Var mı benim gibi olan?

Ben varım :) Son günleree aşırı derecede karanlık fobim başladı.herşeyden korkar oldum.

Bende.tv acik olunca daha rahat uyuyorum.bide en son ben uyursam evde korkuyorum. Annem uyanikken uyumak daha rahat oluyor.karanlik ortam beni korkutur gece lambam var zaten onu yakarim yatarken.

arkanı boşluğa verip uyuyamamanın nedeni,boşluk belirsizlik olduğu için hayalgücünü devreye sokuyor ve birşeyler belirlemeye çalışıp kendini korkutuyorsun..bilinç altı karanlığı tanımladığın düşünceleri boşlukla bagdaştırıp olumsuz düşünceler açığa cıkarıyor..arkadan biri saldıracakmış gibi mesela.

şöyle yapabilirsin ilk başlarda sen yatarken birisi ışığı kapatsın..bir süre bekle korkutan düşünce devreye girince ışığı acıp birşey olmadığını gör..eylemler bilinçaltında daha kalıcı olur...kolay gelsin iyi..

evt ışıklar kapalı tv açık,denedim yani denemedim dğl ama uyuyamadım bi ttürlü

Bende şu şekilde aştım baktım bu böyle olmayacak tv izliyorum yatağıma uzanmış şekilde tam uykum gelirken kapatıyorum hemen tvyi böyle böyle alıştım gerçi ben uyurken açık oluyor şuanda tv kardeşim daha geç uyuyor

bende hep tv izleyerek uyuyakalırım hatta çoğu zaman gece uyanırsam tv yi açık unuttumu görür kapatırım. bazen de bunu sabah anlarım :) şimdi düşünüyorum tv olmazsa ne yaparım diye, sanırım küçük bi radyo alırdım. mutlaka bi ses olmalı.. :)

Ben varım :) Son günleree aşırı derecede karanlık fobim başladı.herşeyden korkar oldum.

Bende.tv acik olunca daha rahat uyuyorum.bide en son ben uyursam evde korkuyorum. Annem uyanikken uyumak daha rahat oluyor.karanlik ortam beni korkutur gece lambam var zaten onu yakarim yatarken.

sizde bendensiniz:)napcaz biz bilmiyorum ki

biri saldırıcak değilde arkamda bi hayalet olcakmış gibihissediyorum :)biraz saçma oldu ama öyle korku filmlerinn etkisi sanırım

uykum geldiğinde kapatmayı denedim mesela hemen kaçtı gitti uykum

bende tam tersi ben uyuduğmda annem kapatırdı tv yi gece uyanır açardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…