Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim anlama yeteneğim bugün zayıf kusura bakma.. ben şimdi özelden rapor alsam özelde tüp bebek yaptırsam hiç indirim alabilirmiiyim..

Haklısın canım kısmet değilmiş demek evde 2 tane testim var yaparım onlarla

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cnm benim anlama yeteneğim bugün zayıf kusura bakma.. ben şimdi özelden rapor alsam özelde tüp bebek yaptırsam hiç indirim alabilirmiiyim..

Yok tatlım bende telden yazdığım için tam açık yazamadım kusura bakma .benim ablam özelden rapor aldı özelde tüp yaptırdı 7 milyar tuttu.ama raporu devlette ve üniversite hastanesinden alırsan ucuza mal oluyor tatlım. Özelden aldığın raporla tüp yaparsın ama çok çok pahalı olur.ne yap ne et üniversite hastanesinden al raporu o zaman 1 2 milyar tutar masrafların. Üniversite hastanesinden rapor almak zor olduğu için millet beklememek için 5 6 milyar para veriyor canım

ay cok heyecanliii, inslalah harika haberlerle doneceksin canim, bence tutundu bebisin sana hic merak etmeeeeee

sağolun kızlar inşallah.ölücem heyecanda.bir tarafım oldu diyor,diğer tarafım ya olmadıysa diyor.off

unvelivableee hayatım nasılsın?fasulye nasılllsenin de adet ağrın olmuş muydu?ha adet oldum ha olucam diye dolanıyorum etrafta

ay tatlım çok heyecanlı 2 gün var az kaldı hemen haber ver bize de meraktan ölürüm

tamam canım,hemen haber vericem:))

ayy maşallah sana yaaaa klomenle 5 yumurtaaaay böyle senin ikiz gebe olma ihtimalin bile var,çatladı çatlıcakkkiyi değerlendir kuzum,olacak inşallah.boşver aşılamayı zaten sperm sayınız gayet iyi,olacak bence bu ay.ayy çok heyecanlıııhem niye üzgünsün sen bakıyımyumurtaların ilaca harika cevap verdiği için mi

Ne bilim canım ben yumurtalarım çatlamamıştır inşallah diyordum o yüzden iptal olur diye düşünürken 5 yumurta var kan değerin yüksek değilse çatlama iğneni vururum aşılama yaparız dedi 1000 çıkınca olmaz çatlama iğneni vururum aşırı büyür yumurtaların dedi kendinin çatlama sını bekleyelim gün aşırı ilişki olsun dedi.5 tane yumurtadan birine denk gelse ne güzel olur:)

bu tamamen doktorun hatası.en azından 3 günde bir kontrol etmesi gerekirdi.ama neyse belki hayırlısı böyledir.inşallah birine denk gelecek hayatım.1000 estradiol(e2) hormonu değil mi?

bu tamamen doktorun hatası.en azından 3 günde bir kontrol etmesi gerekirdi.ama neyse belki hayırlısı böyledir.inşallah birine denk gelecek hayatım.1000 estradiol(e2) hormonu değil mi?

Evet canım peki doktora 3 günde bir gitseydim bu kadar çok yumurtam olmaz mıydı .senin kaç yumurtan olmuştu canım

Evet canım peki doktora 3 günde bir gitseydim bu kadar çok yumurtam olmaz mıydı .senin kaç yumurtan olmuştu canım

yine olurdu tatlım,sadece bu kadar büyümeden ortalama 17 mm olduğunda çatlama iğnesi yapılır ve aşılaman iptal olmazdı.yumurtalar çok büyüdüğü için e2 hormonun yükselmiş.ben iğne kullanmıştım 12 tane yumurtam vardı.

canim ya ben anlamadim .. neden yine asilama yapmadilar yapilabilir aslinda dimi ?? cokmus ne demek istedin ? bide asilama ile yapsalar daaha cok sansiniz olmaz mi 5 yumurta ile - kiz bence ikiz bile olabilir 5 yumurta az dgeilki :)

Anladı m canım kısmet değilmiş demek hormon değerim den iptal oldu zaten

Tatlım yumurtam çok olduğu için zarar verebilirmis bi de çatlama iğnesi vururum aşırı büyür dedi kan degerime göre hareket etti zaten değerim düşük olsaydı yapacaktı bende tam anlamadım çoğul gebelik ihtimali varmış bide

ama simdide cogul gebelik ihtimali var bence :) yokmu :) hayirlisi canim ya ikiz yakisir sana :)

Tatlim hayirlusi blki asilamaya gerek kalmadan normal gebelik olack..bu da vesile olur..yumurtalarin cok guzrl masallh..insallh biri sana tutunacaktor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallh delu gibi sevinecksn cnm..gunler gecmyordu en azindan test gunu one alinarak daha erkn anne olacgin haberini alirsin...Rabbim hayirlisi ile nasip edr ibsallh..

ama simdide cogul gebelik ihtimali var bence :) yokmu :) hayirlisi canim ya ikiz yakisir sana :)

Evet canım:) eşim ya 5 iz olursa ne yaparız diyor:) o kadar olmaz merak etme en fazla 2 olur dedim hatta hiç olmayacak belkide yumurtam çok diye gebelik olacak diye birşey yok sonuçta:)

ahh inşallahhhhh hayal de kalacakmış gibi geliyor.inşallah yanılırım.

Tatlim hayirlusi blki asilamaya gerek kalmadan normal gebelik olack..bu da vesile olur..yumurtalarin cok guzrl masallh..insallh biri sana tutunacaktor...

Evet canım hayırlısı artık kismetinde yoksa bir şey olmuyor işte.esim de üzüldü kendimizi aşıya kosullamistik

inan 5 iz dusunemiyorum bende 3 uz bile cok ama ikiz hakikaten isterim nasip olursa .. Hayirlisi insallah senin icinde hepimiz icinde .. kismet tabi ben cok yumurta olunca gebelik sansimizin ayni oranda arttigini dusunuyorum . yani bu nedenle asilama sansinin % 15-20 degilde daha cok olduguna inaniyorum - hem yumurta sayisi artiyor hem asilama yapilsa spermler rahim icine birakiliyor neden az sans veriyolar ki anlayamadim .. bakalim bende mayista kismetse dusunuyorum ama benim dr igneli yapicak ..

evet bana göre de şans daha yüksek oluyor gibi geliyor çünkü birden fazla yumurtan olduğu için ama şans yüzdesi olarak % 10 20 veriyorlar maalesef...canım doktora 3 günde bir git bak ben geç kaldım ama doktorum geç çağırdı beni.o yüzden iptal oldu neyse inşallah bir dahaki sefer olur ne diyeyim artık hiç bir şeye şaşırmıyorum her zaman bir sürpriz çıkıyor karşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…