Van'da ne kadar da mutluymuşum

doktorlardan uzak durmak gerekyorr.. eski nişanlımın zirvede olan egosunu hatırladım

aslında zamana ihityacınız var bence...Birbirinize karşı duygularınızın netleşmesi ve kararlı olmanız gerekiyor.Ona karşı anladığım kadarıyla sevginiz çok yoğun..Başka kişilerle ciddi düşünmenizde hem sizi hem de karşınızdakini çok yıpratır.İnşallah gönlünüzden geçeni Allah hakkınızda hayırlı eyler.

Az önce bir ameliyattan çıktı. Yaşlı bir teyzenin rahmini yumurtalıklarını almış. Ameliyata girerken yanındaki doktorla konuşuyor bu yaştan sonra yumurtalıkları, rahmi ne işe yarar ki takım taklavat alalım gitsin dedi. Ameliyattan sonra hastanın yakınına eşiniz çok şişman sanki kuyuda çalıştım dedi. Bunun hiç ağzının ayarı yok gülmekten bir hal oldum. Bir arkadaşı akşam plan program yok mu diye sordu. Bugün sevgililer günü. Bizim ki kadınlarla uğraşacak vaktim yok dedi

Dün akşam muayenehanede sekreter uçak bileti bakıyordu. Bu gece izmir'e gidecek. öğlen geri dönecek. Bu nasıl iş anlamadım. Gece gece izmir'de ne yapacak anlamadım. Sekreter kız birşey bilmiyorum. Kendisine de soramıyorum. Sabahtan beri bunu düşünüyorum kim için, niye gidiyor. Kendisine sorsam kıskandığımı düşünür diye çekiniyorum.

Aslında böyle yapmak lazım ama çelik gibi de sinirlere sahip olmak lazım gibime geliyor.

sağlam durmak lazım biz kadınlar pek beceremiyoruz duygularımızı belli edip hemen karşılık alacağımızı sanıyoruz ama malesef adamları pofpoflamış olmaktan ileri gitmiyor eğer bu adamın etrafında tutmak istiyorsa onu peşinden konuşturması gerekecek umursamıyor görmüyor gibi davranıcak aynı yerde olmaları avantaj ama dediğiniz gibi çelik gibi sinir lazım.

Bizler kadın olarak tez canlıyız herşey hemen olsun bitsin istiyoruz.
Sabretmekten başka çaren yok sen ilgisiz davranmaya devam etmelisiniz.

ohh gezmeler devam hem kendi istediği gibi yaşıyor hemde seni yanında tutuyor o bunları yaparken seninde ilgini sürekli çekmiş oluyor malesef katlanman gereken tablo bu sorma ne fark edicek ki öğrensen işle iligili olsa bilirdin onun dışında demek ki bu seni ya sıkıntıya düşürür yada üzer bazen bilmemek en iyisi

İşle ilgili olsaydı bilirdim. Zaten gecenin köründe ne işi olabilir ki. İçim çok acıyor ona nasıl bu kadar bağlandım anlamıyorum. Yüzüm ağlamaklı herkes neyin var diye sorup durdular. Hastanede gece vardiyası sıram geldi. Bir ay boyunca gece on iki sabah sekiz arası çalışacağım. Muayenehaneye akşam beş gibi gidiyordum. Dokuza kadar hasta oluyor. Oradan çıkıp eve gitsem gittiğime değmeyecek hastaneye geçmem lazım. Muayenehanede onunla yanlız oturamam. Olmazsa hastaneye erken geçerim. Biraz önce odasını karıştırdım biraz çekmecesinde kurumuş bir gül yaprağı buldum ne saçma dimi. Muayenehanedeyim. Bir saate kadar gelir dolaylı yollardan sorup öğreneceğim çıldıracağım meraktan. Bir insanın şehir dışında gece ne işi olabilir ki

Bence topla kendini ne merakını nede sıkıntını belli etme sende neşeli davranmaya çalış elinden geldiğince belli ki başka kız arkadaşları oluyor olucaktırda bağlanmaktan kaçıyor günü birlik esnek şeyler yaşamayı tercih ediyor belli bunları görerek katlaman çok zor mutsuzluğunu anlıyorum ama yanında olmayı istiyorsan bunları hep göreceksin yada katlanamıcak kadar üzüyorsa bu durum ortak alanlarınızı elinden geldiğince azaltıcaksın.

