- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.741
Verdikleri raporu devlet kabul etmiyor tatlım o zaman fazla tutuyor masraflar o yüzden devletten rapor al tatlım.ozelin verdiği raporla 5 6 milyar tutarken.devletin raporu ile. 1.5 milyar tutuyor
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canım üzülme.ne güzel işte yumurtaların gelişmiş.ya hiç gelişmeseydi.eşinin sperm değerleri de iyi nasıl olsa.doğal yolla olma şansınız da var.istersen ovulasyon testi al hemen.bugünden itibaren hergün yap.çatladığından emin olduğunuzda da ilişki olur.gerçi doktorda gün aşırı ilişki demiş.aynı kapıya çıkıyor.ama testle takip edersen daha da net olur.hiç kendini üzme yumurtanın çok olması hiç olmamasından daha iyi...
cnm benim anlama yeteneğim bugün zayıf kusura bakma.. ben şimdi özelden rapor alsam özelde tüp bebek yaptırsam hiç indirim alabilirmiiyim..
Allah immm inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür canım.. Allah iyi haberler alıp sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsin inşallahhhhh :)
Bize de moral olur hem,iyi haberler almaya çok ihtiyacımız var...:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay cok heyecanliii, inslalah harika haberlerle doneceksin canim, bence tutundu bebisin sana hic merak etmeeeeee
Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi
ay tatlım çok heyecanlı 2 gün var az kaldı hemen haber ver bize de meraktan ölürüm
tamam canım,hemen haber vericem:))
ayy maşallah sana yaaaa klomenle 5 yumurtaaaay böyle senin ikiz gebe olma ihtimalin bile var,çatladı çatlıcakkk iyi değerlendir kuzum,olacak inşallah.boşver aşılamayı zaten sperm sayınız gayet iyi,olacak bence bu ay.ayy çok heyecanlııı hem niye üzgünsün sen bakıyım yumurtaların ilaca harika cevap verdiği için mi
Ne bilim canım ben yumurtalarım çatlamamıştır inşallah diyordum o yüzden iptal olur diye düşünürken 5 yumurta var kan değerin yüksek değilse çatlama iğneni vururum aşılama yaparız dedi 1000 çıkınca olmaz çatlama iğneni vururum aşırı büyür yumurtaların dedi kendinin çatlama sını bekleyelim gün aşırı ilişki olsun dedi.5 tane yumurtadan birine denk gelse ne güzel olur:)
bu tamamen doktorun hatası.en azından 3 günde bir kontrol etmesi gerekirdi.ama neyse belki hayırlısı böyledir.inşallah birine denk gelecek hayatım.1000 estradiol(e2) hormonu değil mi?
Evet canım peki doktora 3 günde bir gitseydim bu kadar çok yumurtam olmaz mıydı .senin kaç yumurtan olmuştu canım
Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi
canim ya ben anlamadim .. neden yine asilama yapmadilar yapilabilir aslinda dimi ?? cokmus ne demek istedin ? bide asilama ile yapsalar daaha cok sansiniz olmaz mi 5 yumurta ile - kiz bence ikiz bile olabilir 5 yumurta az dgeilki :)
Tatlım yumurtam çok olduğu için zarar verebilirmis bi de çatlama iğnesi vururum aşırı büyür dedi kan degerime göre hareket etti zaten değerim düşük olsaydı yapacaktı bende tam anlamadım çoğul gebelik ihtimali varmış bide
veee doktorumla konuştuummm,2 mayıs cuma günü kan testim var.
inanın o 2 gün nasıl geçer hadi geçti diyelim,kan testi sonucu için 2 saat nasıl geçer hiiiçç bilmiyorum.hele hele o kağıdı elime alıp baktığımda,ya deli gibi sevineceğim ya da kahrolacağım.çokca korkuyorum.lütfen bana dua edin.
inşallah şu 3 aylar da hepimiz anneliğe adım atmış olalım...
ama simdide cogul gebelik ihtimali var bence :) yokmu :) hayirlisi canim ya ikiz yakisir sana :)
İnsallh delu gibi sevinecksn cnm..gunler gecmyordu en azindan test gunu one alinarak daha erkn anne olacgin haberini alirsin...Rabbim hayirlisi ile nasip edr ibsallh..
Tatlim hayirlusi blki asilamaya gerek kalmadan normal gebelik olack..bu da vesile olur..yumurtalarin cok guzrl masallh..insallh biri sana tutunacaktor...
Evet canım:) eşim ya 5 iz olursa ne yaparız diyor:) o kadar olmaz merak etme en fazla 2 olur dedim hatta hiç olmayacak belkide yumurtam çok diye gebelik olacak diye birşey yok sonuçta:)
inan 5 iz dusunemiyorum bende 3 uz bile cok ama ikiz hakikaten isterim nasip olursa .. Hayirlisi insallah senin icinde hepimiz icinde .. kismet tabi ben cok yumurta olunca gebelik sansimizin ayni oranda arttigini dusunuyorum . yani bu nedenle asilama sansinin % 15-20 degilde daha cok olduguna inaniyorum - hem yumurta sayisi artiyor hem asilama yapilsa spermler rahim icine birakiliyor neden az sans veriyolar ki anlayamadim .. bakalim bende mayista kismetse dusunuyorum ama benim dr igneli yapicak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?