Ooooo aman Allahim, bebek kalp hastasi diye yok edilmesine ailesi mi karar vermis doktor mu((((
Ameliyat icin ailesinin onayi alinmiyor mu yoksa???
Aileye bebeğe üzüldüm.
Allah size kolaylık versin.Benden,ondan,bundan daha çok bu olayları duyuyorsunuz,haşır neşir oluyorsunuz.Hiç kolay değil.
Konuyu baştan sonuna kadar okudum.
Zira ben de anlayamadım size yaklaşımının altında ayatan şeyi,terkedilmiş olmanın hırsı mı yoksa gerçekten seviyor mu?
Tekrar O'nun yanında çalışmaya başlamışsınız.Ameliyat bölümünden ayrılmasa mıydınız acaba,diye düşünmedim değil..Zira sıcak bir ortamdı,çevreniz olurdu kendinize güveniniz gelirdi çok sık görmediğinizden unutmanız kolaylaşırdı gibime geldi.
Biraz ağırdan almanız daha iyi olacak gibi.Zaman içerisinde anlaşılır niyeti sürekli böyle devam edemez ya..:44:
yazdıklarınızı okudum çok etk,lendim. sağlam durmanız ve tepk,lerinizi yavaş vermeniz çok iyi anladığım kadarıyla askıntı kızlardan bıkmış sanada fazla güvenemeyiyor ayrıca sevgi ve şefkat eksikliği duyuyor bunları sende bulursa çok iyi gelişebilir herdurum genede fazla kaptırma kendini yolun açık olsun zor birine benzemiyor bence . çok yorulduğu için dengesizlikler yapabilir sen kapris yaparak sıkmazsan mutlu olabilirsiniz
En sonunda başbaşa kalıp konuşabildik. Dışarı çıkmadan randevusu olan son bir hasta vardı. Sekreter söyledi gelen hasta bizimkinin eski sevgilisiymiş. Dermatoloji doktoruymuş ilk eşinden boşanmış. Muayenehanesinde altı ay birlikte çalışmışlar. Bu bayan geldi. Muayene olmaya gelmiş. Smear testi falan yaptırdı. Alttan muayene oldu adet olamıyormuş. Bir insan eski sevgilisine muayene olmaya gelir mi başka kadın doğumcu mu kalmadı. Muayeneden sonra odasında yarım saat oturdular sekreter bunlara kahve götürdü. Kızlar ben mi çok geri düşünüyorum anlamıyorum. Dışarı çıkarken eski sevgilin güzelmiş dedim. Bu ne rahatlık başka doktor mu bulamamış dedim. Banane o onun sorunu benmi düşüneceğim dedi. Sen olsan ne yapardın dedi. Başka doktora giderdim dedim. Yüzüme tuhaf tuhaf baktı ben sapıkmıyım dedi. Bir yere oturduk. Söylediği şeyleri aynen aktarıyorum. ilk ayrılığımızda hatanın kendisinde olduğunu söyledi. Farklı birisin dedi. Ciddi bir ilişki düşünmüyordum sana haksızlık yapmak istemedim dedi. Senin ayrılalım lafından sonra seni kırmadan bu ilişkiden kurtulduğumu düşündüm ama ayrıldıktan sonra unutamadım. Fazla şeyler paylaşmadığımız halde sürekli seni düşünüyordum dedi. Seni o hastanedeki arkadaşınla görünce çok kıskandım dedi. Arkadaşız sadece demene rağmen içim huzursuzdu dedi. Bölüme ben aldırdım seni hergün görmek istedim dedi. Klinik şefine rica etmiş. Sen beni çoktan unutmuştun iş dışında konuşmuyordun bile dedi. Sana istemeden kötü davrandım dedi. Konuşmaları böyle uzadı gitti. Sonuç ne derseniz. Bana zaman ver ciddi bir ilişkiye hazır oluyum hayatına kimseyi almaBen bu konuşmanın arkasından tekrar başlayalım demesini bekliyordum ki ben ona cevap olarak bana zaman ver diyecektim. Hala şoktayım. Bir insan bu kadar mı kendine güvenir. Ben de cevap olarak seni bekleyemem 27 yaşıma geldim hayatıma bir yön vermeliyim dedim. Bozuldu ne dememi bekliyordu evet ben seni hep bekleyeceğim mi demeliydim. Bana ne dese beğenirsiniz niye bu kadar meraklısın evlenmeye. Evlenmeye meraklı değilim ama ben hayatımda kafası karışık birisi istemiyorum dedim. Ne istediğini bilmiyorsun dedim. Muayenehaneden ayrılıyım dedim. Saçmalama dedi iş hayatıyla bu durum farklı dedi. Zaten bende ayrılmak istemiyorum öylesine salladım. Bir gün sevgilim olursa bunu görsün istiyorum. Sonuç böyle kızlar.
bencede canım kafası çok karışık ve kendini gerçekten bişey sanıyor..ama tebrik ederim söylenmesi gereken sözleri söylemişsin yolun açık olsun..
Aynen ya ne sanıyor ki bu kendini..Fikrimce muayenehanesinden ayrılsan daha iyi olur.Böyle daha çok acı çekersin.
Birazını okudum mesajların belki biraz sadistçe ama bu hikaye hoşuma gitti.
Sanki platonik yaşanıyor her iki taraf içinde.
Gururdan ikinizde farklı tepkiler veriyorsunuz.
Ama onunda sana karşı bomboş olduğunu sanmıyorum.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Aranızda kaç yaş fark var ?
özgüveni çok yüksek bir adam ve senin ona isteği gibi cevaplar vermemen onu çekiyor daha öncede yorum yapmıştım istediğin gibi karşılık alman ve hayalindeki ilişkiyi yaşaman bu adamla şu an zor ama sen ne kadar kaçarsan onun için o kadar çekici olucaksın ama senle olmak için odabiliyor ki hayatına çeki düzen vermeli ama o şuan bunu istemiyor hala hızlı yaşama peşinde kendininde dediği gibi bu hevesleri geçene kadar onu bekle sonra senle ciddi bir ilişki yaşayabilir. Bence sende hayatını onunla kitleme yakında olmak istiyorsan ol ama hayatının merkezi yapma sende görüş insanlarla onun bu kadar yakındayken başkalarını görmen ve ilgilenmen çok zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?