- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.861
çok şükür tatlım.
burada en eski bendim,o listede ki herkes peş peşe hamile kalacak tatlım,ben inanıyoum.senden bu ay ümitliyim mesela:)
Ikinci eski benmiyim yoksa:) yumurtam ne zaman çatlayacak 2 gün önce 19 20 21 22 23 mm di
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayy sorma yaaa onu ayarlamaya çalışıyorum.11.01.2015 muhtemel doğum tarihimiz ama onu kaydetmiyor 31.12.2014 yapınca kayediyor anlayamadım.
çok şükür tatlım.
burada en eski bendim,o listede ki herkes peş peşe hamile kalacak tatlım,ben inanıyoum.senden bu ay ümitliyim mesela:)
maalesef sen ve delinefsim en eskisiniz:))))
tatlım her an çatlayabilir,gün aşırı temasta bulunun siz.bence olacak.
ben de anlayamadım
kadınlar kulübü kabul etmiyo hamile olduğumu:))))senin miniğin bi tane mı şimdi ya da şimdi anlaşılıyo mu ocok soru sordum
Çatlamama ihtimali var mı 5 yumurtamim bir gün aralıklarla çalışıyoruz canım. .inşallah allah bizlere de nasip eder
kadınlar kulübü kabul etmiyo hamile olduğumu:))))
1 tane tatlım:)
kiste dönme ihtimali de var ne yazık kiama hepsi dönmez,1 tanesi filan dönebilir.ama inşallah öyle olmaz,olsa bile bir soğan kürü hooopp yok olur.zaten bende de 2 tane çikolota kisti var,ne oldular bilmem:)))
Evet canım kist olabilirmiş neyse Bakalım kısmet herşey. Inşallah olmaz
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
:)))tekrar sağol kuzum.ayyyyy
Kızlar beni de listeye ekleyinnn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maalesef sen ve delinefsim en eskisiniz:))))
tatlım her an çatlayabilir,gün aşırı temasta bulunun siz.bence olacak.
çok şükür güzel bi haber aldık :) Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla sıra bizlerede gelsin artık inşallahhhh
sağol canım,inşallah tez vakitte sizlerin de olsun...darısı sizlere artık
tatlım tebrik edrm.. ÇOK ŞÜKÜR....sen zaten tüp bebek yapıyorum değdinden beri seni hamile olarak görüyorum...RABBİM BU MUBAREK GÜNLERİN GÜNLERİN HURMETİNE HEPİMİZE ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATIR İNŞALLAH...
canimm gozun aydinnnnnnn, cok sukur...darisi insallah diger arkadaslarimizin basinaaaaaaavalal ikiz gibi geldi bana bu deger:))) benim 10. gun degerim 186 idi:) hadi hayirli olsun tatlim..ay bi tane koydurmustin ama dimi..gerci belki ikiye bolunmustur tek yumurta ikizi olur:)) saglikli olsunlarda canimm tek dilegimizzz
Ewet eskilerden olduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?