- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.881
sağolun kızlarrrrbinlerce kez şükürler olsun hala inanamıyorum
delinefsiiimmm,listeye baksanaaa sıra sende,sırayla gidiyoruz
unvelivable kuzummm,ayyy doktor normal dedi ama nasıl ikiz olcak ki?1 embriyo vardı.benim ki erken yerleşti bence oyüzden yani sanırım:))ikiz olursa şok geçiririm
heheh tektir heralde kuzum..ama bazen nadirde olsa embiryo ikiye bolunuyor ve tek yumurta ikizleri oluyor..ama dedigim gibi nadir bir durum..ohh tadini cikar tatlim..
şimdi onu araştırıyordm da 5. gün embriyosunda bu durum pek olmuyormuş.neyse ikiz de olur Rabbim verdiyse
bu gece rahat bir uyku çekebilirim artık
hakkimizda hayirlisi canim tek olsun saglikli olsun bizim olsunnn
aynen öyle:))))
bu arada ben hamilelik takvimi yapamıyorum.muhtemel doğum tarihi 11 ocak ama kabul etmiyor,31 aralık yapıyorum kabul ediyor nasıl iş anlamadım
yönetime söyle ilgilensinler olmuyosa
nerden yazıcam yönetime?
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinAslında çok kötü değil canım ameliyattan sonra daha iyi olur bu değerler. Inşallah ameliyat olmadan hamile kalırsın canım
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
aynen öyle:))))
bu arada ben hamilelik takvimi yapamıyorum.muhtemel doğum tarihi 11 ocak ama kabul etmiyor,31 aralık yapıyorum kabul ediyor nasıl iş anlamadım
sağolun kızlarrrrbinlerce kez şükürler olsun hala inanamıyorum
delinefsiiimmm,listeye baksanaaa sıra sende,sırayla gidiyoruz
unvelivable kuzummm,ayyy doktor normal dedi ama nasıl ikiz olcak ki?1 embriyo vardı.benim ki erken yerleşti bence oyüzden yani sanırım:))ikiz olursa şok geçiririm
İnsallh biz bu hizda devam ederz. Masallh bu aralar haberler guzel geliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
maalesef sen ve delinefsim en eskisiniz:))))
tatlım her an çatlayabilir,gün aşırı temasta bulunun siz.bence olacak.
canım eczanelerde genelde 129 ile 140 arası değişiyor..ama internette araştırısan 110 gibi fiyatlar da var...
ya arkadaşlar
ben 5 şubatta 10 martta 25 nisanda adet oldum.
eşim ovalasyon tarihi için hesap yaptırmak istemiş ama olmamış.
nedeni nedir.şöyle bir şey yazdığını fark etmiş.
ovalasyon tarihi 21 den 35 günden fazla ise yumurta olayı gerçekleştiği söylenemez.
doktorunuza başvurunuz diye not yazıyormuş.
doğru mudur bilgisi olan var mı?
tatlım bu yazdığın bat tarihleri doğru ise uzun sürüyor senin adetler hesapladım 5 şubattla 10 mart arası 34 gün sürerken 10 mart ile 25 nisan arasında 47 gün oluyor emin misin bat tarihin olduğuna daha önce kadın doğuma gittin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?