Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim sagol iyi sayilirim midem tam bulanmiyo ama ogleeden sonra bi halsizlik bi tukuruk artisi oluyor sorma oda midemi hulandiriyo tabi..acayip uyuyorum eve gidiyorum yatiyorum sabah ise gelmek icin kalkiyorum:))adet agrilari oluyo canim evet normal bunlar belimde agirmisti..hadi guzel haberler vereceksin enminim bennnfasulyemde iyi teyzesi pazartesi gunu 10 mm olmustu..Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallahh

bak sen yaramaza kendini belli ediyor demek ki:)))içerde bir fabrika çalışıyor tatlım,bu mide bulantıları normal.ohh baya büyümüşş 10 mm:))))))

tamam canım,en iyisi ben sakin olmaya çalışayım...

tmm cnm anladm şimdi... evet bizde uğraşmamak için 7 bin tlye mal olucak galiba.. hayırlısı hakkımızda cnm sağol verdiğin bilgiler için.

tmm cnm anladm şimdi... evet bizde uğraşmamak için 7 bin tlye mal olucak galiba.. hayırlısı hakkımızda cnm sağol verdiğin bilgiler için.

ben anlamıyorum niye bu kadar zorluyorlar durumu zaten insanların acısı var çocuğum olmuyor diye üzülüyoruz ayrı dert bi de üstüne tüp yaptırmaya karar veriyoruz bin dereden bin su getirtiyorlar resmen valla bu yasalar değişse de millet bu kadar para vermese en azından tutmayınca 2.tüpü yaptırmaya maddi gücümüz yetse...bizim maddi sıkıntımız olmasa bizde beklemezdik ama mecbur ilk önce aşılama yaptıracağım daha sonra üniversitede hastanelerinden birine başvurup tüp raporu için uğraşacağım değilse 7 bin tl verecek durumumuz yok((

Son düzenleme:

aynen cnm benimde durumum yok ama işte.. eşimde okadar para verip hüsran olmasın diye tedirgin pek niyeti yok gibi... Allah bilir kimse bilemez ama o böyle yapınca bende çok üzülüyorummm rabbim bizi bu sınavdan kurtarsın amin.. sanada Allah yardım etsin inşallah aşılaman olur da tüp bebek çilesiyle uğraşmazsın

kesinlikle katılıyorum!orta gelirli bir aile için 7 bin demek,6-7 aylık maaş demek.
biz de düğünden kalan bilezikleri bozdurduk.normal de ev alacaktık ama bu gidişle biraz zor.zaten ay sonu ancak getiriliyor bir de kenarı para koyup birikim zaten yapamam.
biz hastaneye 4450,dondurulmuş 4 embriyoya 1350,ilaçlara da 1000 lira ödedik ortalama.Allah'tan kendi doktorum ilaçlara rapor çıkardı da 1000 liralık bir karımız oldu.
tutmazsa hem parama acıyacağım,hem canımın acıyışına,hem yıkılan hayallerime ve umutlarıma.Allah'ım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın,çok zor.hele tüp bebek aşaması gerçekten çok zormuş.negatif olursa sanırım artık bu bebek mevzusunu tamamen kapatırım.artık gücüm kalmadı...

Evet canım allah en yakın zamanda nasip eder inşallah. Asilamam iptal oldu tatlım çok yumurtam oluşmuş başka zamana kaldı

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi aksamlar canm ben 3 tane daha okudum allah kabul etsin dualarimizi alya kardesim icin bakalim adet olmazsam okurum yine

Haklısın canım çok zor inşallah tutacak.rabbim yardımcı n olsun tatlım. Bizimde bilezikler arabaya gitti kenarda para kalmadı. Ancak 2 3 milyarlık bi tedaviyi zorlayarak kaldırabilir durumumuz

saglikli hamileleikler bebekler hepimizin basina canim, Allah kimsenin boynunu bukuk birakmasin evlat konusunda

inşallah gerek kalmaz tatlım.sizin sperm değerleriniz maşallah çok iyi.bence sen hiç tüp bebek filan düşünme.lütfen sen de inan artık.

saglikli hamileleikler bebekler hepimizin basina canim, Allah kimsenin boynunu bukuk birakmasin evlat konusunda

amin canımmm,amin inşallah.benim transferim çok ağrılı geçmişti yaaa,idrar mesanem dolu olduğu için sanırım.dişimi sıktım,dua ettim ama acaba olmadı mı diye korkmuyor da değilim.ayy ne çok başını ağrıtıyorum,ama sabret cuma sabahtan gideceğim kan tahliline:))))

inşallah gerek kalmaz tatlım.sizin sperm değerleriniz maşallah çok iyi.bence sen hiç tüp bebek filan düşünme.lütfen sen de inan artık.

Herkes aynı şeyi söylüyor ama kabul edemedik galiba iyileştigimizi. Belli olmuyor ki canım baksana sizin değerler nasıl 2 milyona düşmüş

yok canim ya askolsun olurmu bir faydam olursa ne mutlu...ben transferden yarim saat sonra dayanamdim wc kostum, cok su icmisim birde yatagi bas asagi cevirdiler ay dayabilmem ne mumkun ates basti kustum kusucam dedim beni kaldirin wc gitmem lazim..olur dediler 20 dk yeterli zaten..sorun olmaz yani canim merak etme..

Herkes aynı şeyi söylüyor ama kabul edemedik galiba iyileştigimizi. Belli olmuyor ki canım baksana sizin değerler nasıl 2 milyona düşmüş

evet canim zeynep dogru soyluyor, cogu cocugu olan insandan daha iyi degreleriniz..simdi sadece stres yapmayin ve olacagina inaninyumurtlama gunlerine yakin ikizinde sevdigi aktiviteler yapin gezin tozun..sonrada bebis yapin

ben su içmedim,sonda ile mesanemi doldurdular,ama o idrar ağrısı ne beter birşeymişşşş,sonra beni de o çatalda baş aşağı 10 dk yatırdılar ölüyorum sandım.artık kalkıp bebek filan istemiyorum dicektim az daha:)))))))sonra yatağıma alıp odama çıkardılar,20 dk sonra wc ye gidebilirsin dediler ama off zor dayandımm:)))sonra da 5 saat hastane de ayaklarım havada yattım.öyle işte:))demek ki herkes biraz zorlanıyor transferde:)

evet canim zeynep dogru soyluyor, cogu cocugu olan insandan daha iyi degreleriniz..simdi sadece stres yapmayin ve olacagina inaninyumurtlama gunlerine yakin ikizinde sevdigi aktiviteler yapin gezin tozun..sonrada bebis yapin

:) bebek yapma vaktimiz geldi geçiyor galiba yumlar büyümüş. Canım Doktorum bugün muayene etti beni yumlar catlamis olsaydı anlardi dimi? 19,20,21,22,23 mm boyutlu 5 yumlar var

ben hala inanamıyorum 2 milyona düşmesine.bence anlık birşeydi,eminim yükselmiştir.birden öyle düşmesi çok az bir ihtimal çünkü.belki spermlerin yenileneceği zamana filan gelmiştir.zaten negatif olursa eşim direk sperm tahliline gidecekmiş:)))
ama sizin düşmeyecek inşallah.biraz daha pozitif ol tatlım.

Tamam tatlım desteğin için çok sağol moral veriyorsun bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…