Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

heheh tektir heralde kuzum..ama bazen nadirde olsa embiryo ikiye bolunuyor ve tek yumurta ikizleri oluyor..ama dedigim gibi nadir bir durum..ohh tadini cikar tatlim..

heheh tektir heralde kuzum..ama bazen nadirde olsa embiryo ikiye bolunuyor ve tek yumurta ikizleri oluyor..ama dedigim gibi nadir bir durum..ohh tadini cikar tatlim..

şimdi onu araştırıyordm da 5. gün embriyosunda bu durum pek olmuyormuş.neyse ikiz de olur Rabbim verdiyse
bu gece rahat bir uyku çekebilirim artık

Aslında çok kötü değil canım ameliyattan sonra daha iyi olur bu değerler. Inşallah ameliyat olmadan hamile kalırsın canım

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304

canımmmmm çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşAllah darısı başımıza

aynen öyle:))))
bu arada ben hamilelik takvimi yapamıyorum.muhtemel doğum tarihi 11 ocak ama kabul etmiyor,31 aralık yapıyorum kabul ediyor nasıl iş anlamadım

2015 i kabul etmiyor demekki daha guzelim az bekle:) aa halletmisin canim simdi fark ettim hayirli ugurlu olsunnn:))

Son düzenleme:

İnsallh biz bu hizda devam ederz. Masallh bu aralar haberler guzel geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeynepcim çoooooook tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. (Amin) bende malesef yine hasta oldum, artık arginmak almayı iyice düşünüyorum, ay sonu düğüne gidicem bebek sorularına maruz kalacam bu gidişle hayırlısı

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304

Canım Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayı nasip etsin hayırlı uğurlu güzel evlat olursun inşallah çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin amin

Kızlar bende meryem suresini okumak istiyorum ama ben arapça bilmiyorum türkçe okunuşu okuyarak olursa bende okumak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mi acaba

Yihhuuuu yasayin heyecanla actim siteyi ve tek tek okudum yazilari ta ki senin bu yazini bulana kadar cunku o mutlulugunu gormek istedim . Nihayet gpzun aydin.Cok sevindim canim Allah nazarlarsan belalardan sakinsin seni bundan sonra kendine cok cokk iyi bakman lazim ve de bizle deneyimlerini paylas herzaman.Bizlere de dua et artik sen hamissin

maalesef sen ve delinefsim en eskisiniz:))))

tatlım her an çatlayabilir,gün aşırı temasta bulunun siz.bence olacak.

Bende eeeennlerdenim birkere Saka biryana 1.5 yili gectik yaa offf.Zaman ne kadar cabuk geciyor.Birde listeye gore hamile kalmayalim yaa herkes birbirine yakin hamile kalsin ayni zamanlarda yoksa ben en son hamle olcak kisi olurum listenin teeeee en sonlarindayim:18::18::18::18::18::18::18:

Kizlar ben buaralar ev derdine dustum ise gucten kocayi bile gordugum yok izin gunlerimizde de ev bakmaya vs gidiyoruz sonra yorgunluktan uyuyoruz hep.Su aralar ev konusuna takmis durumdayim.Siteye bile zar zor giriyorum aklim hep sizlerde.Insallah her actigimda hamis haberleri gorurum

ah canım çok tebrik ederim. insan inanamıyor di mi? kendine dikkat et, ilaçlarını sakın aksatma. hadi hayırlı olsun.darısı tüm bekleyenlere....

canım eczanelerde genelde 129 ile 140 arası değişiyor..ama internette araştırısan 110 gibi fiyatlar da var...

ya arkadaşlar
ben 5 şubatta 10 martta 25 nisanda adet oldum.
eşim ovalasyon tarihi için hesap yaptırmak istemiş ama olmamış.
nedeni nedir.şöyle bir şey yazdığını fark etmiş.
ovalasyon tarihi 21 den 35 günden fazla ise yumurta olayı gerçekleştiği söylenemez.
doktorunuza başvurunuz diye not yazıyormuş.
doğru mudur bilgisi olan var mı?

tatlım bu yazdığın bat tarihleri doğru ise uzun sürüyor senin adetler hesapladım 5 şubattla 10 mart arası 34 gün sürerken 10 mart ile 25 nisan arasında 47 gün oluyor emin misin bat tarihin olduğuna daha önce kadın doğuma gittin mi canım?

gittim geçen hafta adet olmuyorum diye.adet söktürücü yazdı.
2-3 gün bekle adet olmazsan kullan dedi.bende ADET OLDUM İLAÇ KULLANMADIM.
bişey yok dedi.hava değişimlerinde olabiliyormuş bu durum dedi.saldı başından salak kadın..
illa paralıya gideceğiz birde kadın doktor yaa sinir bozucu kadın..
bilmiyorum ne yapacağım.önce ki doktor tahlil yaptırmıştı felan o da çok bişey yok dedi.
hormon bozukluğu çok az dedi.ne yapalım şimdi.sen daha tecrübelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…