- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.721
koldan yaparsın daha olmadı acile gidip yaptırırsın ama hiç acımıyor:)
5 mayıs test günüm,transferden sonraki 13. gün oluyor.ee eşimim vardıyası uygun değil,kendim de gitmeye cesaret edemem.belki pazar yani 4 mayısta yaptırırım.off aslında hiç test yaptırmasam ne güzel olur diyorum bazen
eşimde dün teste gitti
sperm sayısı mlde 71.4
toplam hareketli 39
ilerş hareketli 27
yerinde hareketli 12
hareketsiz 61
morfoloji 6
sayı geçen aya göre çok düşmüş geçen ayki 103 milyondu neden öyle oldu bilmiyorum. Diğerleridede pek fazla artış yok aynı yerlerde inip çıkıyolar. Dr ameliyat yaparsak değerler daha çok düşebilir bu riski göze alamayız demiş. Doğru gibi dediği burda ameliyat olmuş bi çok kişin üzerinden aylar geçmesine rağmen bizden çok düşük değerleri.
Size aşılama olur demiş ama kadın doğumda sizin değerleriniz güzel aşılamaya gerek yok diyo napcaz bilmiyorum.
canım ameliyat herkeste işe yaramıyor..düşürür mü bilmem..bize bir etkisi olmadı ama bugün olsa yine yapardım bilmiyoum sonuçta aradıgımız bir umut..biz ameliyat olurkende doktorlar fazla yükselmez demişlerdi...sizde varisekol oldugu için inip çıkması normal..ki hoş biz ameliyat olduk bizim de hala inip çıkışlar yaşıyoruz..sayınız ve morf güzel tek sorun hız o da çok düşük değil.. Ne kadr zamndır çocuk istiyorsunux..
proxeed plus 129 tl den daha düşük nereden alabiliriz.
ya zeynebim blostakist embriyolarda 10 gün test günü veriyorlar araştırdın mı herkesin öyle benimde 10 gün test günümde ben hatta 8 gün ve 10 gün yaptırmıştım, 8 gün belli oldu yani aşağı yukarı sonuç, 3 günlük embriyolarda 12 gün test günü diye biliyorum sana niye o kadar geç söyledi ki test gününü ben 10 gün ilacı kestim iki gün sonra reglim gelmişti, söylemesi ayıptır, yağ bezesi gibi beyaz bi parça gelmişti ben heralde bu bebekti dedim de eşimde gözle görülmez demişti. cesaret edebilirsen yaptır test belli olur artık idrarda bile çıkan oluyormuş blostakistte baya okumuştum, inşaalaaaaaahhh yarabbim senin bebişin göbüşündedir. artık şu topik bi şenlensin hep kötü haberler veriyoruz
canım idrar testi yapıp strese girme bence.
bide 5.gün embriyolarında test 10 gün sonra, 3.gün embriyolarında ise 12 gün sonra aslında.
benim 3.gün embriyosuydu ve tam 12.günde yaptırdım testi ve pozitifi görmüştük.
sen 22 sinde olmuştun değilmi transferi ve 5.gün emriyosuydu.o zaman 2 mayıs aslında test tarihin.niye 5 mayıs demişler çok olmuş bence.
aslında 3 mayıs cumartesi yaptırabilirsin.çıkar bence testte.
güzel düşünelim güzel olsun.inşallah hayırlı haberlerini alcaz canım.
canim unveiled benmiyim:)) benim 6. gun embiryosuydu 9. gun idrarda gormustum..zeynep sende 10. gun idrar testi yapabilirisn bence..hadi insallah canimmmm
veee doktorumla konuştuummm,2 mayıs cuma günü kan testim var.
inanın o 2 gün nasıl geçer hadi geçti diyelim,kan testi sonucu için 2 saat nasıl geçer hiiiçç bilmiyorum.hele hele o kağıdı elime alıp baktığımda,ya deli gibi sevineceğim ya da kahrolacağım.çokca korkuyorum.lütfen bana dua edin.
inşallah şu 3 aylar da hepimiz anneliğe adım atmış olalım...
mrb canım.. tüp raporunu devlet hastanesinden mı alıcaz. biz tüm testleri özelde yaptırdık özelde yaptırdığımız tetkiklerle rapor alamaz mıyız ? senin bilgin var mı canım ?
canm bende haziran da düşünüyorum aşılamayı. ama rapor mu ne lazımmıs iğnelerin karşılanması için onun için de 3 yıl evlı mı olmak lazım
veee doktorumla konuştuummm,2 mayıs cuma günü kan testim var.
inanın o 2 gün nasıl geçer hadi geçti diyelim,kan testi sonucu için 2 saat nasıl geçer hiiiçç bilmiyorum.hele hele o kağıdı elime alıp baktığımda,ya deli gibi sevineceğim ya da kahrolacağım.çokca korkuyorum.lütfen bana dua edin.
Mrb canım. Tüp raporunu özel veriyor ama indirimli tüp olmuyor devlet kabul etmiyor.ben özelde aşı yaptırıp raporu üniversite hastanesine verecem orda rapor çıkacak o zaman indirim oluyor canım
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özelde yaptırdığımız tetkiklerle tüp bebek raporu alamıyoruz yani değil mi
Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çokmus yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi
ay tatlım çok heyecanlı 2 gün var az kaldı hemen haber ver bize de meraktan ölürümveee doktorumla konuştuummm,2 mayıs cuma günü kan testim var.
Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?