Evet gerçekten zor çünkü devamlı görüyoruz elimizin altında malesefInsan alisinca istemiyor ama sunu bilirim abiur cuburu birakmak sigara birakmak kadar zor bence
Valla canım dinlenemedim 1 saat oglanla uyudum kafasını çarpıyor geliyor üstümde yatıyorNasıl oldun dinlendin mi paşa yaramazlık yapmaz inşallah
Ay yavrum kıyamam çok iyi anlıyorum onu sende iyi yapmışsın canım kan vererek bakalım nasıl çıkacak sonuçlarınValla canım dinlenemedim 1 saat oglanla uyudum kafasını çarpıyor geliyor üstümde yatıyorPaşanın bugunde aşısı vardı çocuk dün hastanelerden nasıl korktuysa sağlık ocağında sedyeyi görür görmez ağlamaya başladı bende fırsattan istifade kan aldirdim her şeye bakacaklar. Kan degerim normal çıkmış gayet B12 ve d Vit de cumaya kadar cikacakmis
Bugün herkesin menüsünde krep varMenum
Sabah: 1 simit 3 Zeytin
Öğle: 1 kepçe çorba 2 krep
3 te 1 tavuk çevirme, 2 kaşık pilav
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz içi 2 k kayısı
Aksam18.30: avuç içinden az fazla tavuk
3 kaşık yoğurt
Ara olarak kahve ve bitki çayları
1 dilim bitter
2.5 litre su
Normal kanım 13.5Ay yavrum kıyamam çok iyi anlıyorum onu sende iyi yapmışsın canım kan vererek bakalım nasıl çıkacak sonuçların
Valla bakicim yapmış bana da ayırmış hatrina yedim yoksa tartı öncesi yememeliydimBugün herkesin menüsünde krep varafiyet olsun canım herkes anlaşmış sanırım
Normal kan derken şekerine baktırdın mı 2 saat tokluk şekerineNormal kanım 13.5
Benimde bugün canım çekti şansıma günlük süt yoktu markette başka bahara kaldı krepValla bakicim yapmış bana da ayırmış hatrina yedim yoksa tartı öncesi yememeliydim
Harika canım SüpersinBugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş
Afiyet olsun canım güzel menuBugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri
Ne zaman böyle desen yiyorsun aman diyimKızlar masallah diyim ne zamandır çikolata abur cubur yemiyorumhayretlerdeyim
Evet insan ne zaman ansan birşeyleri canı çekiyor umarım yemezHarika canım Süpersin
Afiyet olsun canım güzel menu
Ne zaman böyle desen yiyorsun aman diyim
Kız tartı öncesi oldu mu ekmek kısırSelam kızlar herkese afiyet olsun
Sabah bişi yemedim canım istemedi
Öğlen dairede yemek vardı tavuk incik biberli tavaydı bir incik birazda biberden yedim iki dilim kadar ekmek
Akşam 18:00 bir tabak kısır bir kase şehriyeli yayla çorbası turşu turp marul
Hcg var ya canim kan 13.5. Seker de 84 çıkmışNormal kan derken şekerine baktırdın mı 2 saat tokluk şekerine
Süper maşallahHcg var ya canim kan 13.5. Seker de 84 çıkmış
Tuz tüket canım birde bitki çayı içiyorsan Bıram çünkü bende asla bitki çayı içemem tansiyonum düşer menün güzel afiyet olsunHerkese merhaba bugunku menum
Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz
Kahvalti 10 2 haslama yum.taze soganli .yesillik (ben normalde hemen hemen hergun yerim )kk peynir 3 flm kepek ekmek 1 tatli kasigi kusburnu marmelati 2 kupa az sekerli cay
Ara yok
15.00 bi porsiyon brokoli 1 kase yogurt 1 dlm ekmek
Aksam 1/2 pors karnibahar 1 bardak ayran 6 adet cigkofte
2 litre su
45 dk leslie
Kizlar aksam yemeklerinden sonra cok halsizlesiyorum tansiyonum duser gibi oluyor.Neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?