takım taklavat mı
kuyuda çalıştım

aynen
canım ya ne olur güldüğüme bakma seni merak etmiştim ama maşaallah beyimizin dilinin ayarı yok. hiç hasta yakınına böyle şey denir mi?
bu arada ilk yorumumda seni üzdüysem affet canım ama maalesef buna benzer hiç te hoş olmayan şeylere tanık olduğum için sadece dikkatli olman konusunda uyarmak istemiştim. bir nevi ablalık içgüdüsü :) biri evli biri bekar 2 kızkardeşim var inan bana senin yerinde bekar kızkardeşim olsaydı da aynı şeyleri söylerdim.
inşaallah her şey gönlünce olur :)

Affet ne demek ben burada kimseye kırılmadım. Yazdıklarınız benim için çok önemli. Yorum yapmasanız bile yazarken rahatlıyorum. Beni bu kadar yakın görüp uyardığın için sağol mantığımla hareket etmeye çalışıyorum. İçim çok acıyor ben van'dan geldiğime çok pişman oluyorum

Dediğiniz gibi izmir'e niye gidiyorsun diye sormadım. Dün akşam dokuz gibi hasta randevuları bitti. Hazırlandım çıkarken eve mi gidiyorsun diye sordu. Hastanede nöbetçiyim biraz dolaşıp hastaneye geçeceğim dedim. Bu saatte nerede dolaşacaksın heryer kapanmıştır burada otur ben seni bırakırım dedi. Ben ona gece gece niye izmir'e gidiyorsun diye sormuyorum bile. Zaten yüzüm ağlamaklıydı o sinirle sanane dedim. Bir kerede lafımı dinle bu saatte bırakmam dedi. Bekleme salonuna oturdum bilgisayarı açtım bir aydır farmwilleye girdim vakit geçsin diye. O da gitti içeride oturdu. İkimizde ayrı odalarda oturduk hem beni oturttu hem de yanıma gelmedi bile. Annem aradı eve niye gelmedin diye. Eve geldiğime değmez hastaneye geldim diye yalan söyledim. Annem bir sürü laf söyledi yüzünü hasret kaldık diye. Beni hastaneye bıraktı. İzmir'e gidiyorum bile demedi. Haberim yok zannediyor heralde. Nöbetten çıktım evdeyim gözüme uyku girmedi.

kardeşim dediğim bir arkadaşım var herşeyimi bilir. Bu çocuk seni seviyor kafası karışık sana dönecek diyor. İki seferdir bildiğim bir hoca var ona gidelim dedi. Normalde böyle şeylere hayatta inanmam ama gltsem mi acaba ne kaybederim ki diye düşünmeye başladım. İyice kafayı yedim.

Hoca mı ben de bu tarz şeylere inanmam ama bazen çaresizlikten inanmadığın şeyleri bile yapıyorsun. Bende bir kere bir sorunum için gitmiştim ama sonu fiyaskoydu. Yine de içimde kalmasın diye gidebilirsin ne kaybedeceksin ki. Konuna gelirsek başından beri takip ediyorum bu çocuk seni hem bırakamıyor hem de uzak kalmaya çalışıyor. Başka bir erkek olsa dün gece gelir yanına oturur sohbet etmeye çalışır ama bu içeriye gidip oturmuş çok enteresan biri

Bu adam sana aşık ve değer veriyor.Bence ya ailesiyle bir sorunu var ya da bitiremediği bir ilişkisi var.Ailesiyle sorunu,evlilik hakkında olabilir.Kendi memleketlerinden gelin istiyor olabilirler veya ailesinin ısrar ettiği birisi olabilir.Azıcık sabredersen mutlu sona ulaşacaksın gibime geliyor.Bu arada başkalarıyla çıkma ama en azından sosyal hayata açıl,kendine özen göster.

Ailesiyle sorunu olduğunu zannetmiyorum. Ailesini hayatına karıştıracak biri değil ama bitiremediği bir ilişkisi olabilir. Benden zaman istemişti belki de bunun içindir. Hayatıma zaten bir başkasını alamam kafamda o varken.

bende konunu takip edenlerdenim canım sabret diyeceğim bu kişi ne sensiz olabiliyor ne de senle yapabiliyor çelişkili bir durum var zamana bırak bakalım hakkında hayırlısı canım

bende konunu takip edenlerdenim canım sabret diyeceğim bu kişi ne sensiz olabiliyor ne de senle yapabiliyor çelişkili bir durum var zamana bırak bakalım hakkında hayırlısı canım

Desteğiniz için tşk ederim. Bende hiç sabırlı biri değilim herşey olsun bitsin istiyorum ama olmuyor resmen süründürüyor beni güya hiç ilgilenmiyormuş gibi davranıyorum ama içimi bir bilseniz acaba o neler hissediyor bilerek böyle davrandığına eminim ama ne gereği var istiyorsan olur istemiyorsan biter ne gerek var uzatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…