Aslında böyle yapmak lazım ama çelik gibi de sinirlere sahip olmak lazım gibime geliyor.
Dün akşam muayenehanede sekreter uçak bileti bakıyordu. Bu gece izmir'e gidecek. öğlen geri dönecek. Bu nasıl iş anlamadım. Gece gece izmir'de ne yapacak anlamadım. Sekreter kız birşey bilmiyorum. Kendisine de soramıyorum. Sabahtan beri bunu düşünüyorum kim için, niye gidiyor. Kendisine sorsam kıskandığımı düşünür diye çekiniyorum.
ohh gezmeler devamhem kendi istediği gibi yaşıyor hemde seni yanında tutuyor o bunları yaparken seninde ilgini sürekli çekmiş oluyor malesef katlanman gereken tablo bu sorma ne fark edicek ki öğrensen işle iligili olsa bilirdin onun dışında demek ki bu seni ya sıkıntıya düşürür yada üzer bazen bilmemek en iyisi
takım taklavat mı
kuyuda çalıştım
aynen
canım ya ne olur güldüğüme bakma seni merak etmiştim ama maşaallah beyimizin dilinin ayarı yok. hiç hasta yakınına böyle şey denir mi?
bu arada ilk yorumumda seni üzdüysem affet canım ama maalesef buna benzer hiç te hoş olmayan şeylere tanık olduğum için sadece dikkatli olman konusunda uyarmak istemiştim. bir nevi ablalık içgüdüsü :) biri evli biri bekar 2 kızkardeşim var inan bana senin yerinde bekar kızkardeşim olsaydı da aynı şeyleri söylerdim.
inşaallah her şey gönlünce olur :)
kardeşim dediğim bir arkadaşım var herşeyimi bilir. Bu çocuk seni seviyor kafası karışık sana dönecek diyor. İki seferdir bildiğim bir hoca var ona gidelim dedi. Normalde böyle şeylere hayatta inanmam ama gltsem mi acaba ne kaybederim ki diye düşünmeye başladım. İyice kafayı yedim.
Bu adam sana aşık ve değer veriyor.Bence ya ailesiyle bir sorunu var ya da bitiremediği bir ilişkisi var.Ailesiyle sorunu,evlilik hakkında olabilir.Kendi memleketlerinden gelin istiyor olabilirler veya ailesinin ısrar ettiği birisi olabilir.Azıcık sabredersen mutlu sona ulaşacaksın gibime geliyor.Bu arada başkalarıyla çıkma ama en azından sosyal hayata açıl,kendine özen göster.
bende konunu takip edenlerdenim canım sabret diyeceğim bu kişi ne sensiz olabiliyor ne de senle yapabiliyor çelişkili bir durum var zamana bırak bakalım hakkında hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?