Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Delinefsim tatlım 2 tane okudum allah kabul etsin.zeynep biran önce gel ve bize güzel haberler ver...inşallah tutmuştur

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet canım peki doktora 3 günde bir gitseydim bu kadar çok yumurtam olmaz mıydı .senin kaç yumurtan olmuştu canım

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canm benım klomenle bilr zorla bı yumurtam oluyo o yuzden asılama da ıgne kullanacagm . masallah yumurtaların cok guzel. doktora gunde bır de gtseydın degısmezdı. bu ay sen adetn 5. gunu gunde ıkı kere mı aldın klomenı. beraberınde ıncır falan yedın mı. belkı o yuzden de cok büyümüştür.

belkı dıger ay azaltr klomenını. dger ay yaptracak msn ?

zeynepten güzel haberler gelir inşallah

adetin 3.günü başladım klomene sabah akşam 5 gün kullandım canım.doktor bir dahaki ay 1 klomen kullanacaksın dedi.ilaç cevap verdiği için 2 tane çok geldi...bir dahaki ay gel dedi adet olmazsan yumurtalar çatlamazsa kistte dönüşebilir bakmam lazım dedi adet olursan 2.gün gel dedi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama belki sadece klomen kullanarak 1 2 ay bu şekilde deneriz canım.incir yemedim tatlım yani yumurtam oluşsun diye hiç bir şey yemedim. sen bu ay mı aşılama yaptıracaksın canım?

Son düzenleme:
uzun süre olmayınca bu şekilde düşünebiliyor insan. Umarım bizim sonumuz böyle olmaz tatlım. Allah kimsenin başına vermesin.

Gt-s7580 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza

ınsallah kıste donusmez.
bende bu ay ılac kullandım canm . ilk defa 4 yumurta oluştu ama sagdakıler ıse yarayack yumurtalar degıl.

genelde benım sagda yumurta ya olusmaz ya da cok kucuk olur.

solda ıkı tane vardı ama mılımlerını ogrenemedım soylemedı. bende gun asırıya devam ettım. normalde asılamayı bu ay dedı ama ben hazıran da yaptıracagım

anladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırız canım... her ay iyi yumurtlama olmuyormuş zaten canım inşallah bir dahaki ay kaliteli yumların olur canım...

daha haber gelmedı bende merakla beklıyorum kım bılır ne kadar heyecanlıdır

esin hakli canim iyi dusunelim iyi olsun .. hem bizim sorunlar adamlardan kaynakli oldugu icin onlara cok boyle seyler soyleyince icten uzulup cok tepki veriyorlar .. bu nedenle biz umutlu olmak zorundayiz onlara da daha iyi gorunmeliyiz .. Insallah hepimizin cocugu olucak bunun icin ugrasiyoruz .. bugun cuma haydi hepimiz birbirimize dua edelim

kizlar merhaba nasilsiniz benim bu gun adi BATasica batim geldi yine dun 1 tane meryem suresi okuyabildim delinefsim eklermisin bitince yine katilirim kizlar size

bu arada zeynep seni bekliyoruzzz gel artik guzel haberlerle insallah

canim ben alya icin 2 tane okudum daha da okuyunca yazarim insallah

dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo zaten bu mübarek ayların, mübarek cumanın hürmetine dualarımız kabul olur inşallah

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304

canm sız daha onceden asılama falan denemıs mıydınz?

bde ne gıbı belırtıler yasadın

canim merhaba tebrik ederim rabbim dualarimizi kabul etdi sag salim kucagina almayi da nasip eder insallah

peki ne zamandir istiyordunuz sizde de mi varikosel vardi??

gözün aydın canım benım

Rabbim esirgesin darısı basımıza ınsallah

canm sız daha onceden asılama falan denemıs mıydınz?

bde ne gıbı belırtıler yasadın

canim merhaba tebrik ederim rabbim dualarimizi kabul etdi sag salim kucagina almayi da nasip eder insallah

peki ne zamandir istiyordunuz sizde de mi varikosel vardi??

sağolun kızlar,Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.

eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol varikosel ameliyatı oldu.değerler tam düzeldi derken yeniden düştü son anda.1 negatif aşılamam var.buda tüp bebiş:))

yerleşme kanaması yaşadım,3 gün az az açık kahve lekelenme.adet ağrısı ve eğildiğimde karnımın iinde birşey var gibi dolgunluk olmuştu.meğer bebişim varmış:)))

ayyy canım yaa gidip başka bi topiğe yazmışım önce.oraya yazdığını görünce.

tebriklerrrrr canım
çok sevindim inan.hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.

KIZLAR RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH MERYEM SURESI LISTEMIZE BIR BAKIN SIRAYLA OKUDUGUMUZ ARKADASLAR HAMILE KALIYOR ONCE UNBEVILABLE SIMDI DE ZEYNEP RABBIME SUKURLER OLSUN INSALLAH ARKA ARKAYA PES PESE GELIRIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…