Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabiki catlasaydi anlardi canim, kotu seyler getirme aklina, size iyi calismalar

sonu guzel olsun canim cektigimiz sikintiya degsin insallahh

Canım benim.kardes kadar yakınsiniz bana

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım benim aynı şekilde bende hepinizi kardeşim,ablam gibi görüyorum.en yakınıma hatta eşime bile anlatamadıklarımı size anlatıyorum.

Kızlar eşimin kuzeni de Varikosel ameliyatı oldu üç ay önce ameliyat öncesi sayı 65 hız a+b%56 Morfoloji %1 ve %0 çıkmış ameliyat sonrası üçüncü ay tahlillerinde sayı 75 hızı a+b% 72 ve Morfoloji %4 olmuş Morfoloji düzelmez diyorlardı doktorlar düzeliyor ışte ve hiç birşey kullanmamış doktor degerlerinizin hepsi normal demiş 1 sene devam edin insan daha önceden hiçbirşey duymuyor Varikosel olunca duyuyorsun herkesi Allah herkese sağlık sıhhat versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim allahim emeğinize boşa çıkarmaz inşallah çok zor çooook Rabbim bu sınavı kolaylıkla getirsin bizi. Nere hangi şehirde sin canım

Inşallah tüp bebekle kavuşur sun yavruna cnm. Bende ekim gibi düşünüyorum belki ozaman a kadar kanun cikarda daha az para harcariz. Rabbim bu yoldaki kimseyi eli boş birakmasin amin.

mrb arkadaşlar...benimde eşim ikinci varikosel ameliyatı oldu yaklaşık 4 ay önce.ameliyatın ne derece etkili olduğunu 6 ayı tamamlayınca öğrenecez.Rabbim isteyen herkse hayırlı evlatlar nasip etsin...eşi ikinci yani düzeltme ameliyatı olan varmı?

Düzeliyor canım bizim sıfır olan değer % 6 oldu Kruger göre.

iyi akşamlar kızlar ben yine adet oldumtam da sıra bana gelmişken,kısmet,herkesten Allah razı olsun,dualarımız hayırlısı ile kabul olsun

Canim asilama olmamasi belkide senin icin iyi belki normal yolla hamile kalacaksin asidansa normal olmasi daha iyi ki hem doktorda demis sans yuksek calisma yapin diye stres yapma dusunmemeye calis,bebek icin yapiyormus gibi dusunmeyin bu sefer.Bende delinefsime dedikleri gibi iyi anlattim haa

Su mu icmek lazimmis muayenedeki gibi yada onlar dolduruyor herneyse.Daha neler ogrenecegiz bakalim ben muayene sirasinda bile vatliyorum resmen hele bu sefer 1 litre su ictim oluyorum sandim wcye zor kostum.Birde oyle beklemem gerekiyorsa yandim vallahiZeynebim insallah hamilesin cuma gunu bize guzel haberler vereceksin ama idrar testi yapsan cikmaz mi ki ben dayanamaz yapardim heralde.Seni dusundukce midemde kelebekler ucusuyor vallahi ben heyecan yaptimOff Allahim yardimcimiz olsun su mubarek gunlerin hatrina bize de bir evlat versin kuzenim dogum yapti hediye aldim ogluna okadar guzel kiyafetler varki icim gitti.Aldim resmen kiyafete sarildim yaa Allahim bana da bunlari giycek bir evlat ver dedim.Allah hepimizin yuzunu guldursun

Amin canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Valla canım Kismetimde varsa aşı falan bahane aslında ama kendimi aşı ya sartlamistim neyse Bakalım kısmet. Sen nasılsın Tatlım üzülme kendi bebeklerimize de kıyafetler alacağız inşallah

hız içinde saraçoğlu 26 yeter demişti bizimki sınır oluyo o zaman..10 aydır istiyoruz

yumurtların güzlse seni üzmden kendiliğinden gelir inşllah bebişin

evet hayatım,rahmin daha net görünebilmesi için idrar mesanesinin dolu olması gerekiyormuş.idrar testine çok güvenmiyorum,hem negatif çıkarsa diye yapmak istemiyorum.kendimi 1 gün daha hamile zannedeyim,böyle çok güzel:))hayırlısı olsun inşallah yarın müjdeli haberlerle gelirim.
ah canım ah,millet inadına doğurur gibi doğuruyor vallahi.benim arkadaşlarımın da ya kucağında var yada karnında yani maşallah.hele bir arkadaşım var ki her muayeneye gittiğinde msj atıyor,bebeğimin kolunu gördüm,bacağını gördüm...ağlaya ağlaya bir hal oluyorum okurken:))sanırım artık kıskançlık boyutuna taşımak üzereyim.

zaten negatif olursa direk psikoloğa gideceğim.

Kızlaarrrrr,kandilimiz mübarek olsunnn...bol bol dua edelim bugün...inşallah rabbim açılan elleri boş çevirmez.birbirimiz için de bol bol dua edelim lütfen...en makbul dua,kişinin başkası için ettiği duaymış...dualarımız kabul olsun...

hız içinde saraçoğlu 26 yeter demişti bizimki sınır oluyo o zaman..10 aydır istiyoruz

yumurtların güzlse seni üzmden kendiliğinden gelir inşllah bebişin

Inşallah canım çatlayacağı bile meçhul adet olmazsan gel dedi kist olabilirmiş gecikince umitlenmeyecegim

Mrb arkadaşım Saraçoğlu ile görüşünüz mu hiç. ne tavsiye etti ne sorununuz vardı. bizim sperm hareketsizlik sorunu var. Ama varkosel ve hormonlar da sıkıntı yok. Acaba bize yardımcı olur mu

seninde canim amin..bugun uyumicam bol bol dua okucam insallah:)))

evet kizlar bugun dualasalim insallah - zeynep hakli en makbul dua baskasina yapilan dua .. yarin icin haberlerini bekliyoruz zeynep .. jonguil seninde guzel haberlerini beklicez insallah iyi seyler dusun iyi olsun .. alya sen okuyamasanda biz senin icin okuruz insallah uzulme .. daha zamani gelmemis hamileliginin napalim beklicez sabirla .. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…