- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.841
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
ayyy canım yaa gidip başka bi topiğe yazmışım önce.oraya yazdığını görünce.
tebriklerrrrr canım
çok sevindim inan.hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.
sağolun kızlar,Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.
eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol varikosel ameliyatı oldu.değerler tam düzeldi derken yeniden düştü son anda.1 negatif aşılamam var.buda tüp bebiş:))
yerleşme kanaması yaşadım,3 gün az az açık kahve lekelenme.adet ağrısı ve eğildiğimde karnımın iinde birşey var gibi dolgunluk olmuştu.meğer bebişim varmış:)))
ayyy cok sevindim canim ya seni bekliyordum bende sayfa acik gelmeni /. hadi bakalim hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim .... hepimize umut oldu cok guzel oldu .. tebrik ederim canim ..
KIZLAR RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH MERYEM SURESI LISTEMIZE BIR BAKIN SIRAYLA OKUDUGUMUZ ARKADASLAR HAMILE KALIYORONCE UNBEVILABLE SIMDI DE ZEYNEP RABBIME SUKURLER OLSUN INSALLAH ARKA ARKAYA PES PESE GELIRIZ
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
KIZLAR RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH MERYEM SURESI LISTEMIZE BIR BAKIN SIRAYLA OKUDUGUMUZ ARKADASLAR HAMILE KALIYORONCE UNBEVILABLE SIMDI DE ZEYNEP RABBIME SUKURLER OLSUN INSALLAH ARKA ARKAYA PES PESE GELIRIZ
bak ne guzel bebisine kavusdun rabbimin izniylecnm cok soru sordum ozur diliyorum bize umut olur iste esinin degerleri kacdi mahsuru yoksa
Kı biliyordum zaten olacağını çok çok mutlu oldum tebrik ederim darısı bizlere artık. Kan değerin kaç canım?
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inşallah canım ya bize de sıra gelsin artık
eveet sen hep emindin,bana moral verdin Allah razı olsun senden:)))304 çıktı tatlım10. gün bugün.
insallah cnm o kadar cok sevincliyim ki suan sanki kendim hamile kalmis gibiyim sabahtan moralim bozuktu adet oldum bugun simdi keyfim yerine geldi
Hmm değerin iyi canım allah sorunsuz hamilelik yasatsın inşallah. Peşine bizi de al canım. ..Valla hepimizin içine su serptin canım
sağolun kızlar,Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.
eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol varikosel ameliyatı oldu.değerler tam düzeldi derken yeniden düştü son anda.1 negatif aşılamam var.buda tüp bebiş:))
yerleşme kanaması yaşadım,3 gün az az açık kahve lekelenme.adet ağrısı ve eğildiğimde karnımın iinde birşey var gibi dolgunluk olmuştu.meğer bebişim varmış:)))
Allah razı olsun canımmm...inan içten dua ediyorum sizler için.çok zor 2,5 yıl geçirdim.ama şükürler olsun Rabbim duama OL dedi.çektiğim acılara değdi.
zeynepcim bı yerı anlayamadım sımdı transferden sonra 10. gun dıyorsun ya ama gebelık takvımınde 6. hafta dıyo nasıl oluyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?