- 15 Eylül 2012
- 8.407
- 6.881
- 398
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.921
Olur mu canım sadece 11.gunu dikkate alma sen 25 günde bir adet oluyorsa n daha erken bile yumurtluyor olabilirsin canım. Ablamin doktoru iki çocuğuna adeti biter bitmez hamile kalmış bu duyduğum dan beri adetim biter bitmez çalışıyoruz
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende ablamdan biliyorum 8.gün kazayla kalmış ah şu kazadan bizede olsa ablamın maşallahı var ceket atsa eşi hamile kalıyo kazayla 6 tane dogurdumaşallah 3 kız 3 erkek çokta sevıyo cocukları adet oncesı sonrası farketmıyo onun ıcın
hatta diğer bi ablamda hiç içine bişey gitmeden olmadan hamile kalmış nerden kaçıp gitmişse nasip işte nasipten ötesi yok
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304
teşekkür ederiiimmmm drısı başına canımmm
siteye mesaj attım,onlar yapmış
inşallah hep güzel haberler alacağız artıkkkk
canıııııımmm,tüm içtenliğimle söylüyorum,tez vakitte rabbim sana da nasip etsin.ahh o düğünler...
sağol canıımmmm,darısı başna inşallaaahhhh
yaa delüüüağlattın beni duygulandımmmm canımmm,hala inanamıyorum.ALLAHIN izniyle oldu.seninde neler yaşadığını çok iyi biliyorum.hayatım,bekleme daha fazla nolur hemen geç tüp bebeğe.dün sonucu öğrendiğimde hastanenin önünde bu kadar kolaymıydı diye ağladım.tabi ki vakti şimdiymiş ama boşuna beklemişim ayın 7 sinde başladım tedaviye ve ayın 2 sinde hamileyim iştee 1 ay bile değil.
canıımmm,sana yetiştim bakkkkkkinanamıyorum hala,sanki rüyadan uyanacakmışım gibi geliyor
sağol canım,Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin canım,bekletmesin daha fazla sizi....Ay çokkkkk sevindim canım ya maşallahAllah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. Bize de umut ,sevinç oldun
Ahhh bebegim benim kiyamam sagol canim sende beni anladigin icin.Aslinda istiyorum yaptirmak ama burda oyle Turkiyedeki gibi kolay degil aylar suruyor ve ben okadar yipranmak istemiyorum oraya geleyim hemen 1 ay icinde olsun istiyorum.Isten bir adamin karisi yaptiriyor birsuru para odediler kac aydir doktora gidiyorlar daha birturlu transfer olmadi randevuyu bile bilmem kac ay sonrasina vermisler.Zaten ben gelecek ay ordayim esim burda kalcak gelmicek gelemez oyuzden seneye kaldi mecburen 1 sene daha nasil dayanacagim bu hasrete bilmiyorum insallah derdini veren rabbim dermanini da verir.Arkadasimdan geldik beraber planlar yapiyorduk o istemedigi anda hamile kaldi yapti hediye aldim bugun hem ona hem kuzenime oturdum aldigim takima oylee uzun uzun baktim sevdim,bebegini kucagima aldigimda optum optum kokusunu icime cektim baskasinin bebegini okadar hasretim ki o kokuya yumuk ellere offf Allahim bizide bekletme artik nolursun
İnsallh biz bu hizda devam ederz. Masallh bu aralar haberler guzel geliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım ve kendim ile ilgili benzer konuları görüp olumlu sonuclar okumamam beni çok rahatlattı allah herkesin gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese oncelikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.benim eşimde de varikosel sorunu vardı ve tavsiyem ameliyat için kimse vakit kaybetmesin ne kadar erken olursalar o kadar iyi sonuç alırlar bence.
selam hosgeldin aramiza siz ameliyat oldunuzmu sonuc ne suanda:26:
tşk ederim hoşbulduk evet 3.derece varıkosel vardı ameliyat yapıldı henuz test için gitmedik bekliyorum ameliyat öncesi cok düşüktü değerlerimiz
Hoşgeldin.. peki eşin ne zaman ameliyat oldu? Bizimkinde de 3.dereceydi.. peki bi sakıncası yoksa değerleri nasıldı eşinin?
merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım ve kendim ile ilgili benzer konuları görüp olumlu sonuclar okumamam beni çok rahatlattı allah herkesin gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese oncelikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.benim eşimde de varikosel sorunu vardı ve tavsiyem ameliyat için kimse vakit kaybetmesin ne kadar erken olursalar o kadar iyi sonuç alırlar bence.
3 Şubatta ameliyat oldu ameliyat öncesi değerleri;
total sperm sayısı 20 milyon
+1 hareketsiz %40
+2 yerinde hareketli %20
+3 yavaş hareketli %30
+4 ileri hızlı hareketli %10
ameliyat sonrası test için 3 ay sonra gelmemiz söyledi ama ne gerek geç gidersek o kadar iyi olur diye düşünüyorum.siz ne zaman ameliyat oldunuz değerleriniz nasıldı?
Hoşgeldin canım. Bizim varıkosel de 4.derecedendi 2 damar vardı 4 yıl önce başlamış varıkosel. Sizin kaç yıllıkmis varıkosel? Ameliyat olalı 9 ay oldu hala gebelik yok ama değerlerimiz çok iyi duruma geldi bu kadarını beklemiyorduk açıkçası inşallah değerleriniz yükselir canım
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cnm değerlerimiz hemen hemen aynı,yanlız bizim morfoloji de 2 çıktı yani baya düşük.. ameliyatta bütün damarları bağladık çok fazla varmış dendi.. bize de minimum 4-6ayda düzelme gösterir ama tamamen gelişimi tamamladı dememiz için 1 yıl dendi.. bencede kesinlikle nekadar geç test yaptirirsak okadar iyi,çünkü 3 ayın sonunda test yaptırıp kötü çıktığını görürsek çok üzülürüz,en iyisi sabırla beklemek... bir sürü ilaç verdi.proxeed plus,evicap,trental,Klomen,lcarnitine..ayrıca ben çakşır otu ile keçiboynuzu kuru yapıyorum eşime.. morfoloji sonucunuz nasıl geldi? ne ilaç verdi? Biz 9 nisanda microcerrahi ile ameliyat olduk.. sizin ameliyat açık miydi micromu?
evet 6 ay 1 sene arasında normal değerlere döner dedi.bize cok ilaç vermedi sadece evicap verdi başka ek bır vitamin desteği yok.keçiboynuzu özü ve incir tüketiyordu eşim sigarayıda bıraktım cok kilo alınca onlarıda yemekden vazgeçti sadece zamana bıraktık bekliyoruz .microcerrahi yöndemiyle ameliyat oldu morfoloji sonucu hakkında bir bilgim testlerimizde böyle bir değer yok onun için ayrı bir test mi yapılıyor bilgim yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?