Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım,gelince yazıcam inşallah.korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok...dulaşalım...

inşallah tatlım kısmetimde varsa olur artık her şeyden iyilik arıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum demek aşılama yaptırsak hayırlı olmayacakmış bizim için...allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...

İyi akşamlar, eşim azospermi cıktı Dun doktordaydık bır ıyı bırde kotu haber verdı kotu haberı sizin en son carenız tup bebk dedı ama ıyı haberide eşime bıyopsi yapılmıştı ve cok şükür ki sperm gorulmüş ama çıkış yok işte yaptırdıgımız hormon tahlıllerı de ıyı cıktı bırtek prolaktını bıraz yuksek cıktı. Ama eşim işinden dolayı hep ayakta ve varıkoselı var. Dun elle muayane ettıkten sonra hemn randevu verdı bıze amelıyata ıhtıyacınız var dedı ve 4 hazıran'a randevumuzu verdi.
Arkadaslar bizim gibi bır durumda olan var mı ? Sıfır spermle varıkosel amelıyatından sonra cıkışı gercekleşen var mı ? Lutfen bana umut olun .. Bu yıl bekleyecez olmazsa seneye tup bebege basvuracaz. Son sorum ben yurtdısında yasıyorum burda kecıboynuzu buldum şimdiden içirmemi onerırmısınız ?

selam hanımlar napıyosunuz var mı güzel gelişmeler eşimin iş yerinde bi sınavı var tarihi belli değil diye ve ısnavı kaçırmamk adına ameliyatı erteliyoruz hayırlısı hakkımızdan benmde bu ay 2 gün erken geldi adetim neyse bundada vardır bir hayır herkese hayırlı kandiller dualarımız kabul inşallah hayırlısıyla

Insallah canim o gunler yakindir.

Merhaba canım. Valla bu Varikosel olayı yapısal olduğu için kişiden kişiye değişiyor canım. Sıfır sperm olup çıkışı olanları daha önce okumuştum canım. Belli olmuyor yani doktor ameliyat dediyse olun bence.varilosel ileri derecede mi? Şöyle durum olabilir ileri derecede olan Varikosel zamanla değerleri sifirabiliyor bizim kimi testte bütün değerler 1 0 arasında oluyordu ameliyat öncesi

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, ahh ınsallh bızdede cıkıs gercekleşir. Doktor amelıyat dedı ikimizde sıcak bakıyoruz cunku lazım eşimde gozle goreulecek derece var. Eşim yaklaşık 10 yıldır bunlar var dedı ,yanı uzun suredır varlar sızde amelıyat olundumu sonuc nedır ?

Selam canım. Yarın inşallah zeynep güzel haberler verecek bize .benim aşılama m iptal oldu böyle tatlım. Inşallah eşin ameliyat olur kurtulursunuz illet hastalıktan

Canım işte uzun süreli varıkosel ler sıfırlayabiliyor bizim varıkosel ileri derecedeydi 4 yıllık varikoseldi. Evet tatlım ameliyat etki etti sıfır olan değerler normal değerlere yükseldi. inşallah sizinde çıkış olur.sperm varmış sonuçta.

Sızde 4 yıl ilerı derece ıse bızde cok fazlaa esim 17 yasından berı gurbette ve berber suan yası 33 . Allahım inşllh bızde de cıkış gercekleşir .. Insaşşl sızdede bebiş bekletmez ve hemen gelir .. Cevap verdıgınız için cokk cok tesekkur ederım umut oldunuz bana :)

hadi yaa bayadır giremedim tüp mü yaptırdı hadi hayırlısı senin neden iptal oldu inşallah hayırlısı olur bu mubarek gecede dualarımız kabul olsun

Inşallah tatlım yürekten diliyorum umarım sorun varıkosel kaynaklı dır ve çıkış olur...Sıfır sperm olup çıkışı olan makaleleri okuduğum sana alıntı yaparım tatlım. ..Allah eslerimize şifa versin

hadi yaa bayadır giremedim tüp mü yaptırdı hadi hayırlısı senin neden iptal oldu inşallah hayırlısı olur bu mubarek gecede dualarımız kabul olsun

Evet canım tüp yaptırdı yarın sonucu belli olacak bizde heyecanla bekliyoruz.cok yumurtam olmuş tatlım 5 tane çoğul gebelik ihtimalinden dolayı iptal oldu.

Inşllah .. Cok iyi cok sevınıırm sımdıden tesekkur ederım :) amınnn allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ..

Evet canım tüp yaptırdı yarın sonucu belli olacak bizde heyecanla bekliyoruz.cok yumurtam olmuş tatlım 5 tane çoğul gebelik ihtimalinden dolayı iptal oldu.

ya bende ondan korkuyorum bnmde klomenle bile maşallah 5*6 yumurtam oluşuyodu 3 ay boyunca boyle oldu cok sukur ki çatladı hepsi ama boşuna malesef ama yınede catlamayınnca kıst olusuyomuş Allah korusun

ya bende ondan korkuyorum bnmde klomenle bile maşallah 5*6 yumurtam oluşuyodu 3 ay boyunca boyle oldu cok sukur ki çatladı hepsi ama boşuna malesef ama yınede catlamayınnca kıst olusuyomuş Allah korusun

Demek seninde 5 6 yumurtan oluşuyordu ne güzel tatlım esin varıkosel ameliyatı olsun spermler iyileşir inşallah ondan sonra yine klomen kullan o zaman Şansın daha yükselir. Sizin değerler nasıl sayı hız Morfoloji?

sayımız ve hızımız ıyı morfoloji 3 bazen 2 sayıda 63 mılyon 33 mılyon arası değişiyor hızda 50 60 larda ilk gittiğimiz doktor proxeed vermişti 1 ay kullan sadece demişti aldık ama malesef olmadı şimdide ameliyatı beklıcez

alt komşularımızında hiç çocuğu olmamış kadın pek evde durmaz çıkar sokağa gezinir durur dünde yağmur yağıyo şemsiyesini almış yine dışarda bende eşime dedim hiç evde durmuyo yağmurda bile dışarda çoluğu çocuğu yok böyle vakit geçiriyo bizimde ilerde sonumuz böyle olur belki dedim
bu mübarek günde ne güzel dua ediyon dedi eşim
dua etmiyom ya bizimde böyle olursa diye dedim
kanıtlanmış bişeymi var sizin çocuğunuz olmaz diye bişeymi dediler dedi
insan bazen ümitsizliğe kapılıyo işte dedim
kndine çok güzel moral veriyon hep böyle yap dedi
işte kızdı bana bi sürü şey söyledi :85:

Aslında çok kötü değil canım ameliyattan sonra daha iyi olur bu değerler. Inşallah ameliyat olmadan hamile kalırsın canım

Uzun süre olmayınca bu şekilde düşünebiliyor insan. Umarım bizim sonumuz böyle olmaz tatlım. Allah kimsenin başına vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…