- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.941
değerlerinizin yükselmesi cok güzel inşallah en kısa zamanda sonucunu alırsınız.dr kaç yıllık olduğunu söylemedi sadece derecesini biliyorduk cok hızlı karar verdik ve uyguladık :) ameliyat olalı 3 ay oldu ama ne zaman teste gitmeliyiz diye karar veremedik kötü sonuçlar görmek korkutur ve moralımızı bozar diye oyalanıyoruz değerlerinizi şu an nasıl bizim sperm sayımız cok düşük ona bağladı dr bakalım ne olur.
Bence 6.ay yaptırın testi ameliyat etkisini tam olarak 6.ay gösteriyor tatlım. Biz ameliyat öncesi 4 test yaptırdık canım sayı 40,15,33,35 milyon oldu total sayı. ..şuan total sayı 178 milyon ml deki sayı 90 milyon bütün değerlerimiz bu şekilde arttı yani normale döndü ameliyat öncesi aşılama şansımız yokken şuan normal yolla olma ihtimali var.insallah sizin değerler de firlar
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maşallah değerleriniz normale cıkmış doğal yolla olma ihtimali vardır muhtemelen amliyatın baya faydası olmuş inşallah bizede faydası olut cunku bızım total sperm sayımızı cok düşük
Anladım cnm,genelde sperm testlerinde morfoloji yazar.baş boyun ve kuyruk anomalileri olarakta gorebilirsin ama senin testte yoksa bilmiyorum..çünkü doktorun açıkladığına göre çocuk olması için 3 madde önemli, 1.spermin hızı 2.sperm sayısı 3.morfoloji yani spermin şekli.. ama umarım en kısa zamanda burada hamilelik haberlerinizi paylasiriz,bu konuşmaları yaptığımız günleri gülerek anarız..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olur inşallah canım çok düşük değil Aslında yükselir.biz ameliyatın 7. Ayı arginmax kullandık 1 ay onun etkisini çok gördük canım tavsiye edebilirim
dr tavsiyesi olmadan alabılımıyız bu ilacı cok okudum burda ismini faydasını gören olmuş demekki.eczanelerde mevcuttur değil mi?
biz 6.ayda teste gitmeyi düşünüyoruz ama sabredemiyoruz belki doktor başka ilaçlar veriri diye gitmek istiyoruz bir yandanda ya düşük çıkarsa diye gitmek istemiyoruz arada kalmış durumdayız
teste ayrıten bunlar yazıyor bunlar morfolojı olabılır mi acaba kusura bakmayın pek bilgim yok bu testler ile ilgili.
Yapılan detaylı morfolojık incelemede %20 Kırık Boyun Anomalisi ,%18 Büyük Baş
Anomalisi ,%15 Akrozomal Vakuol dikkat çekmektedir.
Aynen canım kısmetimizde varsa bizim de olur ama kaza maza olsa artık
Evet canım o kazalar bize niye ugramiyor anlamıyorum... kuzenim var hesap yapıyor şu ay hamile kalırsam düğünlere kadar zayiflarim diye o ay korumayı bırakıyor lar o ay hamile kalıyor 3 çocuğu korumayı bırakır bırakmaz oldu ,
sağol canım,Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin canım,bekletmesin daha fazla sizi....
sen çok hassa bir insansın tanıdığım kadarıyla,o yüzden daha fazla beklemeni istemiyorum aslında ama şartlar bunu gerektiyor demekki.
belki de o 1 yıl içerisinde olacak,geecek miniğin belli mi olur?buraya geldiğinde de lütfen üzme kendini,seninde olacak sende göstereceksin millete göğsünü gere gere.eşin 1 hafta da olsa gelemez mi buraya bu sene?hatta 1 güncük?sadece yumurta toplama günü babaya ihtiyaç duyuluyor.
Bence 6.ay yaptırın testi ameliyat etkisini tam olarak 6.ay gösteriyor tatlım. Biz ameliyat öncesi 4 test yaptırdık canım sayı 40,15,33,35 milyon oldu total sayı. ..şuan total sayı 178 milyon ml deki sayı 90 milyon bütün değerlerimiz bu şekilde arttı yani normale döndü ameliyat öncesi aşılama şansımız yokken şuan normal yolla olma ihtimali var.insallah sizin değerler de firlar
Merhaba kizlar
Biz yaklasik bir yil once sperm testi yaptirmistik sayi 22 milyomdu simdi yaptirdik 3 milyon cikti bu kadar fark normalmi.sizde de oldumu.doktor direk tup bebek dedi.yanlismidir sizce farkli yerlerde yaptirdik..
merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım ve kendim ile ilgili benzer konuları görüp olumlu sonuclar okumamam beni çok rahatlattı allah herkesin gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese oncelikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.benim eşimde de varikosel sorunu vardı ve tavsiyem ameliyat için kimse vakit kaybetmesin ne kadar erken olursalar o kadar iyi sonuç alırlar bence.
kızlar bı tane okudum . Allah kabul etsın
merhaba canımm...hoş mu geldin diyeyim bilmiyorum..hergün arqamıza yeni birileri katılıyor...bu da beni oldukça üzüyor..
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrızz..
Merhaba kizlar
Biz yaklasik bir yil once sperm testi yaptirmistik sayi 22 milyomdu simdi yaptirdik 3 milyon cikti bu kadar fark normalmi.sizde de oldumu.doktor direk tup bebek dedi.yanlismidir sizce farkli yerlerde yaptirdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?