- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yazlik bi yerde oturuyorlar zaten yanlarina godebilsem de olur.ama ucak riskli.yan yana hic tanimadigim biriyle gidecegim.aracla o kadar uzun yok kullanamam.Ailece sakin bir yazlık alanda izniniz kadar ev tutma olasılığınız var mı?
Hem aileniz sizi görmuş olur hem de birlikte tatil yapmış olursunuz.
Allah korusin care ariyorum zaten fikir alayim diyebyazdimÇok özleyen bir çare Bulur.
Sevdiklerinize vakit ayırın, Allah korusun hayatin
Surprizlerne belli olmuyor
Ya burnum akiyo mesela su an bogazim da fena halde aciyo.ya bilmiyorum ki virus mu tasiyorum gripngibi olunup atlatilan bisi de degil ki.kendimi 15 20 gun izole edip gidecegim bi iznim de yok.cozumsuz kaldim ve biktim artik bu illetten.sanki hayatimiz cok kolaymis gibi bi de bu lanet hastalik cikti.bulamamalari da ilacini ayri enteresan.Uçamayacağınıza göre ya özel araçla gideceksiniz ya o riski göze alıp önleminizi alarak uçağa bineceksiniz ya da gitmeyeceksiniz
Sorunu anlatamaiyorum sanirim bi daha anlatayim.15 gun oncesinde izole etmeliyim kendimi insan icindeyim surekli.yolda virus kapmamaliyim kapmadan gitmeliyim.nasil yapacagimi bilmiyorum15 günü ful izni orada geçirmek istediğinize emin misiniz ?
Bende bilemedimSorunu anlatamaiyorum sanirim bi daha anlatayim.15 gun oncesinde izole etmeliyim kendimi insan icindeyim surekli.yolda virus kapmamaliyim kapmadan gitmeliyim.nasil yapacagimi bilmiyorum
Bende sizin gibiydim ailemin yanına gitmek istiyordum ama hastalık taşımaktan da korkuyordum Allahtan farenjitmiş ki kimseye birşey bulaşmadan tam olmasa da az çok iyileştim sizi çok iyi anlıyorum ailenizi özlediniz ve hastasinizYa burnum akiyo mesela su an bogazim da fena halde aciyo.ya bilmiyorum ki virus mu tasiyorum gripngibi olunup atlatilan bisi de degil ki.kendimi 15 20 gun izole edip gidecegim bi iznim de yok.cozumsuz kaldim ve biktim artik bu illetten.sanki hayatimiz cok kolaymis gibi bi de bu lanet hastalik cikti.bulamamalari da ilacini ayri enteresan.
Anlıyorum aklıma yapan bir yer bulursanız isteğe bağlı test yaptırıp gitmeniz geldi fakat yolculuk boyunca kapmayacağınızın da garantisi yok tabi ki. Özel araç daha riskli mecburi molalar açısından. Ay bi bitse şu virüs...Yazlik bi yerde oturuyorlar zaten yanlarina godebilsem de olur.ama ucak riskli.yan yana hic tanimadigim biriyle gidecegim.aracla o kadar uzun yok kullanamam.
Hanimefendi gitmek istemesem isteniyorum derim neden ucakla aracla gidemedigimi acikladimYani demişsiniz ki uçamam o kadar yoluda araçla gidemem sanki çokta gitmek istemiyorsunuz gibi.
Test yaptirip gitmek mantikli.umarim test yaptiriken kapmam.aracla gitmeyi deneyeyim olmadi.ya yol uzun ve virajli vs.zor acikcasiSiz bu kadar ince düşünüyorsanız kendinizi de güzel koruyorsunuzdur gibi geliyor. Ama boğaz ağrısı vs varmış, bir test yaptırıp içinizi rahatlatıp gidin, böylece test sonucu iyi çıkınca hasta olmadığınızı anlar 15 gün izole olmadan gidersiniz....
Ancak siz aslında sanki gitmek istemiyorsunuz gibi geldi. Eğer öylese gitmeyin bu sene... net konuşunki tartışma olmadan kabullensinler
Test yaptirip gitmek mantikli.umarim test yaptiriken kapmam.aracla gitmeyi deneyeyim olmadi.ya yol uzun ve virajli vs.zor acikcasi
Pandemi sureci malum.annem babam bana 18 saat uzaktalar.yeni tasindilar sayilir 2 yil oldu.gecen sene rahatsiz oldugu icin bi akrabam haftasonu bile atlayip gittim.hatta sabah gidip aksama dondum o yolu.ve ben cok yogun calisiyorum.etrafindaki esinin dostunun cocuklari pandemi falan demiyorlar.ucaga binip gidiyorlar ama ben korkuyorum bulastiririm diye.gitmiyorum ama anlamiyor.yillik izin al 15 gun evden hic cikma biz gelelim biz gelince de cikma izin al diyor.yillik iznim bitmis oluyor.ya hadi hic tatil yapmayayim ama aracin muayenesi var evimi boyatmak istiyorum ya yilda ne jadar iznim var ki nasil hic cikmadan evde kqlayim.o kadar yoruldum ki bi deniz kenarinda ayaklarimi uzatmak da istiyorum.e tabi annemi de gormek istiyorum.cozumsuz kaldim.var mi oneriniz?her gun telwfonda ayni tantana
Hayir mesafe falan yok ucakta dip dibeBöyle bir tedirginliğiniz var ise araçla gitmek virüsten daha tehlikeli
Uçaklarda mesafeli oturtuyorlar zaten, tedbirinizi alın çıkın yola
Virüs insanı korkutuyor ama aylar oldu, bir şekilde hayatı devam ettirmek gerek
Ben başladım ufak ufak çıkmaya artık çünkü olmuyor
Ya bir suru hastaliklari var zaten bulastirirsam ne olacak zamani geciyorum.ben surekli insanlarla ic iceyim.sag olsun kimse de maske falan takmiyo.insanlar normal akisindalar hayatin.benim kendimi izole etmem lazim 15 gun 21 gun neyse artik.ki belirti de vermeyebilir tasiyadabilirim.test yaptirdim gittim diyelim nasil gidecegim? Ucakla gitsen bi dert aracla gitsen bi dert.vallahi sastim kaldim.bulastiririm diye korkuyorum onlar orada bahcede vs ler.insan icinde degiller ki benim gibi.ben sehrin gobegindeyim bu aksam 15 kisilik toplantiya aksam yemegine gidecegimO risk hep olucak birkaç ayda geçmeyecek bu belli oldu. E hicmi ailenizi görmeyecek siniz. Anneniz babanız haklı. Gidin bir haftayı orda geçirin...bir haftayida kendi evinize ayırın. Evlat yolu gozlemesinler yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?