- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.781
ne demek canım,boşuna mı buradayız:))
:) bebek yapma vaktimiz geldi geçiyor galiba yumlar büyümüş. Canım Doktorum bugün muayene etti beni yumlar catlamis olsaydı anlardi dimi? 19,20,21,22,23 mm boyutlu 5 yumlar var
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben su içmedim,sonda ile mesanemi doldurdular,ama o idrar ağrısı ne beter birşeymişşşş,sonra beni de o çatalda baş aşağı 10 dk yatırdılar ölüyorum sandım.artık kalkıp bebek filan istemiyorum dicektim az daha:)))))))sonra yatağıma alıp odama çıkardılar,20 dk sonra wc ye gidebilirsin dediler ama off zor dayandımm:)))sonra da 5 saat hastane de ayaklarım havada yattım.öyle işte:))demek ki herkes biraz zorlanıyor transferde:)
Canım benim.kardes kadar yakınsiniz bana
Kızlar eşimin kuzeni de Varikosel ameliyatı oldu üç ay önce ameliyat öncesi sayı 65 hız a+b%56 Morfoloji %1 ve %0 çıkmış ameliyat sonrası üçüncü ay tahlillerinde sayı 75 hızı a+b% 72 ve Morfoloji %4 olmuş Morfoloji düzelmez diyorlardı doktorlar düzeliyor ışte ve hiç birşey kullanmamış doktor degerlerinizin hepsi normal demiş 1 sene devam edin insan daha önceden hiçbirşey duymuyor Varikosel olunca duyuyorsun herkesi Allah herkese sağlık sıhhat versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06
leman24__1
delinefsim__1
Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi
yok canim ya askolsun olurmu bir faydam olursa ne mutlu...ben transferden yarim saat sonra dayanamdim wc kostum, cok su icmisim birde yatagi bas asagi cevirdiler ay dayabilmem ne mumkun ates basti kustum kusucam dedim beni kaldirin wc gitmem lazim..olur dediler 20 dk yeterli zaten..sorun olmaz yani canim merak etme..
ben su içmedim,sonda ile mesanemi doldurdular,ama o idrar ağrısı ne beter birşeymişşşş,sonra beni de o çatalda baş aşağı 10 dk yatırdılar ölüyorum sandım.artık kalkıp bebek filan istemiyorum dicektim az daha:)))))))sonra yatağıma alıp odama çıkardılar,20 dk sonra wc ye gidebilirsin dediler ama off zor dayandımm:)))sonra da 5 saat hastane de ayaklarım havada yattım.öyle işte:))demek ki herkes biraz zorlanıyor transferde:)
Canim asilama olmamasi belkide senin icin iyi belki normal yolla hamile kalacaksin asidansa normal olmasi daha iyi ki hem doktorda demis sans yuksek calisma yapin diye stres yapma dusunmemeye calis,bebek icin yapiyormus gibi dusunmeyin bu sefer.Bende delinefsime dedikleri gibi iyi anlattim haa
Su mu icmek lazimmis muayenedeki gibi yada onlar dolduruyor herneyse.Daha neler ogrenecegiz bakalim ben muayene sirasinda bile vatliyorum resmen hele bu sefer 1 litre su ictim oluyorum sandim wcye zor kostum.Birde oyle beklemem gerekiyorsa yandim vallahiZeynebim insallah hamilesin cuma gunu bize guzel haberler vereceksin ama idrar testi yapsan cikmaz mi ki ben dayanamaz yapardim heralde.Seni dusundukce midemde kelebekler ucusuyor vallahi ben heyecan yaptim Off Allahim yardimcimiz olsun su mubarek gunlerin hatrina bize de bir evlat versin kuzenim dogum yapti hediye aldim ogluna okadar guzel kiyafetler varki icim gitti.Aldim resmen kiyafete sarildim yaa Allahim bana da bunlari giycek bir evlat ver dedim.Allah hepimizin yuzunu guldursun
canım ameliyat herkeste işe yaramıyor..düşürür mü bilmem..bize bir etkisi olmadı ama bugün olsa yine yapardım bilmiyoum sonuçta aradıgımız bir umut..biz ameliyat olurkende doktorlar fazla yükselmez demişlerdi...sizde varisekol oldugu için inip çıkması normal..ki hoş biz ameliyat olduk bizim de hala inip çıkışlar yaşıyoruz..sayınız ve morf güzel tek sorun hız o da çok düşük değil.. Ne kadr zamndır çocuk istiyorsunux..
Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi
Canim asilama olmamasi belkide senin icin iyi belki normal yolla hamile kalacaksin asidansa normal olmasi daha iyi ki hem doktorda demis sans yuksek calisma yapin diye stres yapma dusunmemeye calis,bebek icin yapiyormus gibi dusunmeyin bu sefer.Bende delinefsime dedikleri gibi iyi anlattim haa
Su mu icmek lazimmis muayenedeki gibi yada onlar dolduruyor herneyse.Daha neler ogrenecegiz bakalim ben muayene sirasinda bile vatliyorum resmen hele bu sefer 1 litre su ictim oluyorum sandim wcye zor kostum.Birde oyle beklemem gerekiyorsa yandim vallahiZeynebim insallah hamilesin cuma gunu bize guzel haberler vereceksin ama idrar testi yapsan cikmaz mi ki ben dayanamaz yapardim heralde.Seni dusundukce midemde kelebekler ucusuyor vallahi ben heyecan yaptim Off Allahim yardimcimiz olsun su mubarek gunlerin hatrina bize de bir evlat versin kuzenim dogum yapti hediye aldim ogluna okadar guzel kiyafetler varki icim gitti.Aldim resmen kiyafete sarildim yaa Allahim bana da bunlari giycek bir evlat ver dedim.Allah hepimizin yuzunu guldursun
hız içinde saraçoğlu 26 yeter demişti bizimki sınır oluyo o zaman..10 aydır istiyoruz
yumurtların güzlse seni üzmden kendiliğinden gelir inşllah bebişin
Kızlaarrrrr,kandilimiz mübarek olsunnn...bol bol dua edelim bugün...inşallah rabbim açılan elleri boş çevirmez.birbirimiz için de bol bol dua edelim lütfen...en makbul dua,kişinin başkası için ettiği duaymış...dualarımız kabul olsun...
seninde canim amin..bugun uyumicam bol bol dua okucam insallah:)))
Kızlaarrrrr,kandilimiz mübarek olsunnn...bol bol dua edelim bugün...inşallah rabbim açılan elleri boş çevirmez.birbirimiz için de bol bol dua edelim lütfen...en makbul dua,kişinin başkası için ettiği duaymış...dualarımız kabul olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?