catlatmak istersen Hicbir sey olmamis gibi kahkahayi basip,orali olmayip havani basip yok gibi davranacaksin ki Catlasin.Yuzun hep gulmeli icin icin kudurtmalisin onu merak etmeli neler cevirdigini ama bir gun degil en az iki ay cok ppozitif ol.Cevrendekilere derdini sakin anlatma.Ona yetistirirler Sen karamsar durdukca Adam seni uzdugu icin zevk alir.Duvarlari tirmala ona karsilik verme daima kendinle barisik ve neseli.Inan Erkeklerin en tahammul edemedikleri Kendileri disinda mutlu birini gormektir.Psikolojini bozmasina izin verme.Hayat ondan ibaret degil ki!!!Zaten bir gelecegin olmayacagini sen belirtmissin.Tatli suyun basi kalabalik olur der Mevlana.Sen de tatli su ol insanlara hos sohbetinle ve pozitif enerjinle kendine guveninle ISIK sac.Inan arkadaslari olacak ve yalniz kalmayacaksin.

Ayni fikri ppaylasiyorum seninle....

çok yerinde bir karar

kendimi senin yerine koyarak cevaplıyorum

evet bende böyle yapar uzak dururdum
seviyorum herşeyi unutalım unuturm diyemezdim
evlenince mutlaka o geçmiş peşinden gelir
ailesi ile sorunları olması mutsuz evlilik olur
ve ben bekarım evlenmiş ayrılmış bir insanla evlenemem
unutamam o yaşadıklarını düşünür dururum
sorun ederim

olgun ve mantıklı bir kızsın
kararınıda destekliyorum

1hafta ya da 2hafta bilemedin 1ay üzülürsün geçer
evlenmiş olsan hergün üzülürsün
rahat bir yaşantısı var anlattıgına göre

Ayni fikri ppaylasiyorum seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…